-
RE: برای همیشه خداحافظ(با هم خداحافظی کنیم)
منم هر چند شناحتي نسبت به شما دوست همدردم نداشتم ، اما از سوئي بسيار خوشحال و از طرفي ناراحت شدم اين تايپيك رو خوندم ،
از اين كه در آستانه پيوند مقدسي هستيد خوشحال و تبريك گوبان و از اينكه ما را ترك مي كنيد ناراحت ،
زيباترين ، شادترين ، آرام ترين ، شيرين ترين و خلاصه بهترين ترين ها را براي كه تو و همسرت كه بهترينيد آرزو ميكنم ...
نوراني باد وجودتان به نور حق
استوار و پايدار باشيد ...:72::72::72::72::72::72::72::72:
-
آقا کامران سلام
خیلی خوشحال شدم که گفتید همراه زندگیتونو پیدا کردید و البته خوشحال تر می شدم اگه می گفتید که می مونید.
پست های زیادی از شما بود که از خوندنشون لذت بردم و انصافا از بعضی هم چیز یاد گرفتم .
لحن بعضی از پست هاتون شاید در نگاه اول کمی تند و تیز به نظر میومد ولی اگه بیشتر دقت می کردی می دیدی اون احساس وظیفه و دلسوزی برادرانه بین کلمات رو.
بابت راهنمایی هاتون متشکرم و آرزو می کنم هر جا هستید در کنار عزیزانتون خوشبخت و سلامت و سربلند باشید.:72:
-
منم خیلی وقت نیست که عضو شدم ولی همیشه افسوس میخورم که چرا زودتر عضو نشدم یکی از دلایلش هم شما اعضای قدیمی هستید.نمیگم شناختی نسبت به شما ندارم چون همه تاپیک های شما رو خوندم .یادم میاد یه شب تا نزدیک سحر تاپیک "کامران 2007 باهمتون حرف داره" رو خوندم .
واقعا از رفتنتون ناراحت شدم...
امیدوارم هر جای این کره خاکی که هستید شاد و تندرست باشید.
-
به به آقا ذاماد
به سلامتی دخترا برای کامران کل بکشید .......
آقای سنگ تراشان زیر لفظی به عروس چی می دهی ؟!
دختر مهربون مادر بدو اون نقل رو بردار بیار بریز رو سر داش کامرانت .
خارپشت ننه اینقدر گریه نکن و بهونه نگیر بعد کامران چشمم به تو روشن ! نترس ٰ اینقدر بهونه نگیر نوبت تو هم میشه . می ترسم از هول حلیم بیفتی تو دیگ .
آسیاب به نوبت برو ته صف نوبتی هم باشه بچه نوبت داش کیوان است و تو انشالله بعد کیوان باید داماد بشی !!!
داملا بدو مادر اون منقل و اسفند را بیار
مهاجر بینشان ( چقدر اسمتون سخته ) صیغه عقد را جاری می کنی یا بریم سراغ یه آقا ی دیگه ؟!ای بابا این هم این وسط می خواد ناز کنه !!!
کیوان بدو چاقو رو بیار بده دست حامد و فرهنگ سر این گوسفند را برامون ببرن!
سارا بانو آزمایش های عروس داماد جوابش آمد ؟! درست بود ؟عیب و ایرادی ندارند مادرررررررررررر!
دخترا یکی آینه و شمعدونها را بچینه ..............
یکی یک سر بره بیمارستان ببینه بلو اسکای و بچه حالشون چطوره .
این فرشته و بالهای صداقت هم ما رو دست تنها ول کردن توی این شلوغ پلوغی ! خاله بی دل کجاست ؟بگید بیاد دامادی پسرمون رو ببینه
به محمد ابراهیمی بگید چهارتا تابلو نقاشی به این درو دیوار بچسبونه برای عروسی شگون داره !
بابا بی بی کجاست ؟! تو گارگاه آموزشی مهارتی اش نشسته و ورقه امتحانی هاش رو صحیح می کنه ؟!
فرهنگ - ماهی - سرافراز -sci-**عسل**, *nadia*, 1majid, 25368, 861010100, Andiaaaa, DADGANIA, Essy.H, HAMID REZAEE, KnosseCrono, LEGENDS, MHJN13, Matin_Alone, PYNCADDIP, afsooon, ahmadi 00, aida222, ali-200, alid, alone boy, anahita_mehrabi, ani, ania, aria_koroosh, armin-90, atiye alizade, azadehali, ch_1383615, chehrehsaz, del, dokhtare khaste, eghlima, el-nino, f_z, fae, faezeh1, farnaz1, farnaz_a, farzaneh123, gole maryam, haaj.amir, hadi85, hadieh, hamed65, hamid_diablo, hamoon35241, hosein70, hosiensori, ide, just, kamran2007, kazem.de, keyvan, kilidtalai, kjalil, kvjclgdsoft, liliyoom, lord.hamed, m_p, mahi91, mahtab_b, mania2011, mansour4737, maryamp, maryen, mbnr, meeglipse, mehrabooni, melisaa, mmrrdd, mohammad matin, mohsenn, mta, n1n2n14, naomidhastam, nazanin1366, nazanin1771, nazanin_60, negin.sal, parandeh, parnaz, parvane123, pk1365, raha, rayan21, robi, rojan, rozesiyah_88, saboktakin, saboora, sahar19, sali1987, samira367821, sanjab, sara20, sci, setareh, shabe barooni, shabestan, shahnaz66, shamim_bahari2, shayan21, shayana, shimaz, shiny, shiva64, siam, siamak60, sistamsyng, sobhan17, tahmineh, taranee, taranom_123, tasnime_elahi, tesoke, trustworthy, vahid_pioneer, yasmin44, yekta_b, zahra25, zahra52, آسایش, آفتاب همدرد, آهانا, آویژه, ابولفضل شوریابی, اتنا, احمق, الميرا1358, ایوب, بامرام-تنها, برنابا, بهار66, بی نهایت, تنهاي نا اميد, تک دختر, جاذبه, جان سخت, حنان, خزان 1366, داملا, دانوب, دلشکسته تنها و بی کس, دیاموند, رایحه عشق, رهايي, روشا, زهراخاتون, سابینا, ساحل@ م, سارا بانو, ستاره23, سعاد, سولماز نعمتي, سید1387, شمیم الزهرا, شیرین عسل, طلا محمدی, عالی, عسل من, علیش, فاطمه مو, فرانک68, 7, كيانوش پ, ليلا موفق, مانا بهراد, محمد89, مرد موفق, ملاحت, مهدیه135, مي مي, نازنین 1, نرگس عظيمي, نسیم صبح, نوشین خسته, نيكا.امين, هاله نو, هلیا هاشمی, هما11, ویدا@, پاییزان2, پرنا, پريوش, چرخ و فلک, چشم بارانی, کوکب خاتون, گفتگوی بیتا, گل زاده, گلنوش67, یک زن امیدوار
ماشالله . از نفس افتادم . این خونه چقدر پرجمعیته ................بلند بشوید یک دستی به سرو روی این خونه بکشید و برای ماشین عروس و گل و .............یه فکری بکنید !!
کامران یادت باشه برا ی عروسی برای همه دعوتنامه و ویزا و بلیط جور کنی مادر کسی از قلم نیفته که تو فامیل بده و دلخوری پیش میاد . خووووووووووووبیت نداره ....................:311::310::227:
مبارکت باشه . انشالله خوشبخت و سفید بخت بشوید که دعای خیر ما همراه شماست . خودت را هم بابت خداحافظی لووووووووووووووووووووووس نکن :163:. بالاخره تو هم کبوتر جلد همین خانه ای . امیدوارم هیچ وقت نیاز پیدا نکنی اما ما همیشه هستیم و .....................
-
من اقاکامرانو زیادنمیشناسم ولی واقعاگریم گرفت.:302:
امیدوارم که خوشبخت بشن.:72:
-
چرا من انقدر دیر اینجا رو دیدم!!
(حالا چرا تاپیک رو توی طرح مشکلات ازدواج باز کردی آقا کامران؟)
راستی سلام:)
(تاپیک اسمش خداحافظیه آدم یادش میره سلام کنه)
اینم سهم من از حسن ختام: (دو، سه خط بیشتره اشکال نداره که؟)
من همیشه از پستهای منطقی شما استفاده میکردم.
تا این دمای آخر برخورد مستقیمی توی تاپیکام با شما نداشتم.
اما توی تاپیک مشکل مشورتم، یکی از پست هایی که خیلی خیلی روی من تاثیر گذار بود (و همگی با تاخیر دارید تاثیراتش رو میبینید،) پست شما بود.
چند بار گفتم، بازم میگم. من تا آخر عمرم مدیون همه ی کسانی هستم که توی این تالار بهم کمک کردن.
شما هم مطمئناً یکی از اونها هستی.:72:
آنی عزیز چه مهمونی ای به پا کردی
آنی جان ما کارای دیگه هم بلدیما بجز نقل پاشیدن :) ولی چشم. من نقل میپاشم که لحظات اولیه ی زندگیشون شیرین که هست، شیرین تر بشه.
خیلی خوشحالم که داری به ازدواج رسمی نزدیک میشی و امیدوارم زندگی پایدار و خوشبختانه و عشقولانه ای داشته باشید با هم.
تبریکات فراوان ما رو پذیرا باش:72:
ولی خیلی ناراحتم که دیگه اینجا نیستی.:302:
قبل از عقد برادرم هم میدونستم دیگه این برادر برای من برادر نمیشه:(
همینم شد.:302:
الانم همون حس رو دارم. آدم بعضی وقتا مجبوره دل بکنه از کسایی که یه روز حامیش بودن.
( از الان واسه روزی که مجبورم خودم خداحافظی کنم بغضم گرفته:302: )
دلمون رو راضی میکنیم که اگه دوست عزیزیمون دیگه توی این محیط مجازی بینمون نیست، داره توی دنیای واقعی، زندگی خوبش رو ادامه میده و دعاهای خیرمون رو بدرقه ی راهش میکنیم:72:
سخته ولی خداحافظ :302:
اگه دستم به جدایی برسه اونو از خاطره ها خط میزنم
از دل تنگ تموم آدما، از شب و روز خدا خط میزنم . . .
-
سلام کامران عزیز
چند تاپیک ازت خوندم و هر چند لحنت کمی رک و صریح هست اما ارزنده و جالبه
امیدوارم زندگی خوب و شادی کنار همسرت داشته باشی
راستی این خداحافظی شما یه حسن داشت که همهاعضای کوشا و کارشناسان درش شرکت کردن:43:
موفقیت را برایت ارزومندم مبارکه
-
والله من که هر چی فکر کردم نفهمیدم ازدواج کردن چه ربطی به خدا حافظی از تالار داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!:162::162:
فکر کنم به قول آقای کامران از بس خنگم....
