نوشته اصلی توسط
tanin-91
سلام.راستش این مدل آشنایی برای منم عجیبه.از یه طرف میگید که دختر خانوم مقید به نماز اول وقت و اینحرفا هستن و فقط مشکل مادرتون بیرون بودن چند سانت موی ایشون هست،و این موضوع از یه طرف نشون میده که خونواده شما از جمله مادر نسبت به مسائل دینی حساس هستن و از طرف دیگه میگید که با هم مسافرت چند روزه میرید!این مسافرت و رابطه قبل از ازدواجتون در عین مذهبی بودن مادر و شاید خودتون برام عجیبه!نمیدونم شاید تو منطقه ای از ایران هستید که این مسائل عادی باشه و چیز بدی تلقی نشه ولی در محیطی که من هستیم حتی اگه دو نفر محرم باشن ولی ازدواج نکرده باشن خیلی سخت میرن مسافرت دو نفره!!چه برسه به اینکه فقط دوست باشن و سنشون هم اینقدر کم باشه!!
و البته با حرفایی که شما زدید من فکر نمیکنم مشکل جدی ای در مورد این ازدواج باشه.چون همه راضی هستن و مادرتون هم دارن راضی میشن.من نمیدونم در محیط زندگی شما چه نوع روابطی از نظر خونواده غلط محسوب میشه و نظری که الان میگم صرفا به خاطر فرهنگ محیطی هست که توش زندگی میکنم و ممکنه در مورد شما صدق نکنه.ولی این نحوه آشنایی و مسافرت های دو نفره قبل از ازدواج از نظر من نادرست هست.بهتر هست صبر کنید و بعد از محرمیت و راضی شدن هر دو خانواده به این سفر برید.(البته اگر این سفر4 روزه موردی هست که حتما قراره برید بهتون توصیه میکنم حتما حتما روی رابطه کنترل داشته باشید که کاری انجام نشه که بعدا باعث پشیمونیتون بشه.بهتره هر نوع رابطه احساسی رو به بعد از محرمیت موکول کنید)
موفق باشید:72: