-
ببینین دلائل مختلفی هست که واقعا شما نباید به این ازدواج فکر کنی..ممکنه این تصمیم شما از روی تنهائی باشه...اما تصورشم بکن که خدای نکرده اگه ازدواج دومتم با شکست مواجه بشه 2 بار مطلقه میشی و اونموقع حتم بدون آینده خوبی نخواهی داشت..شما فکر میکنی ممکنه خوب باشه؟شما از روی حدست میگی..اما ما از روی قطعیات میگیم ازداج شما ریسک فوق العاده بالائی داره..اگه شما مجرد بود و این تفاوت سنیتون بود باز هم این ازدواج توصیه نمیشد..چه برسه حالا که علاوه بر سنت تجربیات یه زندگی مشترکم داشتی و مسلما سه برابر اون آقا پخته ای...شما تصور میکنی میتونی یه عمر واسه شوهرت مادری کنی؟یه عمر چیزائی که واسه شما واضح و بدیهیه اون آقا نپذیره چون پختگی شمارو نداره؟از کجا معلوم این پسری که هنوز خودش پخته نشده فردا روزی با بچه شما بد رفتاری نکنه؟شما که خونه و ماشین داری فکر نمیکنی که حتی 1% اون اقا واسه پول شماست که میاد طرفت وگرنه دخترای خیلی جوون تر و مجرد و بدون بچه هم هستن که این آقا میتونست باهاشون ازدواج کنه؟(ناراحت نشو اما این یه واقعیته که احتمالا اون اقا بخاطر پول شماست که اصرار به ازدواج داره)از طرفی چند سال دیگه شما کم کم رو به میانسالی میریو اون آقا تازه جوون میشه...غیر از اینکه نیازاتون دیگه با هم همخونی نداره..اونموقع ممکنه به این نتیجه برسه که دخترای جوون و همسن و سال ایشونم وجود دارن..اون موقع میخوای چکار کنی؟تسلیم احساسات نپخته 1 پسر بی تجربه نشو دوست من
-
به نظرم یک بهانه جدی جور کن و طوری به نامزدت برسون که بدهکار خانوادت هستی و باید مثلا خونت رو بفروشی و بدهکاریت رو بدی ... یعنی یک جورایی امتحانش کن ببین واقعا چه عکس العملی خواهد داشت .
عزیزم شما متاسفانه فقط حال رو میبینی و نمیتونی آیندت رو ببینی . همیشه انقدر جوون نمیمونی . همیشه انقدر سرحال نیستی . بیخود نیست که میگن مرد باید چند سال از خانمش مسن تر باشه . تا چند سال دیگه شاید مثل الان پاسخ گوی نیاز های همسرت به این شکلی که الان هستی نباشی .
چرا میخوای خودت رو گول بزنی .
یکم واقعیت نگر باش . سنت اونقدر من نیست که این چیزها رو نفهمی .احساسات رو بزار کنار و منطقی باش .
-
خوشبخت و موفق باشی
همیشه یادت باشه اینجا ما طبق یه ایده کلی نظراتمونو میگیم
اما زندگی واقعی هر کس میتونه متفاوت باشه
-
GAVEPAYKAR گرامی
شما تصمیمتان را گرفتید و مصمم هستید
با این وجود من نکاتی را نیاز می بینم خدمت شما عرض کنم
1 - مراقب دخترتان باشید که وقتی پا به سن بلوغ بگذارد از نظر احساسات و شرایط روحی مخصوص این سن ، بیشتر به شوهرتون نزدیک هست و این را
هم توجه داشته باشید که جاذبه های دخترانه او ممکن هست همسر شما را جذب کند و ....... ( اینها احتمالاتی هست که باید در نظر بگیرید ) و
کمترین و خوشبینانه ترین اثرش این هست که او میل به همسری جوان پیدا کند و ..... ( اگر فرزند شما پسر بود اینقدر نگران نمی شدم ) تاپیک
زیر را بخوان تا بدانی چرا نیاز هست توجه کنی به تبعات احتمالی :
http://www.hamdardi.net/thread28484-2.html
2 - این آقا به نظر می رسد بیشتر مایل به تکیه کردن هست و شما هم به نظر می رسد که مایل به مسلط بودن . اما این در دراز مدت برای هردوی شما
آسیب زا هست . هم او خلاء مرد بودن و عمارض آنرا پیدا خواهد کرد ( چنانکه اکنون نیز به خاطر خلاء هایی اصرار به چنین ازدواجی دارد ) و لذا ممکن است
جذب زنانی که در کنارشان احساس مرد بودن می کند بشود و هم شما خلاء نیاز به تکیه کردن و عوارض آنرا پیدا می کنید که آزارتان می دهد .
3 - از هم اکنون پیداست نقش شما نقش ولایتی و ساپورت کننده هست و تصمیم گیرنده در زندگی و ایشان بیشتر پیرو خواهد بود لذااین هم
تبعاتی دارد که گفتنش از حوصله این تاپیک خارج است .
و نکات دیگری که چون تصمیم جدی گرفته اید دیگر جای بیان آنها نیست
ای کاش از ازدواج اولتان و علت جدایی می گفتید تا بهتر راهنمایی می شدید . نمی دانم چراهیچ اشاره ای نکردید و .... !!!!
-
سلام حالا ما هر چي ام بگيم شما ديگه نامزد كرديد آرزوي همه ما براتون خوشبختي مي تونه باشه. من نمي دونم شما با چه منطقي وارد اين زندگي مي خوايد بشيد ولي اين رابطه به هر كي بگيد نظر 99% افراد مي تونه اين باشه كه اين رابطه اشتباهه. شما ازدواج دوم تونه و بايد خيلي محتاطانه تر و خيلي سنجيده تر حركت كنيد آدما يه اشتباهي و كردن بايد تلاش كنند كه دوباره تكرار نكنند اينجا تنها شما نيستيد كه بايد تصميم بگيريد و طبق خواستتون جلو بريد شما براي يه دختر بچه ام مسئوليد مي دونيد يه اشتباهه شما زندگي ايشون رو هم خدشه دار مي كنه؟ پس از همه مهمتر شما يه مادريدتنها علايق شما نمي تونه مهم باشه. اول رابطه ها بايدم خوب پيش بره نبايد غير اين هم انتظاري داشته باشيد. اين آقام يا كلا منطق شون رو كنار گذاشتن و وارد يه رابطه احساسي شدن و يام دنبال حمايت و ساپورت مالي از شمان. ايشون سنشون كمه و بعده يه مدت مي تونه نظرشون تغيير كنه. من با حرف فرشته مهربون موافق ام شما فرزندتون دختره اين خيلي مي تونه بعدها خطرناك باشه. خلاصه ما اصلا نمي خوايم بعدها امثال من و شما بيان اينجا و بگن " دارم براي بار دوم طلاق مي گيرم" اينجا همه قصدشون كمك كردنه و راهنمايي كردنه ولي تصميم گيرنده نهايي خود افراده.
-
سلام.تفاوت سنی شما و داشتن فرزند مسئله های خیلی مهمی هستند.فکر میکنم با یه مشاور دلسوز مشورت کنی بهتر باشه تا اینجوری .....من روان شناسای خوبی تو کرج دیدم. خودم و دختر داییم پیش ضیاءبخش میریم. خیلی معروفه .کارش خوبه هم باسواده هم امروزی راهکار میده..یه دفه راهکارش برام این بود:هیچ کاری نکن. منم گوش دادم بهترین نتیجه رو داد...جالبه نه.آدرسشو میدم کرج جهارراه طالقانی بعد از دارو خانه دکتر چلنگر.رو بروی مارال چرم ساختمان378تلفن 34474607و34487038 البته فقط غروبها منشیش جواب میده.فکر میکنم ضرر نداشته باشه یه سر برو.
