-
خدمتتون گفتم . من زنم و زندگیمو دوست دارم ولی خانوادش شرط کردن به شرطی برمی گرده که دخترمون دیگه اصلا خونه پدر و مادرت نمی یاد. در صورتی که خانمم می گه مشکل من این نیست. همچنین شرط دومشون اینه که دیگه دعواتون نشه و به خونه ما برنگرده.
به خدا کلافه ام. مگه میشه به طور کلی با پدر و مادرم قطع رابطه کنم. مگه من یک طرفه می تونم باعث بشم دعوایی پیش نیاد. می ترسم برگردونمش و دوباره بهونه بگیره. لطفا کمک کنید. از مدیریت سایت هم می خوام کمکم کنن.
-
از لطف همه دوستان متشکرم. ولی تو رو خدا بیشتر راهنماییم کنید. الان ساعت یک شبه و تنهای تنهام. واقعا حال خوبی ندارم.
شاپرک خانوم میشه شما راهنمایی کنی الان چه کار کنم. من زنمو دوست دارم. اگه برنگرده چه کار کنم. تو رو بیشتر کمکم کنید. با شرط پدر و مادرش چه کنم؟
سحر خانوم از راهنمایی شما هم ممنونم. شما به عنوان یک خانوم فکر می کنی واقعا قصد خانومم جدا شدنه؟ من الان چه کار کنم بهتره؟ گوشیش رو هم جواب نمی ده و هر چه اس ام اس می دم جواب نمی ده؟
خدمت کاربر گرامی به نام tanhai عرض کنم که می ترسم با طولانی تر شدن قهرش، قضیه بدتر بشه. شایدم خانومم چون فکر می کنه تحت هیچ شرایطی من طلاقش نمی دم و چند دفعه قبلی هم که قهر کرده رفتم آوردمش، الان با خیال راحت از طلاق صحبت می کنه؟
آقای مهرااد؛ به نظر شما همچنان صبر کنم؟ هنوز اصرار به برگشتن خانومم بکنم؟ نگرانم برگرده و دوباره شروع به بهانه گیری کنه.
از دوستانی که این موقع شب آنلاینن می خوام نظر بدن و کمکم کنن. سحر خانوم شما هم این مشکل رو الان تو زندگیت داری. شما به عنوان یک خانوم چه نظری داری؟
-
سلام مجید اقا
من خانمم
دیروز به شما پیشنهاد کردم مشترکین آزاد سایت بشین (دیدین رنگ برخی کاربرها شکلاتی رنگ هست !!) از این قسمت می توانین این کارو انجامبدین. با این کار شخصی که برای شما نظر خواهد داد قطعا یکی از متخصصین سایت هست
نظر شخصیم رو میگم ( مطمین نیستم چقدر درسته )
1)خب مدتی اصرار بر امدن خانمت به خانه والدینتان نداشته باشید.خودتان بروید بیایید اما اجازه بدهید خودش آزادانه تصمیم بگیرید
2) وقتی خانمت نسبت به والدینت گلایه میکند جبههنگیر. کاملا گوش بده. هنگام گوش دادنم دنبال جواب نباش. کاملا متمرکزباش و گوش بده. عمق ناراحتیش رو درک کن. باهاش همدلی کن. نیاز نیست خ تاییدشکنی یا ردش کنی. نشان بده که متوجه دردش هستی. اخه احساسات لایه های عمیقی دارند.ببین ریشه این تفکراتش که منجر به این رفتارها میشه چیه . بهش اعتماد بنفس بده
سعی کنین مهارت کلامی و دلجوییتون رو ببرین بالا. میگویندخانمها از طریق گوش عاشق می شوند.
کلا شیوه درخاست خانمتون رو با چند مثال بنویسین. شیوه پاسخ دهیخودتون رو هم ارزیابی کنین
این قسمت خیلی می تواند برای شما مفید باشد .( رگه هایی ازرفتار انفعالی هم در خودت و بیشتر در خانمت دیده می شود. )
3) شما مسیول صلح که نیستی. خ توقع نداشته باشینخانمت خانوادتون رو عمیقا دوست داشته باشن. شما با کاهش حساسیت خودتون و بههم نریختن در هر بار خیلی کارها می توانین انجام بدین
مثلا مدام از انها جلو همسرتون تعریف نکنید مقایسه نکنیدهمین طور از خانمتون در جلو خانواده خودتون( منظورم زمانی که خانمت نیست) نیاز نیست فکر کنین در پشت گلایه های خانمت کوهی از توهین و .. خوابیده.
4) کاربر محترم sehat این سخنرانی روگداشته . من گوش ندادم گویا نسخه مردونش رو خانوما پسندیدن.
5) کلا به جای نگرانی سعی کن هم آگاهی خودت را بالا ببری هم خانمت. کلی مقاله هست در این سایت در مورد زودرنجی و انتظار مردها از خانمها و بالعکس. هر بار با سیاست یه کتاب واسه خودت بخر برای اینکه نشان بدی تغییر واست مهمه ( و واقعا هم مطالعه کن) هم برای خانمت. برای گسترش و بهبود شخصیت خودتان و همسرتان سرمایه گذاری کن.
6) به خانمتون کمک کنید هم در افزایش اگاهی هم پیدا کردن فعالیتهای مفید تر. کمک کنین کاری را شروع کنند تا مشغول شوند و کمتر وقتشان را با تفکر در مورد این و ان هدر دهند
7) من نمیگم صرفا صبر داشته باشید. تاکید من بر اینکه آرامش خودتان را حفظ کنید. چجوری می خواین اوضاع رو مرتب کنین وقتی خودت انقدر اشفته ای. می دانم این کار سخته اما اگر صبوری را تمرین کنی ( نه انفعال ) هم کمتر تحت تاثیر ناارامیهای خانمت قرار میگیری هم می توانی اون رو ارام کنی. خانمها مردهای ارام و قاطع و با اعتماد بنفس طوری که در هر اتفاقی خودش را نبازد رو خ دوست دارند. سعی کنین برای برگرداندنش احترام بخودتون رو هم مدنظر داشته باشین
8) حواستون به رژیم غدایی خانمت باشه. کمبود آهن و ...خیلی روی خلق و خو اثر می گذارد
9) مهارت ارتباطی بسیار مهمه. شما خ وقتها با انتخاب درست کلمات و با چاشنی محبت و دیدن دنیا از از دید او می توانی خیلی کارها انجام دهی
امیدوارم دوستان مجرب بهتر بتوانند در این زمینه به شما کمک کنند
-
-
خانم مهرااد؛ ممنون از راهنمایتون. به نظر شما همچنان صبر کنم؟ هنوز اصرار به برگشتن خانومم بکنم؟ نگرانم برگرده و دوباره شروع به بهانه گیری کنه. الان خیلی خشمگین و عصبانیه. کلا خانوم بنده هم زود از یه چیزی خوشحال می شه و هم خیلی کم تحمل و زودرنجه و به خدا نمی دونم کدوم رو قبول کنم.
شما به عنوان یک خانوم فکر می کنی واقعا قصد خانومم جدا شدنه؟ من الان چه کار کنم بهتره؟ خیلی تنهام. گوشیش رو هم جواب نمی ده و هر چه اس ام اس می دم جواب نمی ده؟ با شرط پدر و مادرش چه کنم؟