-
خانواده تون هیچی نمی گن؟ از ایشون یا خانواده اش نخواستن تکلیفتون را مشخص کنند؟
- - - Updated - - -
به نظر می رسه خیلی ضعیف شدی #7
حس می کنی اشتباهه و ادامه می دی. همین باعث تضعیف بیشتر روحیه و عرت نفست میشه.
توی این بلاتکلیفی و معلق بودن
تو ضعیف و حقیرتر می شی و ناتوان تر برای ترک رابطه
ایشون هم بخاطر انفعال و ضعف تو مصمم تر می شه برای ترکت.
-
rr189 عزیز
شما خانومهای عزیز هرگز نمیتونی ما پسرها رو بشناسید.
خواهش میکنم گول مارو نخورید.
بله ممکنه پشت تلفن "ننه من غریبم بازی" در بیاریم ولی به محض قط کردن به ریشتون میخندیم!
مطمئن باش هیچ پسر دیگه ای صادقانه این راز پسرونه رو به شما نمیگه!
اگه دیدید اس دادیم یا زنگ زدیم که نمیبخشمت نفرینت میکنم اشک ریختن و داد زدن و این چیزا اومد وسط، مطمئن باش جهت خر کردنه و به محض قط شدن تلفن به زندگی عادیمون برمیگردیم و شما دختر خانوم چندین روز درگیر احساست و عذاب وجدان میشی در حالی که ما پسرا تو اون مدت اصلا بهت فکر هم نمیکنیم و صرفا هر زنگ زدنی جهت گول زدن و فیلم بازی کردنه . خواهش میکنم گول نخورید ...
-
آقای سوشیانت منم پسرم ولی اینجوری نیستم! حاضر نیستم احساسات یه دختر رو به بازی بگیرم(البته دوست دختر هم نداشتم به هزاران دلیل دینی و عقلی)
اما توصیه ام به خواهرم وقتی اول تایپیک رو خوندم این بود که شما هم صبوری کنید ولی بعد که دیدم ایشون میگن که اون آقا رک گفته از دوستشون خوشش میاد نظرم عوض شد و من هم با قاطعیت بیشتر موافقم. چون چه مرد چه زن باید به هم وفادار باشن(نمیگم عشق مطلق هم باشن چون این اشتباهی هست که همه میکنن مثلا خانومه میگه من معشوق عزل و ابدی همسرم باید باشم در حالی که عشق زیاد جدایی میاره طبق گفته آقای پناهیان ولی عشق عادی معناش بی وفایی نیست و مرد حتی اگر حوری هم تو دنیا ببینه نباید با احساس زن بازی کنه چون این حرفا مثل تیری بر قلب زن هست همونطور که جمله دوستت دارم بهترین جمله برای زن هست و طبق گفته پیامبر(ص) بهترین جمله ایست که مرد میتونه به زن بگه)
مخلص کلام اینکه مردها به راحتی میتونن احساساتشون رو جوری جلوه بدن که دلشون میخواد لذا شما به من بمیرم و تو بمیری حالا باشه 3 ماه دیگه و 3 سال دیگه راضی نشو و حتما قاطع باش و در ضمن ایشون رو تنها گزینه نبین چون تا وقتی ازدواج نکردی اونم با این سن شما خیلی کیس براتون خواهد اومد
یاعلی