-
ممنون از نظراتی که دادین :72:
باور کنین خودمم خسته شدم از این وضعیت
هرچی میخوام فرار کنم از این تفکر اما نمیدونم چرا انقد ذهنم بیش از حد درگیرش شده !
همونطور که تو پست اولم گفتم تا قبل از این جریانات کوتاهی و بلندی قد واسه من عادی بود بلندقد بودن رو ملاک شاخصی محسوب نمیکردم اما الان دقیقا برعکس گذشته شدم
هرجایی که فکرشو بکنین دارم قد خودم رو با بقیه پسرا مقایسه میکنم ! خودمم میدونم خنده داره این موضوع ولی چیکار کنم که ذهنم تا این حد درگیرش شده
-
سعی کن جلوی افکار منفی رو بگیری ... نذار این افکار مخرب وارد ذهنت بشن ...
این لینک رو مطالعه کن ...
http://www.hamdardi.net/thread-16432.html
-
سلام جناب امين.
پست شماره 4 رو بخون بخصوص آخرش رو.:303:
http://www.hamdardi.net/thread-32948.html
-
بابا ملت بعضي وقتا چرت و پرت ميگن
من خودم يكي از دوستام بهم گفت تو چرا نقد مچ دستت كوچيكه؟
بعد يكي دو نفر ديگه هم يه سري عكس العمل مشابه نشون دادن
داشتم از عدم اعتماد به نفس ميمردم
همينجا هم تاژيك زدم براش
ولي اينجوري حل نشد
اخر سر وقتي بعد از هزار تا دكتر و اينور و اونور (تقريبا با نااميدي) ديگه بيخيال شدم
حالا تازه نگاهم بهتر شده
ديگه دارم افراد بيشتري رو ميبينم كه مثل من هستن
شما هم يكي يه چيزي بهت گفتهژحرف اون درسته يا عقل خودت؟
بابا 176 خوبه ديگه
عموي من175 سانت قدشه به نظر من كه قدش خوبه
شما هم سعي كن يه بار بشيني فكرات رو بنويسي و به مقصد برسوني
بعد كه عقلاني به اين نتيجه رسيدي كه قدت خوبه
و روي كاغذم پياده اش كردي
ديگه هر وقت خواست اين فكر كوتاه بودن بياد تو ذهنت فكرت و به يه چيزي مشغول كن
ايشالا كه به مرور از ذهنت دور ميشه
هر چي بهش بيشتر فك كني اين فكر قوي و قو تر ميشه و تركش سخت تره
موفق باشي
-
دوست گرامی بهتره واقع بین باشی
بله قد برای بعضی از دخترا مسئله مهمی بحساب میاد (البته رنج قد شما در منطقه مناسبی قرار داره) معمولا دختر ها از قد بعنوان یکی از صفت های برتری بخش پسر یاد میکنند
اما نباید توقع داشته باشی که در ازدواج کمال مطلق و بی عیب باشی
بحر حال هر فردی مشکلات زیادی داره و هیچکس کامل نیست
حتی دختری که قراره با اون ازدواج کنی پرنسس یا ملکه یا فرشته و ... نیست و مطمئنا پر از کاستی و نقاط ضعفه
خود من شاید دوست داشته باشم با دختری ازدواج کنم که فرضا تک دختر باشه ثروتمند باشه بسیاز زیبا باشه و برای برخی ویزگی های زیباییش و قسمت های مختلفش ملاک هایی داشته باشم و خلاصه کاملا بی عیب و عاری از نقص باشه
در حالی که بشدت تمایل دارم اما در عمل نمیتونم با این فرد ازدواج کنم چون فردی که با این دختر باید ازدواج کنه هم باید کاملا بی نقص و بی عیب باشه
دخترا هم اینطورین ، همشون دلشون میخواد با یک شوالیه سوار بر اسب سفید ازدواج کنن
ممکنه اگر از 100 نفر دختر 18 ساله این سوالو بپرسی که دلت میخواد با چه پسری ازدواج کنی خیلی ویژگی ها رو بشمرن
مثلا قد بلند باشه خانواده ثروتمند داشته باشه شغل بسیار خوبی داشته باشه بسیار زیبا باشه و ...
اما در عمل با بالا رفتن سنشون و مواجه شدن با حقیقت های جامعه و فاصله گرفتن از دید فانتزیشون به قضیه خیلی از اونها با افراد معمولی ازدواج میکنند که شاید نصف ویژگی هایی که مد نظرشون بوده رو نداشته باشه
دوست عزیز اگر از شما بپرسند که قصد ازدواج با چه دختری رو داری شاید خیلی ویژگی ها رو بشمری ولی وقتی در عمل قرار میگیری متوجه میشی باید خیلی از معیارهات رو که تضمین کننده خوشبختی نیست و قابل چشم پوی هستند رو تعدیل کنی چون محدودیت ها و موانع زیادی داری که نمیتونی دقیقا با همون دختری ازدواج کنی که مد نظرته
دختری هم که قراره با تو ازدواج کنه اگر ازش بپرسند دلت میخواد با چه کسی ازدواج کنی خیلی ویژگی ها رو عنوان میکنه اما وقتی در عمل قرار میگیره مجبوره قید خیلی از اونها رو بزنه
بعبارتی در یک دهکده اگه از مردمش بپرسی و نظر سنجی برقرار کنی ، همه پسر ها تمایل دارند با دختر پادشاه ازدواج کنند و همه دختر ها تمایل دارند با پسر پادشاه یا شوالیه سپاه ازدواج کنند و خیلی کم پیدا میشه پسری که عنوان کنه فرضا من میخوام با دختر آرد فروش یا دختر قصاب ازدواج کنم و همینطور دختری که عنوان کنه من میخوام با پسری که قیر فروشه یا آهنگره یا یک سرباز ساده است ازدواج کنم
اما در عمل فقط یکی از اونها موفق میشه با دختر پادشاه یا شوالیه ازدواج کنه (که قطعا خودش حرفی برای گفتن داشته و او هم یک فرد معمولی نبوده که تونسته به خواسته اش برسه)
پس مابقی افراد مجبورن با یک فرد معمولی که خیلی ویژگی های بارز نداشته باشه و انتخابش براشون رویایی نباشه ازدواج کنن
و شاید شوالیه با پرنسس ازدواج کنه و عملا هیچکدوم از مردم اون دهکده به خواسته اشون نرسن
پس اینکه به این مسائل فکر کنی عملا اشتباهه چون اگه بخوای کمال مطلق باشی باید با کمال مطلق ازدواج کنی
و نکته مهم اینه که کلی دختر دور و برت هستند که همگی دلشون میخواد با شوالیه ازدواج کنن اما آیا اونها چیزی برای عرضه دارند و آیا همیشه هر فردی به خواسته های دلش میرسه
اگر میخوای سر این مسئله اذیت نشی باید کمالگرایی در خصوص خودت و مهمتر از این کمالگرایی در خصوص انتخاب همسرت آیندت رو کنار بذاری . با واقعیت روبرو بشی و و کاستی های خودتو بپذیری و توقع یک همسر بی نقص رو هم نداشته باشی
موفق باشی