سلام و روزتون بخیر
واقعیت اینه که واقعا زیبایی و تناسب تو جامعه ما تو همه زمینه ها حرف اولو میزنه... کافیه بیشتر دقت کنیم ... اصلا فقط تو بحث ازدواج نیست.. شما حتی برای مصاحبه شغلی هم برین حتی با دانش برابر یا کمی بالاتر کسی انتخاب میشه که چهره دلنشین تری داشته باشه.. حتی وقتی واسه خرید جایی میریم اگر دقت کنید حتی وقتی با فروشنده صحبت کنیم اگر کسی که زیباتر باشه حضور داشته باشه همه حواس و توجه به اون سمت میره.... درسته خیلی وقتا از این زیبایی دخترا استفاده ابزاری میشه مخصوصا تو محیط های کاری... اما واقعا این یه حقیقته غیر قابل کتمانه ... خیلی وقتا زیبایی باعث میشه سرنوشت یه آدم تغییر کنه... در باره ازدواج هم من یه نمونه که خودم دیدم اخیرا خدمتتون میگم... که عروسی دوستم بود که ظاهر ساده ای داره اما به شدت مهربون و دارای تحصیلات بالا و مدام در حال شرکت تو همایش ها و کنفرانس های خارجیه... ایشون که با یه آقای زیبا ازدواج کردن که زیباتر از خودشونن و بغیه مواردشون معمولیه .. من خودم شخصا تو مراسمشون از چندین نفر شنیدم که بنده خدا آقا دوماد حیف شد... حتی مادر شوهرشون به خود من گفتن که دلشون میگیره عروس و پسرشونو با هم میبینن...
ظاهر و زیبایی اولین معیاره واسه اکثریت الته از نظر من متاسفانه...