بسیار کار خوبی می کنید که این جلسه مادر و خواهرتون قبل از شما می رن.
چند تا نکته:
1) همین که ایشون بیشتر از گردی صورتشون را می پوشونند باعث میشه که شما بیشتر روی مرکز صورت(بینی) فوکوس کنید.
تصورکنید مثلا یه دختر بی حجاب با تمام زیبایی های دخترانه اش جلوی شما بشینه. اون وقت تو اون همه زیبایی فرصت فوکوس کردن روی یک جزء دارید؟ خب نه. اصلا اون موقع ممکنه حواستون به بینی هم نباشه.
پس روی بینی فکوس نکنید.
2) سعی کنید کلی نگر تر هم( به جز جزئی نگری) به ظاهر نگاه کنید. مثلا اگر اون خانم جزئی روی چهره شما نگاه کنند آیا شما خودتون چهرتون بی نقصه؟ طبیعتا نه. روی کلیت ظاهر تمرکز کنید. فکر کنید وقتی تصویر بازی گری را می بینید مگه اول رو بینیش نگاه می کنید. مگه کل تصویر در ذهن شما نقش نمی بنده. راستی یه نکته ای از دور هم به دختر خانم نگاه کنید. مثلا وقتی وارد جمع میشه تا برای شما چایی بیاره. از دور فکر کنم بهتر در مورد کلیت چهره نظرتون تاثیر بگیره.
3) چهره قبلی که تو ذهنتون داشتید را فعلا بذارید کنار. نه فقط برای این موردها. کلا می گم. چون وقتی خواستگاری می رید با مقایسه با اون چهره ناخوداگاه به صورت کاذب به چهره طرف مقابل نمره می دین. اون تصور قبلیتون اگر براتون پررنگ نیست را در نظر نگیرید و وقتی چهره دختر خانم را می بینید به اون فکر نکنید.بذارید هرکس خانوم شما میشه خودش به تنهایی به دل شما بشینه نه در مقایسه با تصویر خاصی.این طور بهتر نیست؟
4)راستی شاید دختر خانم از روی خجالت حجابشون را بیشتر رعایت می کنند. منظورم اینه یه جوری برخورد کنید که خیلی خجالت نکشند.مثلا اوایل جلسات اصلا به سمت پایین نگاه کنید تا فکر کنند شما نگاهتون به سمت ایشون نیست.
مثلا یکی از خواستگارام سرش به سمت چپ و پایین متمایل بود.منم که فکر می کردم دیگه نگاه نمی کنه خیلی راحت بودم چادرم هم خیلی راحت تر گرفته بودم.داشتم چایی می خوردم بعد به بهانه پاسخ دادن به سوالی سرش را به آرامی برگردوند... بعد دیگه به صورت مقابل بود و ولی باز هم نگاه متمایل به پایین و هرازگاهی تو صورتم نگاه می کردند...
اصلا یه جوری نبودم که معذب باشم.
ولی همون اوایل یک خواستگار داشتم کلا مستقیم نگاه می کرد خب اون موقع ها خجالتم از خواستگار بیشتر بود و اصلا راحت نبودم.
احتمال می دم این دختر خانم این قدر خجالتیه که همش سرش پایینه که شما راحت می تونید بهشون نگاه کنید... چون دقیقا در مورد برادران من هم زن داداشام همین طور بودند... بعد مثلا برادر بزرگم هر وقت می رفتیم خواستگاری می گفت چهره دختر خانم یادم نمونده.ولی سر خانوم خودش چون خانومش همش سر به زیر بود تا جزئیاتش هم یادش بود! زن داداشم می گه من اون موقع اصلا قیافه داداشت یادم نموند و دقت نمی کردم.
در کل گویا مورد خوبی به شما معرفی شده. ان شاالله هر چی که خیر هست چه برای شما و چه برای اون دختر خانم،پیش بیاد.
به ما هم از این جلسه بعدتون اطلاع بدین.
موفق و خوشبخت باشید :72: