آبی جونم
من اگه جات بودم شهر دیگه هم میرفتم.ببین عزیزم هر آدمی با هر شرایطی اگه بخواد بیشتر اوقات تو خونه باشه دپرس میشه.به قول دکتر هلاکویی اونقدر وقت خودت رو با
کارها و فکرهای خوب پر کن که وقتی برای افکار منفی و آزار دهنده نمونه برات.
دوستان راهنماییهای خوبی کردن.
مثلا در مورد مادرت.خیلی از ماها به نوعی به خاطر رفتارهای اشتباه پدر و مادرامون که معمولا از سر ناآگاهی بوده آسیب دیدیم.
مادر شما از کجا و کی باید آموزشهای لازم رو در مورد رفتار با بچه هاش و چطوری زندگی کردن میدیده؟
تو یه دختر امروزی و تحصیلکرده و فهمیده هستی توقع نداشته باش مادرت به اندازه تو آگاهی داشته باشه.
حالا تو تصور کن پدر و مادرهای ما با داشتن والدینی به مراتب ناآگاه تر چقدر آسیب دیدن.حرفهای من توهین به نسلهای قبلی قلمداد نشه.
این طبیعیه که در طول زمان آگاهی و اطلاعات آدمها بالاتر میشه.
مسلما مادر شما در طول زندگیشون آسیب های زیادی دیدن و خیلی سختی کشیدن.ایشون هم به نوعی یه قربانی هستن.
ولی ماها دیگه قرار نیست قربانی اونها باشیم.ما دیگه بهانه ای نداریم.ما توی دورانی زندگی می کنیم که به علت وجود تکنولوژی و ارتباطات قرار نیست رویه های قبلی
رو ادامه بدیم.
من با مینوش جان هم موافقم که حرفهای مادرت به خاطر این آزارت میده که متاسفانه خودت قبولشون داری.آبی عزیزم.لطفا خودت رو دوست داشته باش.خوب؟
تو حق داری بری شنا یاد بگیری و کارهایی رو که دوست داری انجام بدی.پس وقتی مامانت میگن چرا میری استخر.تو اگه خودت به این باور رسیده باشی که استحقاق
این کار رو داری،اصلا ناراحت نمیشی.
خوب بزار مامانت هر چی میخوان بدن.به قول یکی از دوستان بزنش به خنده و شوخی.اصلا وقتی این حرفهارو میزنه برو بوسش کن.سر به سرش بزار.
چه میدونم قلقلکش بده یه کاری کن بخنده.
آخه دختر خوب.حیف تو نیست که حرف از مردن میزنی؟
خودت رو مشغول کن.خوب اگه دانشگاه فقط یه روز بهت کلاس میده،برو تو آموزشگاهها درس بده.اصلا برو یه مهارت جدید یاد بگیر.چیزی که دوست داری.بعد برو
تدریسش کن.
من حتی یه روز جمعه هم نمیتونم از صبح تا شب خونه باشم.شهرت کوچیکه خوب باشه.تو شهر کوچیک هم بالاخره کارهایی هست که تو بتونی انجامشون بدی.
اون کلاسها که تو یه شهر دیگه هم هست من اگه جات بودم میرفتم.
همش که به خاطر پول نیست که میگی برام نمیصرفه.به خاطر اینه که خودت رو سرگرم کنی.البته ترجیحا تو شهر خودت فعالیت هاتو گسترش بده.به خاطر خطرات
راه و این چیزا میگم.
تو خونه هم که هستی خودت رو مشغول کن.همش که نباید بشینی ور دل مامانت.خودت رو با کتاب خوندن،اینترنت و آهنگ گوش کردن سرگرم کن.