راهكارهايي رو مي گم كه شروع كنيد!
اين تمرينات براي شروع رفتار جرات مندانه لازم و اساسي است.
.
.
- براي شما حقوق فردي رو نام بردم! در پست قبل خونديد اونها رو...
.
يك دفترچه تقويم كوچك برداريد:
ابتدا در صفحه اول اون،
حقوق فردي رو بنويسيد و براي هر بندي يك كد در نظر بگيريد و در هر روز
بنويسيد چه حقوقي رو پايمال كرديد با كد: مثلا بنويسيد : بند 5 رو رعايت نكردم براي همسرم!
يا ناديده گرفتن بند 4 براي خودم.
.
2. استفاده تکنیک xyz در گفتگوها: از جملاتی استفاده کنید که با فرمول xyz باشند. هنگامی که در موقعیت x، عمل y را انجام دادی، احساس z کردم! دقت کنید که ترتیب مهم نیست، ادبیاتش مهم نیست... فقط ابراز کنید!
.
3. استفاده از جملات "من":
از جانب خودتون صحبت کنید! این نخستین مهارت حرف زدن است! و در مقابل جملات "تو" قرار دارد. وقتی به کسی می گویید: تو اصلا گوش نمی کنی چی می گم! (این جمله "تو" است) جملات " تو" حالت دفاعی در دیگران ایجاد می کند و باعث می شود که آنها در مقابل حرفهای شما مقاومت کنند! جالبه؟ نه؟؟
.
استفاده از فرمول بالا xyz یکی از تکنیکهای جملات "من" هست. گاهی هم بیان افکار و احساسات شما باید ابراز شود:
مثالی از جملات "من" و شیوه صحیح بیان افکار و احساسات:
- در مورد خودتون: از وقتی پیاده روی می کنم ، احساس بهتری دارم
- در مورد رابطه: احساس می کنم از وقتی با هم صریح صحبت می کنیم، روابطتمون بهتر و گرم تره!
- در مورد همسر: احساس می کنم مدت زیادیه که کار می کنی و خسته می شی!
.
4.
شنونده خوبي باشيد: وقتي كسي حرف مي زنه، تمام تلاشتون رو كنيد كه به حرفاش گوش كنيد ! و از اول به جوابي كه مي خواهيد بدهيد فكر نكنيد
.
5. در پاسخ به تمام درخواستهايي كه از شما مي شه، بگيد:
اجازه بديد فكر كنم و خبر بدم!
6. ذهن خواني آفتي است كه شما با آن درگير هستيد!
ذهن خواني رو فورا متوقف كنيد... چطوري؟ هر زماني كه خواستيد ذهن خواني كنيد، فورا با صداي بلند بگيد:شايد اينطور كه من فكر مي كنم نباشه!!! صبر كن ببينيم چي مي شه/ چي مي گه!
7.
قضاوت نكنيد! شما حق نداريد قضاوت كنيد... هر زمان كه خواستيد قضاوت كنيد با صداي بلند بگيد: استپ!!!! قضاوت ممنوع!
8. تمرين آيينه براي شما: هر روز به مدت 2 دقيقه/ دو بار در روز،
در مقابل آيينه بايستيد و يك تا دو بيت شعر يا متني كه دوست داريد، با صداي بلند بخونيد.
9. دو هفته پيش رو، بهترين لباسهاتون رو مطابق سليقه خودتون بپوشيد.
همه جا شيك ظاهر بشيد! حتي جاهايي كه اصلا نيازي نيست و ارزشي شايد نداشته باشد... عطر بزنيد و خوب و تميز و آراسته باشيد. به شكل راه رفتن خودتون توجه ويژه اي داشته باشيد و
سعي كنيد صحيح راه بريد.