-
سلامGavepaykarعزيز
شما كه دارى كار خودتو ميكنى كاش حداقل شتابزده عمل نميكردى و يكم بيشتر روى اين موضوع فكر ميكردى به هر حال برات آرزوى موفقيت دارم ولى اگه واقعاً نامزدت گفته سركار نرو اينكارو بكن فقط بخاطر دختر كوچولوت كه كنارش باشى و مراقبش،درست نيست با اين آقا پسر جوون تنها بمونه تو اين دوره زمونه كه انقدر بد شده پدر به دخترش رحم نميكنه ديگه از غريبه ها انتظارى نيست
ببخشيد كه ميگم ولى من خيلى شنيدم كه (ناپدرى فرزند خوندشو آزار جسمى (تجاوز)ميكرد وتهديد كه چيزى به كسى نگه)
عزيزم نميخوام با حرفام ناراحتت كنم فقط ميخوام چشماتو خوب باز كنى (خيلى مواظب دختر گلت باش الان اون واقعاً مثل يه قرآن پاكه)
بخاطر دخترت بيشتر فكر كن.موفق باشى
- - - Updated - - -
سلامGavepaykarعزيز
شما كه دارى كار خودتو ميكنى كاش حداقل شتابزده عمل نميكردى و يكم بيشتر روى اين موضوع فكر ميكردى به هر حال برات آرزوى موفقيت دارم ولى اگه واقعاً نامزدت گفته سركار نرو اينكارو بكن فقط بخاطر دختر كوچولوت كه كنارش باشى و مراقبش،درست نيست با اين آقا پسر جوون تنها بمونه تو اين دوره زمونه كه انقدر بد شده پدر به دخترش رحم نميكنه ديگه از غريبه ها انتظارى نيست
ببخشيد كه ميگم ولى من خيلى شنيدم كه (ناپدرى فرزند خوندشو آزار جسمى (تجاوز)ميكرد وتهديد كه چيزى به كسى نگه)
عزيزم نميخوام با حرفام ناراحتت كنم فقط ميخوام چشماتو خوب باز كنى (خيلى مواظب دختر گلت باش الان اون واقعاً مثل يه قرآن پاكه)
بخاطر دخترت بيشتر فكر كن.موفق باشى
-
سلام
اول مطمئن شو واقعا این شخص تو را برای خودت می خواهد سوال این است اگر تو از خودت ماشین و خونه نداشتی و اگر شاغل نبودی واقعا این آقا بازهم موصر بود؟
اگر جای شما بر عکس بود و این آقا تمکن مالی داشت و شما نداشتی چه طور؟ این طور نباشه که شما وسیله برای یک شبه ره صد ساله طی کردن آقا باشید!!!! شما با هوشیاری می تونی امتحانش کنی زیرک باش عزیزم اگر مثلا همه چیز به نام دخترت باشه واکنش این آقا چیه؟
این آقا پسر واقعا بزرگ شده یا نه؟ مسئله بلوغ فکری و روانی است؟ نکنه به دنبال یک مادر دیگر باشد این را هم بدون پسرها همیشه یک روزی از مادرشون جدا می شن.
این آقا می گه پیش شما آرامش دارد ازش پرسیدی چرا جاهای دیگر آرامش ندارد ؟
من نمی گم تو باید حتما با یک آدم مطلقه ازدواج کنی ولی ازدواج با مردی همسن خودت بهت بسیار کمک می کنه.
در انتها عزیزم انتخاب با خودته ولی به یاد داشته باش
1. در جامعه ما ازدواج یک خانم یا آقای مجرد با یک شخص مطلقه همیشه با مقاومت روبرو است و این زندگی مشکلات خاص خودش را دارد.
2. شما یک فرزند داری و آن ندارد شما مسئولیت یک کودک را بر دوشت است که همین خودش مشکل است.
3. شما 9 سال از آن بزرگتری که در جامعه و اغلب جوامع تفاوت خیلی کمتر هم به نوبه خود بحران های زیادی را می یاره تو دهه چهارم زندگیت هستی و آن دهه 30 وقتی تو یائسه می شی آن در اوج فعالیت جنسی هست.
4. خانواده ها با این مسئله مخالفند. این مسئله را از کنارش آسان نگذر.
عزیزم آزموده را آزمودن خطا است تجربه دیگران نشان می ده این یک شکست دیگر توی زندگیت می یاره ولی با همه این ها اگر می خوای برخلاف جریان آب شنا کنی باید خطراتش را هم بپذیری. موفق باشی
-
باران بانوی عزیز از ماجرای این تاپیک یک ماه گذشته.
قبل از پست گذاشتن به تاریخ تاپیک دقت کنید.
-
@@@ عزیز
از تذکر شما بسیار متشکرم اما به شخصه خیلی چیزهایی که از این سایت یادگرفتم از مطالعه مسایلی بوده که دیگران براشون مطرح شده و نظراتی که دوستان برای حل مسئله مطرح کردند. و خدمت دوست نکته سنج خودم باید عرض کنم تا جایی که پست بسته نباشه امکان پاسخ دادن وجود داشته باشه همدردی کردن و همدلی کردن عملی منطقی و معقول است
ایام به کامتون
-
با تشکر از @@@ عزیزم ...... باران بانوی عزیز این یکی از قوانین این سایته که " اگر مراجع بیش از دو هفته باشه که به تاپیک خودش سر نزده باشه ، اون تاپیک تاریخ گذشته به حساب مباد و نباید براش پاسخی ارسال کرد"
موفق باشی عزیزم.