سلام مجدد آقا سجاد :72:
صحبت هایم را سعی می کنم دسته بندی می کنم.
1) این قدر به سربازی بد نگاه کنید. این شتریه که دم خونه همه پسرا می شینه.فقط شما نیستین که! می تونه این دوران بهترین دورانتون بشه و پر از خاطرات و هیجانات که هروقت می شینید با نامزدتون در موردش صحبت کنید. می تونید کلی رفیق خوب پیدا کنید. می تونید تو این دوران ارادتون را قوی کنید.اعتماد به نفستون را. محکم و قوی بودنتون را! می تونید هم با آه و ناله و ای وای و... این دوران را خراب کنید.در هر حال که باید بگذرونید پس نگرشتون را بهش اصلاح کنید تا تاثیر مثبتش را برای شما داشته باشه و نه منفی.
می دونید دختران دوست دارند که به همسرشون تکیه کنند.دوست دارن همسرشون محکم باشه. تلاشگر باشه. تنبل نباشه!
شما هم محکم باشید و از سربازی نترسید! قوی و محکم این پروسه را قبول کنید. برای من که خیلی امتیاز مثبته که خواستگارم سربازی رفته باشه. چون می فهمم تی تیش مامانی نیست! الان هم بعد ماه مبارک خواستگاری قراره بیاد که سربازیش را اون موقع خریده(متولد 60)!!! باور کنید از الان از چشمم افتاده! می گم نکنه تنبله! نکنه سوسوله و... و بدون شک اگر تو معرفی که از خودش می کنه حس نکنم آدم جربزه داریه بدون تردید بهش جواب منفی می دم هر چقدر هم که پولدار باشه. چون از مردی که محکم نباشه خیلی بدم میاد. من می گم دو سال سربازی نرفته خب. ولی باید جای اون دو سال برام جواب داشته باشه که چه جوری از وقتش استفاده کرده!واقعا برام مهمه.
عوضش پسری را دیدم که راحت می تونسته به خاطر پدرش معاف بشه ولی سربازیش را رفته!!! واقعا برام قابل تحسین بود و واقعا هم پسر محکم و با جربزه ای بود!
پسری هم که بعد سربازی هنوز با اخلاق و سالم باشه اون اخلاق و سالم بودنش الان با ارزش می شه!و گرنه بعید نیست بعدا تغییر نکنه!
مرد باشید و این قدر آه و ناله نکنید! باور کنید بچه های کوچکی را می بینم که از همین بچگی دارن کار می کنند.کودکان کار! اونا یعنی زورشون از شما بیشتره؟
با این دید می خواهید مسئولیت سنگین و مدیریت یک خانواده را پس فردا به عهده بگیرید؟
اصلا سربازی برای شما حکم طلا را داره. حتما سربازی را برید.حتی رایگان گفتند می شه نرید.من می گم برید تا محکم بشید. این برای شما مثل داروی تلخ می مونه.
2) اون چتی هم که با اون دختر خانم کردین خب حتما بچه بودین و ان شاالله شما از اون پسرایی نیستین که وقتشون را اینجوری می گذرونند.و حتما پشیمونید و توبه کردین. یه حدی طبیعیه که شروع این حس از اون موقع شروع شده باشه. چون قسمتی از زمانتون را اینگونه پر می کردین ولی بعد از قطع این ارتباط خلای در وجودتون احساس کردین. یعنی جای خالی اون اشتغال ذهنی و قلبی در وجودتون حس شده و چون اون جای خالی محبت و عاطفه یه دختر بوده الان ضمیر ناخوداگاهتون فکر می کنه فقط نیازهای عاطفیتون را باید یه دختر یا دوست دختر پر کنه!
در صورتی که این طوریا هم نیست. و از طرق دیگه هم میشه این جای خالی را پر کرد. هر چند که حق می دم خب جاذبه جنس مخالف بیشتره. ولی اگر مسالتون عاطفیه بهتون اطمینان می دم از راه های دیگه هم میشه این حس را به خوبی تسکین داد که در ادامه می گم.
چون پستم خیلی طولانی میشه قسمت مهم مطالبم را در پست بعدی یا پست های بعدی خدمتتون خواهم گفت.
براتون آرزوی ساختن آینده خوب را می کنم. لحظات الانتون آینده شما را می سازد.
موفق باشید :72: