اینطور که گفتید از نظر ظاهری از ایشون خیلی بالاتر هستید
از نظر تحصیلی هم که بالاتر خواهید بود
سنتون هم که هنوز کمه
احتمال زیاد در آینده فرصت بهتری نصیبتون بشه
این نظر منه. چون واسه دختر خوش چهره و تحصیل کرده خواستگار زیاده
نمایش نسخه قابل چاپ
اینطور که گفتید از نظر ظاهری از ایشون خیلی بالاتر هستید
از نظر تحصیلی هم که بالاتر خواهید بود
سنتون هم که هنوز کمه
احتمال زیاد در آینده فرصت بهتری نصیبتون بشه
این نظر منه. چون واسه دختر خوش چهره و تحصیل کرده خواستگار زیاده
سلام.این موضوع کاملا به خودتون بستگی داره.نکنه زندگی خودتون و اون بنده خدا رو خراب کنید.خیلی دقت کنید.تو تصمیمی که می گیرید حالا هرچی هست مصمم باشید تو رو خدا.
در جواب سوالای شما نو پوی عزیز باید بگم جواب کلشون نه بود...من از اونا هیچ وقت نظر نخواستم ولی همیشه دوست داشتن و دارن منو ناراحت کنند...در واقع من سعیمو می کنم که هیچ وقت همچین فرصتیو بهشون ندم...می دونم ومی دونم نباید به نظرشون بها بدم اما سخته...از اینکه مقایسه می کنند بدم میاد...
- - - Updated - - -
در پاسخ به ستاره ی عزیز ، کنکور علوم تجربی که بدی سه رشته دندان ، دارو و پزشکی رو که قبول شی بین پنج تا هفت سال که خوندی و تموم شد بهت مدرک دکترا می دن،نه آزمونی داره اون وسط نه چیز دیگه ای...یعنی مثله بقیه رشته ها نیست که از کازدانی به کارشناسی یه کنکور از کارشناسی به ارشد یک آزمون دیگه...بعد این همه ساااال که بخونی یک مدرک دکترا بهت می دن...
- - - Updated - - -
در پاسخ به ستاره ی عزیز ، کنکور علوم تجربی که بدی سه رشته دندان ، دارو و پزشکی رو که قبول شی بین پنج تا هفت سال که خوندی و تموم شد بهت مدرک دکترا می دن،نه آزمونی داره اون وسط نه چیز دیگه ای...یعنی مثله بقیه رشته ها نیست که از کازدانی به کارشناسی یه کنکور از کارشناسی به ارشد یک آزمون دیگه...بعد این همه ساااال که بخونی یک مدرک دکترا بهت می دن...
راستش رو بخواین،من تصمیم گرفتم جواب مثبت بدم گاهی دچار شک می شم اما با حرف واحد موافقم،من کسیو می خوام که بهش تکیه کنم،تعهد وایمان و اخلاق داشته باشه،منو با تمام اخلاقیاتم دوس داشته باشه و قدرت درک خوبی داشته باشه...ایشون خوب بودن و خوب فکر می کردند...
در واقع وقتی فکر کردم احتمالا همه رو از جهت اخلاق با ایشون مقایسه خواهم کرد...برام دعا کنید تا به همون اندازه ای که ایشون در این همه مدت به من ابراز محبت کرده منم دوستشون داشته باشم...
سلام مانیاش جان:72:
دوستان گفتنی ها رو گفتند فقط یک نکته خاستم بگم که هرکسی که اومد خاستگاریت قدر مطلقشو بگیر ببین مناسبت هست یا نه به این فکر نکن که بعدا من خاستگارهای بهتری خاهم داشت
مطمانا خواهی داشت اما همین که سن میره بالاتر تعداد خواستگار هم بیشتر میشه با موقعیت های خوب ،موازی با اون انتظاراتت فوران میکنه به این راحتی ها راضی نمیشی ازدواج کنی(خواسته یا نخواسته این پیش میاد)
برا همین بهتره تو این سن، خوب موقعیت هات رو بررسی کنی اگه به معیارات خورد و بهش حس مثبتی هم داشتی سخت نگیر .
البته به خاطر ترس از نیومدن موردای بهتر هم با کسی ازدواج نکن.
حالا با این توصیفاتی که ازش داشتی بهش حس منفی داری یا مثبت؟ یا کلا خنثی ای؟
پ.ن : با احترام به نظر اقای ارمین
در جواب ریحانه جوون باید بگم نزدیک به یک ترمه ما با خانواده شون را میشناسیم و البته رفت و آمد هم داشتیم در جواب آن سوال دیگه نمی دونم والا من که ازش بدم نیومده که...
فرشته اردیبهشت عزیز من خودم به این نکته رسیدم...در مورد قیافه شون نظرم خنثی است ولی واقعا اخلاقش رو دوست دارم و از اینکه اینقدر سریع درک می کنه واقعا خوشحالم...چون من شاید از چیزی خوشم نیاد یا ناراحت بشم ولی نمی گم...اما ایشون تو این مدت خیلی کم کاملا متوجه شدند که چه چیزهایی رو دوست دارم و چه چیز هایی ناراحتم می کنه،این برام ارزشمنده...
سلام.حالا اومدیمو ایشون یه روز حواسش به شما نبود و درکتون نکرد.اون وقت نقص چهرشو نمی زنید تو سرش؟
درود بانو
1.معیارهای شما برای انتخاب ایشون چیه؟
2.تا به حال چه مراحلی رو طی کردید؟چندبار حرف زدید پیش مشاور رفتید مشاور چی گفته(بصورت کامل توضیح بده)
3.اطرافیان و بخصوص خانواده تاثیر بسیاپر زیادی داره در نگرش فرد مخصوصا در خصوص بانوان و انتخاب همراه و شریک زندگیشان پس لطفا تا وقتی به نتیجه قطعی نرسیدید جواب مثبت ندید
لطفا آدرس زیر را مطالعه فرمایید
www.hamdardi.net/thread-12878.html
سعید جان نقصی تو چهره شون نیست که این طوری می گید...:-(
فقط به نظرم خشگل نیومدن که اونم به خاطر این بود من اصن خجالت می کشیدم بهشون نگاه کنم که بعد گفتم نمی شه که همین طوری یکیو رد کرد و متوجه شدم ایشون شاید زیاد خوشگل نباشند ولی به هیچ وجه زشت نیستند،بعدشم همیشه همه چی بر وفق مراد نیس،شرایط آدما رو هم باید در نظر گرفت و من هم این قدر آدم متوقعی نیستم که بخوام منو در هر شرایطی درک کنند...