-
ظاهرا این آقا همکارتون هستن
مزاحمتهای ایشون رو به مدیر و رئیستون گزارش کنین و ازشون بخواید که برخورد جدی باهاش کنن
تمامی مسیر های ارتباطی رو ببندین و کاملا قاطع برخورد کنین، علت اینکه ایشون به خودشون اجازه دادن چنین پیشنهادی بهتون بدن همین ضعفتون در برخورد هست پس قاطع باشین تا ناامید بشن
درضمن اون دوستتون هم دشمنتون هستن که با آگاهی کامل دارن شما رو به سمت یه مرد متاهل سوق میدن تا زندگیتون خراب شه، پس ازش دوری کنین
-
دوستم چرا داری همش به خودت تلقین میکنی که عاشق شدی.....شما چه موردی داری که نباید مثل یک دختر خانوم باشخصیت ازدواج کنی...کمترین صفت بدی که این ادم داره دروغگویی و مخفی کاریشه که در اثر رابطه با شما به همسر بنده خداش میگه....قوی باش ...مگه ادم هر کی بهش ابراز علاقه کرد خودشو گم میکنه..اون اقا اومده از شما تعریف کرده شما هم رام شدین..هزاران دختر هستند که یه همچین مردایی بهشون پیشنهاد این مدلی میدن خیلی راحت جواب منفی میدن تموووووممم میشه(میدونی حضور شما رابطه اونا رو سردترو سردتر میکنه)...شما هی داری خودتو تو رابطه بیشتر غرق میکنی...وتنها راهشم گرفتن فاصلس همین الان هر چه زودتر بهتر...باور کن کم کم یادت میره ویک اقای خوب رو جایگزین ایشون میکنید وخدا اجر این کارو به شما میده انشالله....
-
اردیبهشت عزیزکاملا احساستو درک می کنم چون در موقعیت مشابه بودم می دونم صحبت کردن با اون فرد چه احساس ارامشو خوشایندی بهت دست می ده می گی عاشق شدی چون می دونم وقتی میبینیش قلبت تند تند می زنه همش دوست داری توی تنهاییات به اون فکر کنی تو خیالت باهاش همه جا میریتو ادم خوبی هستی هیچوقت فکر نمی کردی وارد زندگی کسی بشی ولی وقتی توی این موقعیت قرار گرفتی لحظه هایی که اون داره باهات دردودل می کنه فکر می کنی فقط خودتی واون اخه خیلی قشنگ حرف می زنه انگار دقیقا می دونه تو چی می خوای من سرزنشت نمی کنم توروادم بدی نمی دونم توفقط در موقعیتی قرار گرفتی که اجازه نداری ادامه بدی ولذت ببری این اجازه رو نه قانون نه عرف نه مردم بلکه این وجدانته که بهت اجازه نمی ده این راه رو ادامه بدی خوشحال باش که حس عاشق شدن رو تجربه کردی جون گرفتیو بلند شدی اما سرنوشت تو در اینه که جلوی این حس قشنگ رو بگیری وهمه رو به خاطره وصلش کنی تو می تونی تو می تونی تو می تونییییییییییییییییی چون ادم شریف وپاکی هستی واز حس خوبت برای دیگری می گذری موفق باشی دوست خوب وقوی من:72:
-
خودتو رها کن دوست خوبم
و بعد احساس خوب آزادی رو تجربه کن
چیزی که قبلا داشتی و قدرشو ندونستی
این مردک اومده حس ترحمت رو فعال کرده
شما نباید گول بخوری
از این مورد بی خیر بدون هیچ گونه رودروایسی بگذر که خدا برات یکی بهتر رو در نظر بگیره
-
دوست عزیز اولا واقعا بهت تبریک میگم که خودت داری خودتو از این مهلکه نجات میدی و دعا میکنم که موفق بشی خودتو از زندگی یک دختر دیگه مث خودت بکشی بیرون. چون مطمئنم که اگه ادامه بدی بعد ازدواجت یا توی زندگی یکی از عزیزانت همین اتفاق دیر یا زود خوهد افتاد.
نکته ی دومی که بهش اعتقاد دارم اینه که این اقا هر خصوصیتی که داشته باشه اولا یک ادم بی تعد و خیانتکاره و دوما اگه حرفش درمرود ازدواج اجباری راست باشه، یک مرد بی اراده و ضعیف النفسه که نمیتونه چیزی که نمیخاد نفی کنه. (اون هم مسئله ی مهمی مثل ازدواج که پای زندگی خودشو ی دختر بی گناه درمیونه) . این دوتا ویژگی خیلی خیلی برای شریک زندگی مهمن. این اقا با نداشتن این دوتا واقعا میتونه کسی باشه که تو ارزوش رو داشتی؟؟؟
سوم این که بهت توصیه ی اکیذ میکنم این لینکا رو بخونی. سرنوشت ی اقای متاهل که با ی دختر مجرد دوست بود و ازدواج کرد ... خودش این تاپیکا ر اینجا زده. ببین در بهترین حالت که اون اقا زنشو طلاق بده و با تو ازدواج کنه ، زندگیت شبیه دوست دختر قبلی و همسر فعلی این اقا خاهد بود...
http://www.hamdardi.net/thread-36987.html
http://www.hamdardi.net/thread-27374.html
-
دوست عزیز احساسه شما قابله درکه ، ولی در مقابله بهایی که داره ارزشی نداره.انرژی و احساساتت هدر میره و هیچ آینده ای نداره.ضمنا اگه آینده ای هم داشته باشه به همچنین شخصی نمیتوان اعتماد کرد.
قاطعانه برخورد کن ، بهش بگید اگه ادامه بدی بقیه رو درجریان میزارید . نزارید یک زندگی به دسته شما از هم پاشیده بشه که خدایی نکرده دودش چشمه شمارو هم میگیره . دیر یا زود...
-
سلام مرسی ..از همه.. سه بار دستمو گرفته و یکبار بغلم کرده و تنمو نوازش کرد..دارم میمیرم... نتونستم مقاومت کنم بخدا دوسشش دارم ولی دیروز تمام مسجهاشو خوندم.. دیگه جوابشم نمیدم.. خدا منو میبخشه یعنی؟
فکر نکنم چون قبلا این رابطه در همین حد با خواستگارم که پسر مجردی بود داشتم ... دوباره امتحان شدم و گند زدم ..اینسری یه بار دیگه اینطوری شه و کم بیارم خدا داغونم میکنه.. بخدا من هوسباز نیستم من همش یا سرم تو کاره یا تو درس..سنمم کم نیست 32 سالمه..دوست پسرم نداشتم تا حالا.. همش جلو چشممه نمیدونید حرصمو در میاره با خانمش. دارم دیوونه میشم باور کنید تصمیم قاطع به قطع کردنش دارم.میگه بیا لااقل بعد از ازدواجت دوست خانوادگی شیم... من میخوام فراموشش کنم . هرروز و هر ثانیه دستمو به خدا دادم خیلی سخته.. مدتش کم بود ولی یا عشق خیلی عمیقی بوده یا من خیلی ضعیف.. که البته این آخریه درست تره. یه شب برای اولین بار گفت دیگه بهت کار ندارم و برو اعصابمو خورد کردی من منت زنمم تا حالا اینقدر نکشیده بودم... خلاصه داشت بهم میزد من احمق التماسشو کردم فردا صبح هم خودم قرار گذاشتم ببینمش و اونم سعی کرد ببوسه منو من نذاشتم.. کلی گریه کردم و بغلم کرد و ببخشید ببخشید خرم کرد... خدایا با این تحصیلات و کارهای مهمی که من تا حالا انجام دادم این یه مورد شده سرطانم... فقط دعام کنید. هررزو که میام بیرون به مامانم میگم دعام کن جلوش مقاومت کنم من اگه خودم بذارمش کنار روحیم بهتره اون بره من داغون میشم..این سری نباید جلوش کم بیارم..بدبختی همکاریم دائم جلو چشم همیم.. هر وقت از پیش خانمش میاد بهم مسج میزنه حالم خوب نیست دوستش ندارم تو رابطه باهاش فقط تو جلو چشممی تروخدا کمکم کن .آرومم کن و از این حرفا.من احمقم دلم براش میسوزه و جواب میدم و اونم احساسیش میکنه قضیه رو
دعا دعا دعا فقط دعام کنید
-
امروز اولین روز از بقیه عمرته با خودت بجنگ تو هستی:43: که تحویلش نمی گیری اونم یه مدت دنبالت میاد بعد ببینه تو تحویلش نمیگیری اونم بیخیال میشه امروز روز دیگه ایه تو می خوای خانومیتو به خودت ثابت کنی پس شروع کن منتظر خبرای خوب ازت هستم
-
تو میتونی عزیزم . برای خودت ارزش قائل باش . شما لایق بهترینی . یه مرد هوس باز حق تو نیست . برات دعا میکنم از این امتحان سخت سر بلند بیرون بیایی .
-
سلام
مطمئنم تو دلت میدونی راه درست چیه و این رابطه چقد برات مضرء، لطفا جرئت داشته باشو مصمم شو که تمومش کنی
این آقا همین حرفارو به خانومشم میزنه ، ذات اینجور مردا همینه اگ اخلاقیات واسش مهم بود دو نفرو درگیر ی رابطه نمیکرد
گول حرفاو هوساشو نخور لطفا
به خودت و شخصیتت احترام بزار
امیدوارم زود زود همسر شخصی متین و درست بشی و به این احساس الانت بخندی