بچه ها یه موضوع جالب! ی بار من ی کاری انجام دادم که میدونم اشتباه بود. بعدش خودمو کشتم از بس عذر خواهی کردم . با رفتارم با کلامم. همسرم دیگه دلش سوخت . به من گفت : تو چرا تا ی کار اشتباهی انجام میدی اینقدر خودتو اذیت می کنی ف ی خورده مثه من باش و دست پیش رو بگیر........ فکر کن!!!!!!!!!!
اونموقع فهمیدم که آقایون چقدر ریلکسن (البته بعضیهاشون)
میدونین چیه دوستان: من خیلی احساساتیم . اون نه. جدیدا هم وقتی تو ماشین میشینیم با من حرف نمیزنه تا به مقصد برسیم. منو توی کاراش دخالت نمیده. من اصلا نمیدونم چقدر حقوق داره یا داره چقدر پس انداز می کنه. همش می خواد مثلا زن رو توی کاراش راه نده.
من ازش هیجی نمیخام فقط ازش میخوام با من مهربون رفتار کنه.لوس بازی نه! اما من ی زنم نیاز به محبت همیشگی دارم.
از آقایون و خانمها خواهش می کنم به این سوال من جواب بدن.
چرا آقایون یادشون میره که زن دایما محبت می خواد . چرا؟ نوتزش می خواد کلمات خوب می خواد (که اکثر مردا بلد نیستن) بابا بخدا خرجی نداره
- - - Updated - - -
راستی ی چیز دیگه: مگه مثلا برای عروس که عقد هست هنوز، مگه عیدی نمیارن مگه برا مناسبتها یا تولدها عیدی نمیارن؟(حالا هرچی حتی ی چیز کوچیک) همسر من فکر می کنه اینکار پرروییه. یه بار به شوخی بهش گفتم عیدی برام چی میاری(به شوخی و حالت لوس بازی) داد و بیداد و فحش که خود تورو پرروت کردم .... . فکر میکنه اینا توقعه.
نمی فهمه اینا خاطره میشه. اگه نیاره آبروی من پیش خانوادم میره.
- - - Updated - - -
راستی ی چیز دیگه: مگه مثلا برای عروس که عقد هست هنوز، مگه عیدی نمیارن مگه برا مناسبتها یا تولدها عیدی نمیارن؟(حالا هرچی حتی ی چیز کوچیک) همسر من فکر می کنه اینکار پرروییه. یه بار به شوخی بهش گفتم عیدی برام چی میاری(به شوخی و حالت لوس بازی) داد و بیداد و فحش که خود تورو پرروت کردم .... . فکر میکنه اینا توقعه.<br>نمی فهمه اینا خاطره میشه. اگه نیاره آبروی من پیش خانوادم میره.