سلام برادر گرامی
عید شما هم مبارک باشه.
من چند تا نکته خدمتتون عرض کنم:
1)لطفا در مورد بزرگترها القاب و صفات نامناسب را به کار نبرید.حالا آنها هرکس و هرجور که می خواهند باشند.ما در هر صورت باید احترام بزرگترها را حفظ کنیم.مخصوصا اگه آن بزرگتر پدر و مادر باشند یا جای پدر و مادر.
2)من هم با آقای مدیر همدردی موافقم.
به نظرم چون شما از اول این خانم به دلتون ننشسته الان ایرادات ایشان را بسیار شدید تر می بینید.وگرنه همه آدم ها روی بدنشون مو داره.حالا چه کم و چه زیاد.بعضی خانم ها سلیقه و حوصله بیشتری به خرج می دهند و یا با استفاده از تکنیک های اپیلاسیون و انواع اسپری های موبر موهای زائد را از بین می برند.
هنرپیشه های فیلم های پ و ر ن هم که از طریق بدنشون نون در می آورند؛تمام بدنشون را لیزر می کنند.سوای اون همه عمل های جراحی روی سینه،باسن و کمر و....
و سوای اون همه کرم پودرهای مخصوص گریم که قبل از فیلم برداری روی تمام بدن می زنند تا پوست یکدست و زیبا شود.و با تمام این خرج ها باز هم با نور پردازی و همین طور تنظیمات خاص بر روی فیلم با درخشندگی و... فیلمهای بسیار زیبا و بی نقص درست می کنند.
من از یک مشاوری پرسیدم که این که می گن دلیل بیشتر طلاق ها مربوط به مسائل جنسی است ؛درسته؟ ایشان گفت بله درسته ولی این اختلاف در مسائل جنسی بیشترش به خاطر گرم مزاجی و یا سرد مزاجی نیست.بیشترش مربوط به این فیلم هاست که یک تصویر بی نقص از خانم ها در ذهن آقایون می سازند.که بعد از ازدواج فرد هنگامی که با واقعیت مواجه می شود شوکه می شود و دلش را می زند.جدا از عادت های زشت مثل خودارضایی و ترویج یک سری از انواع خاص آمیزش که برای خانمهای عادی غیر قابل تحمل است.
خلاصه الان شما فکر نکنید با یک خانم دیگه ازدواج می کردین،الان اون بدنش حتما خیلی خوشگل تر می بود و...
3)شما روزی دو بار رابطه ج دارید؟؟؟؟!!!! چه خبره!!! خب معلومه آدم زده می شه.من خوندم که درستش هفته ای دوباره.فکر می کنم این هم روحیه شما را خراب می کنه و هم روحیه خانمتون و باعث بسیاری از بهانه گیری ها و بداخلاقی ها در خانمتون میشه.
4)معلومه که شما به خانمتون نمی تونید اون عشق و محبت را بدید.و خب معلومه که خانم ها در چنین شرایطی به خصوص وقتی از جهت ظاهر تحقیر بشن و یا کمبود عاطفه داشته باشند اصلا اخلاق خوبی نخواهند داشت.تازه به نظر من اخلاق خانم شما خیلی خوب بوده که تا حالا دووم آورده و فقط گیر می ده.شرایط باید خیلی بدتر از این ها می شد.
5)گفتین تو بیرون خانم های دیگر را می بینید و حسرت می کشید.خب شما دارید ایشان را مقایسه می کنید.
مقایسه همیشه عیب ها را به ما نشان می دهد.ببیند هر کسی زیبایی ها ی خاص خودش را دارد.و می توان با تمرکز بر روی همان ها کلی لذت برد.اما وقتی مقایسه می کنید همین زیبایی ها در نظرتون پایین میاد.می بینید این زیبایی جذاب تر و بیشترش تو خیابون هست.تازه متوجه خیلی ایرادات می شید و...
(تو پرانتز به این خانم هایی که تو خیابان جلوه گری می کنند بگم حواستون باشه چه حق الناس هایی پشت سرتون هست.چه زندگی هایی را سرد می کنید و... از حق الله خدا ممکنه بگذره.ولی از حق الناس خدا نمی گذره !!!!)
6)شما حتی اگه با زیباترین زن دنیا هم ازدواج می کردین؛بالاخره پیرمی شد و زیبایی اش از بین می رفت.
برای رفع موهای زائد به صورت دائم ولی کم هزینه و طبیعی لینک های زیر را پیشنهاد می دم:
خانه مهر - دکتر تورج زرگر ( موهای زائد)
http://www.ninisite.com/discussion/t...hreadID=241247
درمان موی زاید با دم کرده رازیانه - درمان موی زاید با رازیانه
7)تاپیک های زیر را هم کامل مطالعه کنید:
دلسوزی در ازدواج و پشیمانی از ازدواج
به بن بست رسیدم ( بی توجهی های همسرم به خودش و نیازهای من )
8)ببینید شما خودتون گفتین که نمی تونید طلاق بدید.اما انتظار هم نداشته باشید که همین جوری با همین طرز تفکر و همین زاویه نگاهتان خود به خود زندگیتان درست شود.شما باید در نگرشتون تغییر ایجاد کنید.
من احتمال می دهم که اگر با یک دختر دیگر هم ازدواج می کردین ممکن بود بعد از مدتی همین نگرش در شما ایجاد می شد.
9)دلم برای دخترایی که ظاهر متوسط دارند می سوزه.بالاخره بیشتر افراد در گروه ظاهر متوسط هستند.اما این جلوه گری ها و این فیلم ها باعث شده الان دخترای معمولی یا خواستگار کم دارن یا گاهی می بینیم که اصلا خواستگار ندارن!اما اگه دختری خوشگل باشه هزارتا خواستگار داره!
آقای مدیر من جدیدا داره خیلی اعصابم خورد میشه.شما در این باره چه نظری دارید.من واقعا به آقایون بدبین شدم! چقدر تاپیک خوندم که آقایون از ظاهر کسی که خواستگاری می رن دو دل بودن یا بعد از ازدواج به خاطر این ظاهر پشیمون شدن!!!! :97:
من خودم ظاهرم خوبه.ولی واقعا ترسیدم.از کجا معلوم ازدواج کنم و فردا همسرم منو با این دخترای خیابون مقایسه نکنه؟ از کجا معلوم با هنر پیشه های فیلم های هالیوودی مقایسه نکنه؟
این ها که هیچ وقت پیر نمی شن.ولی من که پیر می شم.من که همین جوری نمی مونم!!!
اصلا از کجا مطمئن بشم که این آقای خواستگار تو رو دروایسی با من ازدواج نمی کنه؟
آقای مدیر اگه شد یک جواب کلی بدین لااقل که چرا جامعه امروزی این جور شده؟
- - - Updated - - -