ولی هر جا که هستین و با هر کسی امیدوارم شاد باشین
-
سلام به آقا کامران و سایر دوستان عزیز
آقا کامران از اینکه بالاخره شریک و همراه زندگیتون رو پیدا کردید و خداوند مهرتون رو به دل هم انداخته خیلی خوشحال شدم مخصوصا که مدتی بود در این مورد چیزی ازتون نشنیده بودم و دلم میخواست بدونم چه خبر شده، خدا رو شکر که همه چی بخ خیر گذشته و حالا به سلامتی قصد ازدواج دارید.
امیدوارم روزی به زودی زود هم خبر ازدواج سایر دوستان مجرد همدردی و خصوصا آقای خارپشت رو با دختر خانم مورد علاقه شون بشنویم انشاء الله.
آقا کامران من هم پستهای شما رو میخوندم و واقعا لذت می بردم از اینکه با وجود شرایط و محیطی که زندگی میکنید خیلی محکم و معتقد هستید.
لحن شما شاید برای بعضیها تند یا با تعصب وبده باشه اما برای من یکی اینطور نبوده چون حرفاتون رو اکثرا قبول داشتم و اتفاقا خوشحال هم میشدم که می دیدم یکسری مسائل که مدتیه برای خیلی از آقایون اصلا مهم نیست برای شما خیلی مهمه و از موضعتون کوتاه نمیاید:104:
امیدوارم در کنار معشوقه و همسر اینده تون مهسا خانم خوشبخت و سعادتمند باشید و هر روزتون بهتر از روز قبل باشه و در تمام طول زندگیتون مومن و معتقد باقی بمونید.
آقا کامران اگه پررویی نباشه من ازتون یه خواسته و خواهش دارم، واقعا به دعای کسی مثل شما که دل پاکی دارید محتاج هستم قول بدید دعام کنید(ممنون میشم):316:
در پناه خداوند منان خوشبخت و موفق و پاینده باشید:72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دختر مهربون
(حالا چرا تاپیک رو توی طرح مشکلات ازدواج باز کردی آقا کامران؟)
بدلیل زن ذلیلیییییییییییی ماااااادر:305: بالاخره زن ذلیلی هم یکی از مشکلات ازدواجه دیگه مگه نه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط f_z
والله من که هر چی فکر کردم نفهمیدم ازدواج کردن چه ربطی به خدا حافظی از تالار داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!:162::162:
فکر کنم به قول آقای کامران از بس خنگم....
از آنجایی که بنده خییییییلی باهوش بیدم، به نظرم آقا کامران به عروس خانوم فرمودند: "عزیزم تو که با من باشی میخوام دنیا نباشه":311: واااااااااااااااای نه! در همین لحظه به مغز مبارکمون خطور کرد که این خداحافظی یه تاکتیکه برای فرار از دادن شام عروسی به اعضای همدردی. بععععععععله ماه تولد ایشون کلا با این ولخرجیها میونه خوبی نداره:302:
اقا ما اگه بگیم شام به یک بوفه اینترنشنال در سواحل خلیج فارس قانعیم حله؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط m.mouod
آقا کامران اگه پررویی نباشه من ازتون یه خواسته و خواهش دارم، واقعا به دعای کسی مثل شما که دل پاکی دارید محتاج هستم قول بدید دعام کنید(ممنون میشم):316:
هر کی به فکر خویشه...:311: منم دعا میخوام:316:
..............................................
سلام
ضمن عرض تبریکات فراوان بنده بسی انتقاد دارم:
شما نمیتونی یه خبر خوب هم که میدی بذاری یکی دو روز شیرینی اش بمونه و تلخی خداحافظی رو چاشنیش نکنی؟ هرچند:
توصیه میکنم عجله نکن برای خدا حافظی، به نظرم از این ببعد نیازت به همدردی بیشتر میشه:311:
از طرفی اعتیاده لامصب! شوخی که نیست. حالا از عشق مهسا خانوم در ابرها سیر مینمایی و حواست به اطرافت نیست:310: ولی من از روزی میترسم که استخون درد بیاد سراغت.
بنده تا همیشه عرض سلااااااااااااااام دارم.
به امید دیدار مجدد :72:
-
:72:
ممنون از راهنمايي هات .
خداحافظ
-
تَزَوَّدُواْ فَإِنَّ خَيْرَ الزَّادِ التَّقْوَى * 197 بقره *
بهترین زاد را برای خود بردارید، بهترین زاد دست افشاندن است.
خیـــر در پیـــش خوشبخت و عاشـــق باشید :72:
مرغ باغ ملکوتم، نیم از عالم خاک***دو سه روزی قفسی ساخته اند از بدنم
ای خوش آنروز که پرواز کنم تا بر دوست***به هوای سر کویش، پر و بالی بزنم
-
سلام آقا کامران
مبارک ها باشه دوست عزیز :227: :227: :227:
نمیدونید وقتی خبر شنیدن دو تا عاشق رو می شنوم چقدر خوشحال میشم :)
چون خودم قسمت نشد که به عشقم برسم و کاملا می تونم بفهمم که چقدر خوشحال هستین
و براتون آرزوی خوشبختی و تداوم عشق می کنم از صمیم قلبم.
از صراحت کلام و ساده و قابل درک بودن ارسال هاتون واقعا لذت می بردم.
ان شاالله که موفق و خوشبخت و عاقبت به خیر بشید.
اما به نظرم بد نیست اگر نگران نام کاربری و ارسال هاتون هستین با یک نام کاربری جدید بیایید و از تجربیات جدیدتون بگید و به دوستانی که
میان اینجا و راهنمایی می خوان کمک کنین. البته که ممکنه مسائلی پیش بیاد که به کمک دوستان همدردی بهتر حلش کنین که البته ایشالله هیچ موقع پیش نیاد.
بهرحال براتون آرزوی بهترین ها رو دارم.
ما رو هم موقع دعا فراموش نکنید
خوشبخت و سعادتمند باشید
-
آقا کامران واقعا تبریک میگم!
نمی دونم چه جوری میتونم این خداحافظیت رو تفسیر کنم!
ولی در خوشبینانه ترین حالت؛ واقعا به مهسا خانوم تبریک میگم بخاطر داشتن همچین همسری؛ آقا کامران این نشون میده که شما حتی شده تا مقطعی فقط و فقط تمام هوش و فکر و وجودتون پر خواهد بود از عشق مهسا، و این به نظرم عالیه!
امیدوارم زندگی شیرینی رو با درایت همیشگیت داشته باشی و بدون که خیلی موقع ها راهنمایی های زیبات تبدیل شده به دعاهای خیری که بدرقه ی راه شما و مهسا خانوم هست!
همیشه نظراتت و نوع افکارت در محیطی که بودی واقعا تحسین برانگیز بود و البته یه خواهش کوچولو دارم!
چه جوری شد این قصه ی پر غصه ی رسیدن شما به مهسا خانوم؟:shy:
دلمان میخواهد هر چه سریعتر فقط و فقط جهت کمک به جوانان در امر ازدواج درست؛ بدانیم و گرنه ما که خدایی نکرده ف... نبیدیم؟:311:
-
سلام
من امروز اومدم یه سر به تالار بزنم،اولین عنوانی
که به چشمم خورد تاپیک شما بود، تاپیکو که دیدم،اونم از شما،فکر کردم شاید قهر و دلخوری تو کار هست،اونم بخاطر پست دیشبتون در تاپیک f_ z ،ولی خوشبختانه با خوندن پستتون،خیالم راحت شد.
از ابتدا قصد ورود نداشتم،ولی بخاطر این تاپیک اومدم که برای اولین و شاید اخرین بار بهتون سلامی بگم و خداحافظی بکنم:302:
تبریک میگم،امیدوارم زندگی مشترکتون توام باشه از توجه و عنایات خاص اهل بیت،
زیبایی و محبت و تعهد و دلخوشی و خلاصه همه ارزوهای خوب :72:
تا حالا برخوردی باهاتون نداشتم،و اصلا نمیدونم که ایا
منو میشناسین یا خیر ولی من از وقتی
با محیط همدردی اشنا شدم که بیشتر از
یکسال میشه(نه،نگاه به تاریخ ثبتنامم نکنین،اون سن شناسنامه ایمونه :P)
شما رو تقریبا میشناختم و پستهاتون رو میخوندم،
از صراحت
بیان و رک گوییتون و تعارف نداشتنتون با احدالناسی :104:
واقعا ذوق زده میشدم،چه کنم که شیفته همچین ویژگی هستم،البته
نمیدونم اگر این تیر و ترکشها یکیشون هم بمن اصابت
میکرد،واقعا مثل الان عاشق این ویژگی و پستها بودم یا نه :D؟!
ولی یه نقدی داشتم ازتون،همونطور که گل مریم هم اشاره کرد،حرفهای دیشبتون
یکم همچین رنگ و بوی توهین رو داشت،خوشم
نیامد از بکار بردن واژه خنگ!
و همونطور که خارپشت گفت انگار شکم اسمون
پاره شده،همین یکدونه شما پروفسور کامران افتادی زمین،اعتماد بنفس خیلی خوبی داری،نمیتونم
بگم همیشه این خصلت خوبه یا بد،ولی همین ها شخصیتتو جذاب تر میکنه.
ارتباط گیری با شما فکر کنم خیلی راحت نیست،ادم فکر میکنه
چقدر ادم از خود راضی و
از دیگران،ناراضی ای هستی.
به هر ترتیب،فکر میکنم دل زلال و بی ریا و مهربونی داری،که
گاهی اگر زدی به جاده خاکی،بقول هدیه بخاطر حس
مسئولیت و دلسوزی برادرانتون بوده.
در کل من به عملکرد شما نمره خوب و قابل قبولی
میدم،تو بعضی تاپیکهای پر از پستهای جورواجور،گاها دیدم
همون یک پست تند و تیز شما مراجع رو تکون داده و کمی بخودش اورده.
ولی خیلی حیف میشه اگه بری،تالار بشما نیاز دارد :)،ولی
اگه تصمیمتو گرفتی(که معلومه گرفتی والا هیچوقت اینجوری تاپیک نمیزدی و فکر نمیکنم اصرارهای ما فایده ای داشته باشه)من
این مصرع های شعرو که خیلی دوست دارم و از فرزاد حسنیه
تقدیم میکنم خدمت شما برادر عزیزم:
اگه گفتم خداحافظ نه اینکه رفتنت ساده اس:302:
.
.
.
