اول تکلیفتو مشخص کن ببینم می خوای با این مرد زندگی کنی یا نه؟ فکر می کنی راه اصلاح مردی که داره سناریو دوران مجردی اش رو دوباره پیاده می کنه چیه؟
دعوا و قهر و داد و بیداد که تا الان نتیجه نداده داده؟مطرح کردن با بزرگترا چی؟ نتیجه میده؟
من فکر می کنم همسر شما سر لج با خودش و شما و زندگیش افتاده. نمی دونم چی بهش گفتید که میگه از دلم نمیره من همه تاپیکهای شمارو نخوندم اما بهتون نوصیه می کنم که نسبت به ارتباطاتش با دخترهای دیگه بی خیال بشید. البته در ظاهر چونکه در باطن مطمئنا این قضیه باعث آزار شماست. یکجوری رفتار کنید انگار انقدر قدر و قیمتتون بالاست که وجود اون دخترها ذره ای اعتماد بنفستون رو تکون نمیده.
بیشتر سرگرم خودتون باشید و روتین های زندگیتون رو عوض کنید. مثلا اگر قبلا هر وقت میومد خونه شما بودید اینبار بعضی روزها اون موقع خونه نباشید و بهش اطلاع هم ندید. بعضی کارهای خونه رو که از سر لطف انجام می دادید دیگه انجام ندید و حسابی حس کنجکاوی شو تحریک کنید. اینجوری اگر هی خواست به بهانه های مختلف صداتونو دربیاره و توجهتونو جلب کنه بدون اینکه عکس العمل پیجیده ای داشته باشید مطمئن باشید ایشون داره لجبازی می کنه و با ادامه این روش، با مطرح کردن توقعاتتون از موضع قدرت، ایشون رو به زندگی برگردونید.البته توجه کنید که این امر زمانبره و باید صبر و تحمل زیادی داشته باشید. در دوره بی خیالیتون بند رو آب ندهید و ایشون رو متوجه حساسیت خودتون نکنید.