به نظر من اصلا روی سوالاتی که میخوای بپرسی فکر نکن...میگن اگه میخوای یه مردو بشناسی آزادش بذار!!...بذار اون حرف بزنه بین حرفاش اگه سوالی به ذهنت رسید بعدش بپرس:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر من اصلا روی سوالاتی که میخوای بپرسی فکر نکن...میگن اگه میخوای یه مردو بشناسی آزادش بذار!!...بذار اون حرف بزنه بین حرفاش اگه سوالی به ذهنت رسید بعدش بپرس:72:
ستيلا جان اگر در خواستگاري هاي رسمي راحت برخورد ميكني و دچار استرس نمي شي خودت دقت كن و اگرنه از يكي از نزديكان كه در مراسم حضور داره ونقش بزرگتري رو ايفا نميكنه بخواه اين كار رو واست انجام بده.
شناخت خواستگار رو از لحظه ورودش به خونتون شروع كن ببين با چه افرادي مياد چطوري وارد خونه شما ميشن گل و شيريني رو كي مياره و سليقه و ميزان هزينه اي كه كرده.
بعد از اينكه احوال پرسي تموم شد و نشستن كي صحبت رو شروع ميكنه چقدر منتظر بقيه صحبت كنند و چقدر خودش نظر ميده .راحت برخورد ميكنه يا دچار استرس شده.
وقتي براي صحبت ميريد رفتاراش رو دقت كن اولين جلسه لازم نيست شما شروع كنيد بزار اون شروع كنه ببين چه صحبت هايي ميكنه چه سوال هايي مي پرسه و چه انتظاراتي از همسر آندش داره.
هر سوالي پرسيد جواب بده ولي مخالفت يا موافقت قطعي با صحبت هاش نداشته باش تا موضع واقعيش رو بهت نشون بده .
اميدوارم اينهايي كه گفتم به دردت بخوره:43::43::43:
درود حالا منم یکی میگم
حواست به پدرسوختگی ما مردا هم باشه خودمون رو یمزنیم به موش مردگی :311: خداوکیلی توی جلسه خواستگاری ترکوندم از بس خوب حرف زدم خانومم که ساده گولمو خورد.
یه موردم من اضافه میکنم براشون میوه بیارین ببین میوه خوردنش چجوریه.این کلکو خانومم زد منم چون میخواستم مظلوم نمایی کنم هیچی نخوردم توی سه جلسه :58:
بعدشم اصلا هول نکن اینقدی خواستگار بیاد و بره واست که یه پا مدیر همدردی بشی واسه خودت.انصافا یادم نمیره خانومم یه سررسید داشت سوالاشو از اون تو میپرسید خداشاهده فکر میکردم شب اول قبره و نکیر و منکر دارن میپرسن.:54:چه روزایی بود خدا یادش بخیر
سلام جناب خاله قزی .مرسی از نظرتون .
یه سوال دارم به نظرتون اگه این شکلکها نبود خاله قزی چکار میکرد؟:huh:
ما گرگان چند باری مسافرت کردیم استان بسیار باصفایی هست ولی نمیدونستم مهمان نواز نیستااااااااااااا...اقای خاله قزی بیا از شیرازیها یاد بگیر .شما که ما رو امسال واسه عید دعوت نکردید...بچه های همدردی عید همه مهمان استان فارسی ها باشید .وعده دیدار دوستان همدردی شیراز شاهچراغ
بچه ها خالی بستماااااااااااا ما عید خودمون مسافرتیم ولی هتل هست تشریف بیارید:311::311::311:
اقای خاله قزی
دوست دارم الان خانمتون بیاد این نظر شما رو ببینه وااااااااااااااای چی میشه شما------->:323: :54:....................خانم----> :97::97::102:
اتفاقا یه سیستم گرفتیم خانومم میادش از هفته دیگه همدردی ولی تصمیم گرفتیم یکیمون عضویت بگیره.
ولی خواهشا بانو ستیلا خیلی خیلی مراقب باشن واسه تصمیمی که میگیرین اصلا هم خودت رو تحت فشار قرار نده 3جلسه شد یا 4تاش مهم نیست مهم اینه کامل بشناسیش.دیدی شک داری چیز یمونده شده برین بیرون با یه بزرگتر و همراه بشین دوباره باز باهاش حرف بزن.ولی خیلی هم سعی کن سخت نگیری عاقلانه تصمیم بگیر احساسات رو خواهشا بزار کنار.
یه ایاردی خانوما دارن به ظاهر بیش از اندازه اهمیت میدن.درسته ظاهر خوبه ولی نمیشه ملاک و معیار اصلی باشه و خیلی جلب توجه کنه.حواست به چرب زبونی آقایونم باشه اون مظلوم نمایی هم بدتر.مخصوصا اینکه یه مدلش میاد میگه نمیدونم بچه بودم بابام مرد یا مادرم مرد یا یکی از فامیلامون مرد و جو رو احساسی میکنه قبول دارم جوانمردانه نیست ولی برای رسید به هدف که همون گرفتن همسره یکم از روشهای احساسی استفاده کردن ایراد نداره.من خودم یکم جو رو احساسی کردم به خانومم گفتم مادرم چند سال قبل فوت کرده یکمم چاشنی مظلومیت روش گذاشتم.
خلاصه منظورم اینه احساسی اصلا تصمیم نگیر.به حرف پدرتون و تجربشونم احترام بزارین توی خواستگاری ولی مثلا دیدی 50 50 هستی نهایت بگو دوبارهب یاد شکت برطرف شد جواب مثبت یا منفی بده دودل بودی احترام به پدر یکچیزه و زندگی مشترک هم یه چیز دیگه حواست باشه:72:
شما دخترا خیلی تحت تاثیر پدرتون هستین این خیلی خوب نیست.سعی کن بجاش مشورت با دوستات با خانوم های متاهل که زندگی خبوی دارن و عاقل هستن مشورت کن.نوشته های تالار هم که جای خودش خیلی خوب هستش مثل همیشه :72: