.نقل قول:
شوهرمن وقتی عصبی باشه دیگه واقعاقاطی میکنه وچشماشو میبنده ودهنشوبازمیکنه ومثل نقل ونبات هرچی فحش وبدوبیراه تودنیاست نثارمن وخانواده وهفت جدوآبادم میکنه
چون فهمیده شما رو خونواده ات حساسی با این توهین ها میخواد اذیتت کنه
دراون لحظه من که فهمیدم خیلی عصبانیه بهش چیزی نگفتم وسکوت کردم
کار درستی رو انجام دادی
وباحالت قهرونه رفتم تواتاق وناهاربراش نیاوردم
همیشه یادت باشه قهر رفتار منفعلانه است ... یعنی شما در مقابل شوهرت منفعلی که قهر میکنی ... شما غذا رو با آرامش می کشیدی و با مهربونی میگفتی خودتو ناراحت نکن بیا باهم غذا بخوریم ... همیشه زمان مشاجره مقابله به مثل کردن و قهر و لجبازی باعث تند شدن آتیش طرف مقابل میشه ولی وقتی شما خونسرد باشی همسرت هم میبینه سر و صدا کردنش بی تاثیره و نمیتونه ارامشتو بهم بزنه ، کم کم رفتارشو ترک میکنه
خوب منم بهم برمیخوره کسی به خانوادم فحش بده عکس العمل نشون میدم چون اگه ازالان هیچی نگم دیگه براش عادی میشه
اشتباه نکن با عکس العمل نشون دادن و سر و صدا کردن چیزی درست نمیشه
شما باید طوری رفتار کنی که این کار اشتباه رو همسرت ترک کنه ... وقتی آروم هستید بهش بگو ... بگو ناراحت میشی وقتی به عزیزانت توهین میکنه
بعدکه این حرفاروزدمن گفتم که ازاین اخلاقت دیگه خسته شدم وتاخواستم لباساموبپوشم وبرم اومدتواتاق وهم منوزدوهم بدترین فحشای تودنیاروبهم زدومخصوصابه خانواده م
دیدی آتیششو تند تر کردی ؟
من از تجربیات خودم بهت میگم ... همسر منم اوایل ازدواج سر هر موضوعی که بحث میشد میگفت نباید بری خونه پدرت(طبق ذهنیتی که از خانوما داشت .. فکر میکرد من خیلی ناراحت میشم با این کار ) یا اینکه میگفت من نمیام خونه پدرت ...
ولی من با آرامش میگفتم باشه نمیریم ( واقعا هم نمیرفتیم ) ... بعد ک فهمید من رو این قضیه حساس نیستم دیگه بی خیال این موضوع شد ...
!الان چیکارکنم باقهریم؟؟؟
هیچی خیلی عادی به زندگیت برس ... مثل یه خانوم عاقل به کارهات برس و غذا درست کن شوهرت که اومد خونه خوش امد بگو و اصلا قضیه رو ادامه نده ... شما با ارامش خودت باید آرامش رو به همسرت القا کنی ...