-
دوستای عزیز اخه من سیر تا پیاز زندگیشو میدونم چجور با افراد دیگه درارتباطه
هرلحظه میدونم چیکار میکنه اما اره با دوستاش فامیلاش خوش میگذرونه خیلی سخته نمیدونم اصلا شب و روز تو فکرشم خودمو خیلی نگه میدارم اما اخرش باز میرم سمتش این دانشگا تعطیل بشه باید وقتمو حسابی پر کنم و این انجمن هم مشغول شم قبلا هم تو انجمن ها فعالیت میکردم
دوستای گلم از دعاتون منو بی نصیب نزارین بخدا خیلی محتاج دعاتونم اصلا چشم و عقل و گوشم ی جورایی کور شده فقط دلم کار میکنه ک گاهی تسلیمش میشم
-
از این نظر گفتم که وقتی پسری با شما تو اینترنت آشنا شده و رابطه اش رو جدی کرده(در حد دیدار و لمس) شک نکنین قبل از شما با افراد دیگه هم همین تجربه رو داشته و بعد از شما هم خواهد داشت.
معمولا پسرهایی که سر و کارشون با اینترنته از این قبیل دوست ها کم ندارن.در مورد شناخت هم شما فقط چیزهاییو می دونین که ایشون به خودش گفته.دیدتون فقط همین حده.نه بیشتر.
به یک بعد دیگه هم فکر کنین که ایشون به شما نگفته و 100% هست.پسر اگه تنها باشه تو بیکاریهاش 100% به یه دختر پیام میده حال و احوال می کنه.
اگه اون این کارو با شما نمی کنه پس مطمئن باشین با توجه به اینکه دوستان دیگه هم تو نت داره پس اون پیامو به یه دختر دیگه میده...
احتملا تو اون قرار اول ایشون می خواسته شمارو بسنجه.بعد هم کم کم خواسته از شما فاصله بگیره.شاید هم می خواد بی تابتون کنه که جفت اینها یعنی شما با کیس درستی سر و کار ندارین.
-
بزرگترین دشمنت افکارو باورهای خودته نه اون پسریاپسرهای دیگه.چون باورهات باعث میشه چی وکی وچه راهی رو انتخاب کنی.
لینک رو دوباره برات درج میکنم.توی پستهای اول این تایپیک دخترهایی دختربودن خودشون رواز دست دادن امامنظوراصلی این تایپیک این نیست که حتما یه دخترلمس ورهابشه یادختربودنش رواز دست بدهدکه بفهمد راه رواشتباهی رفته.میتونه اول بکارت عاطفیش رواز دست بدهد.کلا ذات این روابط اشتباست به هر منظوری باشه حتی ازدواج .تابه این باور نرسی نجات پیدا نمیکنی
:http://www.hamdardi.net/thread-17296.html
-
خیلی ممنون امین خان لینکی ک گذاشتی خیلی کمکم کرد