بدونی بی تو و با تو، همینه رسم این دنیا
خداحافظ ،خداحافظ همین حالا:302:
[color=#000000]
یادت همیشه در خاطرمان سبز خواهد بود:72:
اینم لینک دانلودش با صدای محمد علیزاده،میزارمش تا اگه بچه ها خواستن دانلود کنند و
در حالیکه پستها رو میخونن،با گوش دادن به اهنگ یکم احساساتی بشوند:P
دانلود خداحافظ همین حالا
در ضمن اقا کامران ببخشید که بیشتر از دو سه خط شد:D
-
بابا نکنید این کارها رو! دیشب یک جوان حساس و لطیف مامان دوست و عاشق همسر و خانواده، از گرفتن جواب مثبت عروس خانوم مست و کیفور بودند، یک چیزی فرمودند. حالا شما اعضا محترم با این حداحافظی های گرم و جدی و محکم دارید یک کاری میکنید که اگرم بخواد نره دیکه تو رودرواسی گیر کنه و حتما حتما بره:302:
در ضمن عزیزانم این چهره خشن و مهیب و ترسناک که از اقا کامران ترسیم میکنید، باور کنید به جان خودم، یه قلب کوچولوی کفتری از جنس طلای 28 عیار داره پشتش تالاپ تولوپ میکنه. نمونه اش همین فرار امروز. بنازم به هیبتت مهسا خانوم!
نترس برادر! مهسا خانوم کم خواهر شور نداره الحمدالله. خودم از خجالتشون در میام:311:
-
آره بی دل خواهرررررررررررررررر
اون ترکه آلبالو رو برات خوابوندم تو آب تا خوب خیس بخوره .............بیا برش دار می بینی با این بچه چیکار می کنند این دخترااااااااااااااااااااا ا؟!!!!!!
دل بچمو خون کردن !!!!:163:
مردم تو کار یه خواهر شوهر موندن !!!خدا به داد این مهسا برسه با این فوج فوج خواهر شوهر!!!چشم حسود بترکه !!!!
ببین حالا این خواهرها می تونن یک کاری کنن بچه تو دیار غربت دلش از تنهایی بترررررررکه ...........!!
کامران ننه قدمت سرچشم همه ی ما . هر وقت خواستی اغور بخیر ننه بیا تنگ دل خودم با مهسا بیایی تنها نیایی که مادر آبرومون جلو در و همسایه و این فامیل میرررررره و پشت سر برامون حرف در میارن !!!!!!!!!( فضای ایرونی )
دخترها چمدونهای این بچه رو بستید؟! برا داداشتون لباس گرم بردارید ؟! تو سرما نچاد !!
-
بی دل میگه:
توصیه میکنم عجله نکن برای خدا حافظی، به نظرم از این ببعد نیازت به همدردی بیشتر میشه
واقعا!!!!!!!!!!!!
منو باش که فکر می کردم آقا کامران یه آقای حدودا مسن باید باشن با چهار پنج تا عروس و داماد و نوه و نتیجه !!!!!!! :305:
از بس که پست هاشون قاطع و برنده بود:97:
منو باش از اونورش افتاده بودم:311::311::311:
-
سلام آقا کامران
فکر کنم چند باری با شما صحبت کردم از قدیمی ها هستین
حتی تو ذهنم هست قضیه عاشق شدن و ازدواجتون شوکه شدم چ
دلم گرفت چون یاد آور بچه های قدیمی همدردی هستین بغض کردم برادر . کسایی رو به یادم آوردین که دیگه نیستن و یک روزی بودنو منو کمک می کردن تو حل مشکلم
:302: من درسته ممکنه از قلم بیفته اسم بعضیا ولی بر خلاف شما جرات می کنمو می نویسم تا ادای دین کرده باشم به این آدمها
فرشته مهربان.نقاب عزیز. rsrs1380 (سارابانو)IVlahtab. بی دل. نادیا . دل. فرهنگ 27.nadia . حنان(رویا.ب).blue.sky .rroog گل مریم عزیز.صبا2009.دیجیتالمن.کیوان عزیز.طاهره.و......... دیگه به ذهنم نرسید
شما ها نماد همدردی بودینو هستین
البته بچه های جدیدی هم هستن که خوبن و مشاور خوب مثل حامد 65
ولی چون حسی که تو نخستین روز های ورود به تالار دارمو با شما ها آمیختست
حسی بسیار زیبا که همه تونخستین لحظه ورود به تالار حس می کنن
شاید ما ها همدیگه رو نبینیم تو این دنیا ولی امیدوارم تو دنیای ابدی همه با هم توی یک جای خوب که نه غصه هست نه غم نه زمان هست نه مکان ببینیم و می دونم که اینجوری میشه
میدونم میبینمت یه روز دوباره توی دنیایی که آدمک نداره
-
تا سلامی دوباره.....بدرود:72::302:
-
امروز دیدم به من رتبه دادید. برام خیلی جالب اومد این قانون جذب. البته فکر کنم ایندفعه یه خورده برعکس کار کرده. چون در همان موقعی که حضرتعالی با نظر لطف به بنده می اندیشیدید و بنده را از پله های ترقی بالا میبردید، بنده یکسری افکار پلید و شیطانی در سر می پروراندم :301:
داستان از این قرار است که دیروز به یکسری اسناد و مدارک دست یافتم :227: که رو کردنشان زیاد این روزها به نفع حضرتعالی نیست!!!:160: و این بود که از دیروز همینطور که سرمان گرم کارهای خودمان بود، هر از گاهی هم خنده شیطنت آمیزی بر لبمان میآمد و البته دستهایمان را هم به هم میمالیدیم و احسنتی نثار خودمان میکردیم.
اقا خلاصه چقدر حاضرید هزینه کنید که ما این مدارک را برای مهسا جان رو نکنیم؟ البته برای اینکه تصور نشود که بلوف میزنیم فعلا یک نموره سند رو میکنیم بقیه اش بماند برای روز موعود:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran2007
**صندلی داغ1390**((سری ششم))
سلام baby عزیز،72
...
در مورد پاسخگویی به باقی قسمت ها، مختاری...
اما اون قسمت که با فونت بزرگ و ابی کمرنگ نوشته شده رو لزومی نداره که پاسخ بدی!
یکی از اعضای باند ضدّ زن!163
کامران
دقت فرمودید چی شد؟
یکی از اعضای باند ضد زن!!!!!!!!!!!!!!!! :311:
چقدر هی این اقای مدیر دامت ظله العالی توصیه های امنیتی تبیین و تاکید فرمودند که بابا اعضای همدردی مواظب باشید جلوی مخاطب میلیونی اینترنتی تالار گزک دست بعضیها ندهید؟ حالا برادر فعلا این سوتی را جمع کن تا بعد.
چنانچه جون سالم بدر بردی، اگر کمک خواستی یا احیانا خدایی نکرده شب را نخواستی در کوچه و خیابان سر کنی، نمیدونم اونجا که شما هستی مسجد و حسینیه گیر میاد یا نه، ولی این اقا کیوان ما و حامد خان (اقا پلیسه) شبها بیدارند میتونی یکسری بهشون بزنی.
چقدر اقای مدیر سایه شون از سر تالار کم نشه (باقلوا، شفتالو، سوهان عسلی :316:) هی توصیه فرمودند که برای ازدواج سوابق همسر رو از بایگانی بکشید بیرون. حالا داشته باش مهسا خانوم! سوابق این اقای تریپ زن ذلیل حاضر به ترک تالار و ای میل و جی میل و پیام خصوصی و... را!!!!!
-
سلام
در ادامه و تایید صحبتای بی دل عزیز،
کامران خان جان،
با 461 پست هم میشه خداحافظی کرد:)
حتی با 462 پست
همینطور با 463 پست و . . .
ما جواب میخواهیم:D
-
-
سلام آقای کامران
پیشاپیش ازدواج شما و مهسا خانم رو از صمیم قلب تبریک می گم و براتون آرزوی خوشبختی ابدی می کنم.
امیدوارم تا همیشه در کنار هم و زیر سایه لطف و رحمت و عنایت خداوند زندگی کنید.
هرچند جایتان در تالار خالی خواهد ماند، اما تصمیمتان برای همه ما محترم است.
باز هم تبریک و شادباش و آرزوی خوشبختی :72: :72: :72:
-
پ چرا نمیرییییییییییییییییییییی ییییییییییی:311:
-
من هم امیدوارم بعد از ازدواجتون اینقدر خوشبخت باشید و انقدر هم شما و هم مهسا خانم با تدبیر و تفاهم زندگی کنید که دیگه نیازی به حضور در همدردی برای حل مشکل نباشه. اما عوضش به خاطر این همه دعا و ارزوی خوشبختی که دوستان برای شما دارند شما هم زکات این دعاها رو بدید و از تجربه های زندگی مشترک موفقتون اعضای همدردی رو بی نصیب نذارید.
امیدوارم شما و مهسا خانم همیشه شاد و سر بلند و در پناه خدا باشید.
-
من از پست هاتون حس کردم انسان پاکی هستید،ازون پسرهای کمیاب،امیدوارم خوشبخت باشید و همسرتون به پاکی خودتون باشه
بدرود کاربر گرامی :d
واقعا کاش برسه روزی که منم بیام بگم دارم با عشقم ازدواج میکنم
خدایا کمکم کن :323: ؛بچه ها واسه منم دعا کنید :316:
-
خداحافظی داملا با همدردی
سلام به همگی
http://www.hamdardi.net/imgup/33651/...fa6713a625.png
بنده همون داملا هستم.سری قبل هم با ایجاد این نام کاریری مشکل ورود داشتم.اما این
دفعه خیلی فرق داره! گفتم بی خبر نذارم برم ،دور از ادب هست که خداحفظی نکنم، آخه
ناسلامتی عده ای هرچند به تعداد محدود،دوستم دارند.
امروز اومدم واسه خدافظی.
مدیربهم میگه احساسی عمل کردم اما من قبول ندارم، من فقط از کسی دفاع کردم که
کلی مدیونشم به خاطر خیلی چیزها... به خاطر آشناییم بااین عزیز همدردی رو مقدس می
شمردم و قصد ترکش رو نداشتم اما امروز می بینم اخراج شدم به خاطر همون عزیز... پس
این برام کلی ارزش داره.:310:ترجیح میدم ازاین به بعد نیز تو جمعتون نباشم.
اینم لینکش واسه کسایی
که هنوز نمی دونند ماجرا چیه.
خب همین جا ازهمگیتون تشکر می کنم امیدوارم هیچ غم وغصه ای آزرده خاطرتون نکنه.
اما یه پیام به gole maryam: عزیز من به کسی اهانت نکردم، پیشنهاد می کنم یک بار دیگه
پستم رو بخونی.
مدیران عزیز این دفعه آخر رو هم ببخشید دیگه نتونستم تو تایپیک خداحافظی بنویسم زحمت
انتقالش رو خودتون بکشید.ممنون.
یک پیام به جناب مدیر: جناب مدیر،اصلا بهم برنخورده اتفاقا خیلی هم خوشحالم وبابت پستم
هم هیچ پشیمون نیستم.
بهارشادی عزیز می بخشی که نتونستم سرقولم وایسم.
آقای ابراهیمی از شماهم معذرت می خوام که دیگه دلم نمی خواد حضور داشته باشم.
-
RE: خداحافظی داملا با همدردی
داملای عزیز سلام
نیومدم بدرقت واسه خداحافظی! باهات حرف دارم...
تصمیمت برام محترمه...اما تو هم با دوستای خوبت تو همدردی همون کاری رو نکن که
دوست نداشتی روزی دوستت باهات بکنه! متفاوت با گذشته عمل کن همیشه!
همه دوستت دارند و دوست ندارند بری!
عزیزم الان احساساتی شدی و در موضع احساس تصمیم گیری درست نیست!
یک مدت برو استراحت اما باز برگرد!!
مگه خودت همیشه نمی گفتی داوری و قضاوت زود هنگام کار درستی نیست؟
من نمیدونم چرا Banned شدی اما بهتره که زود تصمیم به ترک اینجا نگیری!
بهرحال مدیران قوانین خودشون رو دارن و قوانین هم محترمه. شما هم یک هفته Pending شدی اما اخراج نشدی!
باور کن همدردی هیچ کس رو اخراج نمی کنه!
خود مدیرعزیز همدردی هم پایین پستت توضیح دادن که اشتباه برداشت کردن عزیزم!
دیروز داشتم با خودم فکر می کردم آیا من با احساس محوری به نتیجه می رسم؟ بعد دیدم که یک عمر احساس
محور بودم ولی چی عایدم شد جز کلی اشتباه؟ پس تصمیم گرفتم خوشبختیم رو بیشتر درک کنم و منطقیتر عمل
کنم!
داملای عزیزم!
ما تو این سایت به خیلی ها مدیونیم و انسان هم ممکن الخطاست عزیز دل!
پس نمیشه بگی هیچ کس اشتباه نمی کنه!
اما مهم برخورد ما با قضایای زندگیه!
تو به جای اینکه صورت مسئله رو حل کنی داری مسئله رو پاک می کنی!
اینجا کلی آدم هستن که به ما احتیاج دارن و خود سایت هم به اعضای خوبش!
پس بگذار آروم بشی و بعد تصمیم بگیر!
این روزها خیلی گرفتارم ولی هرگز خداحافظی نمی کنم با جایی که ناجی من بود!
شاید کمتر بتونم بیام اما خداحافظی رو دوست ندارم! باید همیشه گفت به امید دیدار مجدد!
من هم ازت میخوام بعد از آرام شدن دوباره در تصمیمت تجدید نظر کنی!
در ضمن یادته بهت گفتم تو زندگی جز به خدا به هیچ چیز وابسته نباش و از هیچی نرنج؟ اینجوری رفتن یا موندن یا
برگشتن هر کس یا چیزی تو رو بهم نمیریزه! تو همیشه خودت باش و مستقل!
میدونی چرا اینارو گفتم؟
گفتم تا اینو بپذیری که انسان ممکن الخطاست و ممکنه اشتباه کنه! چه اون دوستی که تو رو ترک کرد و چه تو که
احساسی داری تصمیم می گیری! ظرف روح که بزرگ بشه دریای وجودت در عین وجود موج های زندگی آرومه!
دختر گل!
دریا اگه مواج نشه که دریا نیست! مثل مرداب میشه!
پس تو هم الان خداحافظی نکن!
ما باز هم منتظرت میمونیم!
همیشه برات دعا می کنم که در زندگیت رشد کنی و به آرامش برسی!
موفق و پیروز باشی!
دوستت بهار
:72:
-
سلام داملا جان :72:
نمی دونم چی شده و چرا شده!
اما یک کلام می خوام بگم که "دوستت دارم". اونم نه وقت بخاطر راهنمایی که در دنیای مجازی بهم کردی و من در دنیای واقعیم ازش استفاده کردم و نتیجه گرفتم، بلکه بخاطر احساس قشنگت نسبت به دیگران و مسئولیت پذیریت بعنوان یک انسان و نه یه عضو همدردی صرف.
دلم نمی خواد بری... :46:
-
هی خانم کجاااااااااااکجاااااااااا اا:46:
من که نمی دونم داستان چیه اما از دو نوشتارت عزیزم بار احساسی موضوع و رد پای رنجش به خوبی محسوس است . اگر تصمیمت احساسی هم باشد باز قابل احترام است . چون تو ، داملا این تصمیم را گرفته .
اما فکر آنی باش دیگه :72:
اگر تو برررررررری کی بپره بغل آنی ؟!:46:
گلکم ،هر چند که ما همه مسافر هستیم اما سوتفاهمات را با گفتگو حل می کنند نه با فرار از مشکل خانم گل .
و باز
مهم نیست که با هم موافق باشیم مهم این است که راه تعامل و تفاهم با یکدیگر را یاد بگیریم .
دوستت دارم فراوون :46:
-
سلام داملا جون:72::72::72:
آخه چی شد یک دفعه؟؟؟
داملای عزیزم بدون هممون دوست داریم باشی این جا...:43:
گاهی وقتها یه سوئ تفاهم هایی ممکنه پیش بیاد اما میشه رفعش کرد....
