نوشته اصلی توسط
امیر مسعود
سلام
با توجه به روحیاتی که دارید و اینکه در گذشته سابقه این چنین کارهایی رو داشتید و به چند ساعت نکشیده خودتون برگشتید و ذهنیتی که این آقا از شما دارن و فکر میکنن که چه قدر دمدمی مزاج هستید یه روز خوب و روز بعد قهر و....و همچنین شخصیت مغرور این آقا، تصمیم به قطع این رابطه بدون پاسخ دادن به سوالات و گام هایی که عرض میکنم منطقی به نظر نمیرسه.حداقل این بار به جای یه تصمیم احساسی، یه تصمیمی بگیرید مبتنی بر عقل و تدبیر.
تصمیمی که اگه بعدها به اون فکر کردید نگید وای چه کار احمقانه ای کردم و بتونید پیش خودتون از این تصمیم دفاع کنید.
شما ابتدا باید یه بار بشینید معیاراتون رو لیست کنید و ببینید چقدر این آقا با معیارهای شما تطابق داره. اون چیزی که تا حالا از شخصیت ایشون گفتید من نکته مثبتی ندیدم.
یه شخصیت بی مسئولیت که خیلی راحت جا میزنه و جلسه خواستگاری رو کنسل میکنه.
یه شخصیتی که به لحاظ شخصیتی به یه استقلال فکری نرسیده ...
پس گام اول اینه که یه بار این آقا رو با معیاراتون بسنجید ببینید که اصل این کار یعنی وصلت با این آقا منطقی و عاقلانه هست یا خیر؟
اگه به این نتیجه رسیدید که این آقا نمیتونه گزینه مناسبی برای شما باشه، که باید سیاستی در پیش بگیرید که این آقا رو کامل فراموش کنید .
این کار خیلی سختیه ولی از اون دفعه قبل که تصمیم جدایی گرفتید راحتتره.
دفعه قبل به این نتیجه نرسیده بودید که این آقا مناسب شما نیست ولی این بار به این جمع بندی رسیدید که ایشون گزینه مناسبی نیست،
دفعه قبل احساس حقارت از کار این آقا کردید ولی این بار ابتکار عمل دست شما بود که جدا بشید. و اون حس رو ندارید.
منظور اینکه جدایی توی این مرحله هر چند سخت ولی به سختی دفعه قبل نبایستی باشه.
ولی اگه به این نتیجه رسیدید که این آقا گزینه مناسبی برای شماست. بایستی این بار به سوالای زیر جواب بدید
1: این آقا برای رسیدن شما چه گام هایی مثبتی رو برداشته؟
2: دلایلی که اطرافیانشون برای منصرف کردن ایشون گفتن چی بوده؟
3:شما چه گام هایی توی این مدت برای رفع ابهاماتی که ایشون رو دو دل کرده برداشتید؟
بدون پاسخ به این سوالات نمیشه درست در این خصوص نظر داد.