به هر حال من همیشه از راهنماییهایی که داشتی به دیگران استفاده کردم
دوست دارم بمونی:43::46:
-
داملا جان منم دوستت دارم
از بعضی اخلاقهات خیلی خوشم میاد.دوست ندارم بری عزیزم.بمون پیش ما.:72:
-
سلام خانوم داملا
نمیشه بگذرین از این قضیه و نرین؟
بالاخره یه راهی داره گذشت کنین و نرین
-
داملا جان ،
کجا می خوای بری ؟ اگه بری واسه ما بد اموزی داره ها؟
خوش به حالت ببین مدیر همدردی نمی خواد که بری.
از قدیم ها می گفتن
چوب معلم گل است هر کی نخوره خل است
بماند این مدیرمون یکمی سخت گیر هست اما به خدا انقدر دل نازکه اگه بری ناراحت می شدا اخه یه نیروی خوب رو از دست داده.
من که نفهمیدم ماجرا چی بوده اما هر چی بوده اون را طی کردن یک مرحله از زندگیت بدون .
اگه برگشتی بهمون بگو نکته های آموزنده این باند شدن یک هفته ای را بهمون بگو چی یاد گرفتی.
ما منتظر داملای با احساسمون هستیم.
اینجا هممون منتظریم با یک کوله بار از تجربه برگردی.
-
داملا عزیزم می بینی بچه ها چقدر دوستت دارند و همشون ازت می خوان که نری...
عزیز دلم کجا می خواهی بری پس با این دوست داشتنهای ما می خواهی چکار کنی از ما خداحافظی نکن ..
عزیزم همیشه به این فکر کن که تو یک نفری که می خواهی خداحافظی کنی ولی ما چند نفریم که می خواهیم شما خداحافظی نکنید....
پس به خاطر ما نرو:46:
-
داملای عزیز منم ازت می خوام که نری.
من تو این مدت که همدردی بودم حس کردم تو از همه اعضا به من شبیه تری یا بهتره بگم من به تو شبیهم.مخصوصا با ارتباطی که با آواتورت برقرار کردم.اینکه تو هم تنهائی رو دوست داری من دوست ندارم ازین جا بری .من دوست دارم داملا بمونه :46:
-
داملای عزیزم سلام
راستش رو بخوای اون شب که دیدم براثر یه سوئ تفاهم باند شدید ، بهتون حق دادم که دلخور بشید و بخواید که برید ، چون شما قانونی نقض نکرده بودید. و این فقط یه سوئ برداشت که احتمالا در اثر تند خوانی صورت گرفته بود ؛ بخصوص که جملات هم بسیار شاعرانه گفته بود و عادت داریم از این جملات برای معشوق استفاده کنیم و برای همین در خواننده شبهه ایجاد می کرد. ولی خب یه کلمه باعث شد تا متوجه شم که ارتباط از نوع جنس مخالف نبوده و قانونی نقض نشده ، پس وظیفه ام اطلاع رسانی بود. که شکر خدا جناب مدیر هم با سعه صدر پذیرفتند و حتی عذرخواهی هم کردند.
پس الان دارم می گم برخورد مدیر با داملا ، مثل برخورد یک پدر مهربان با فرزندش است ، ببین چه نکته های در این عمل نهفته هست. و برای یه پله بالاتر رفتنت ازش استفاده کن:46:
داملا باور کن اینجا تعداد کمی دوستت ندارند ؛ بلکه اینجا همه ما جزو خانواده بزرگ همدردی هستیم و همه دوستت داریم. مخصوصا من یکی به خاطر رک گوییت خیلی دوست دارم:46:
تصمیم رفتنت قابل احترام هست ، چون به قول آنی جون داملا این تصمیم رو گرفته است ، ولی توصیه من این است که هیچ جا رو با کدورت ترک نکن ؛ نه فقط در مورد همدردی ،بلکه حتی در محیط واقعی ؛ چون رشدی در پی ندارد.
با احترام فراوان
گل مریم:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط damla2
اما یه پیام به gole maryam: عزیز من به کسی اهانت نکردم، پیشنهاد می کنم یک بار دیگه
پستم رو بخونی.
داملا جان الان این جمله از نوشته ات رو دیدم ؛ متوجه نمیشم ؛ آیا من جایی گفته ام که تو به کسی اهانتی کرده ای؟ ممنون می شم که این نکته رو روشن کنی.
چون من نه پیام خصوصی بهت داده ام ؛ نه ذیل اون تاپیک مطلبی نوشته ام ؛ پس از کجا این برداشت رو کرده ای که من گفته ام تو به کسی اهانت کرده ای؟
-
بچه ها چي شد ؟مگه نميگن سو تفاهم بوده پس چرا هنوز داملا banned هست؟
داملا جون ما رو تنها نذار يه سو تفاهمه واسه هر كسي ميتونه پيش بياد .
ببين چند نفر ازت خواستن نري. زشته روي ما رو زميت بندازي ها...
آفرين خانم گل ميدونستم قبول ميكني و نميري
اينم كيك آشتي كنون
http://www.hamdardi.net/imgup/32102/...64dac866e8.jpg
ببين همه بچه ها اومدن استقبالت و دارن خوش آمد دوباره بهت ميگن
http://www.hamdardi.net/imgup/32102/...bfd9453072.gif
-
سلام داملا جان
ازت ممنونم که برای همه ما ارزش قائل شدی و تصمیمت را اطلاع دادی
دوست عزیز کاملا به تصمیمت احترام میگذاریم اما اگه جا داره بیشتر فکر کن
همه ما اینجا به موندنت اصرار داریم و وجودت کنارمان باعث افتخار هست
دوست داریم بازم در تالار فعالیت داشته باشی