سلام عزیزم به تاپیکم سربزن فرشته مهربون مهراادجون چندتوصیه خوب داشتن برام http://www.hamdardi.net/thread-30065.html
اگه راه حلی برای تجدیدقواوانرژی پیداکردی منوفراموش نکن
شادباش
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام عزیزم به تاپیکم سربزن فرشته مهربون مهراادجون چندتوصیه خوب داشتن برام http://www.hamdardi.net/thread-30065.html
اگه راه حلی برای تجدیدقواوانرژی پیداکردی منوفراموش نکن
شادباش
سلام به همه دوستای خوبم
تو این مدت که نیومدم تالار اتفاق های زیادی افتاد
رفتار همسرم تو خونه با من بهتر شده احترام بیشتری بهم میذاره منم به کارهای خودم تمرکز بیشتری داشتم هم در شغلم بیرون از منزل هم سعی می کردم کارهای خونه رو نظم باشه ...اما همسرم که من رو باعث ورشکستگی و عدم پیشرفتش می دید و بی توجه به نظر من به شهرشون رفته بود تا کارگاه بزنه ، تمام محاسباتش اشتباه از آب درومد و با حدود 60 میلیون بدهی برگشت .. اما این دفعه دیگه منو مقصر نمی دونه .و از طرفی از من انتظار کمک هم داره . با این که من تازه کارم رو شروع کردم . همچنان اس ام اس بازیشو داره نمی دونم کی هست اما سعی می کنم خودمو مشغول کاری نشون بدم
تو این مدت متوجه شدم موبایل منو چک میکنه .. من به دوستم چند تا اس داده بودم و اون هم جوابم رو داده بود و همسرم از من پرسید با کسی رابطه داری گفتم نه .. انگار فرصت نکرده بود شماره رو حفظ کنه بعد از یک ماه دوباره رفته بود گوشیه منو دیده بود و دیدم خیلی ناراحته وقتی پرسیدم گفت بعدا معلوم میشه تو دروغ میگی و با کسی رابطه داریو در نهایت شماره دوستم رو بهم داد . اون فقط اس ها رو خونده بود بهش گفتم این شماره مریمه .جا خورد که بعد در حضورش زنگ زدم و سوء تفاهم برطرف شد .
تقریبا یک سال ازون دعوای وحشتناک که همه چیو بهم زد گذشته .....
اما الان نمی دونم کجای کارم آیا کارهام تو این مدت درست بوده ؟ به یه آرامش نسبی رسیدم ازون وضع آشفته درومدم . هدف دارم . اما با تمام ای مسائل نمی تونم با اس بازیهاش و علامت سوالهای ذهنم کنار بیام .
نمی دونم آیا باید به همسرم میگفتم تو پس چرا خودت اس بازی می کنی ؟ یا چرا رفتی سر گوشیم یا هزار حرف دیگه .. اما من سکوت کردم
دوستای خوبم نظر می دین ؟
- - - Updated - - -
از دوستایی که تاپیک منو دنبال می کردن خواهش میکنم با نظراتشون کمکم کنند
؟
عزیزم از راهنمایی که بهم کردی ممنونم
میشه لطفا نظر بدین ؟ راهنمایی کنین ؟
سلام. زندگی موفق عزیز.
دیدن تلاش شما واسه زندگیتون خ خ جای تحسین داره! اما مسلما تلاش تنهایی خ سخته و ادم رو م یکشونه به جاهایی که دیگه کنترل امور از توان ادم خارج میشه! و ادم حوصله خودشم نداره چه برسه حوصله زندگی مشترک رو.
پس چه بهتره که از ایثار بیش از حد ، ندیدن خودتون و نیازهاتون .. دست کشید. من در جریان خ از پستهای شما بودم و میدونم مسیری که دارین میرین تقریبا تو این مسیر هست.
خودتون می دونین که به تنهایی نمیشه همه چی رو با چنگ و دنودن حفظ کرد مگه اینکه انقدر مقاوم باشین که بعد از گدشت چند سال خم به ابرواتون هم نیاد! اینا رو نگفتم که خدای ناکرده شما رو تشویق به کاری بکنم گفتم که سعی کنین مهارتهای جرات مندانه رفتار کردنتون رو تقویت کنین تا محبتی که می کنین دیده بشه و وظیفه تلقی نشه! و به همون اندازه که شما از از دست دادن همسرتون دلشوره دارین ایشون هم از دست دادن شما دلشوره داشته باشن! تنها در این صورت خاهد بود که همسرتون برای شما ارزش قایل خاهند شد.
هر چند که از شنیدن حرفهای امروزتون خ خوشحال شدم.
من توصیه م یکنم که مشترک ازاد سایت بشین و درخاستتون رو بصورت خصوصی مطرح کنین و از حضورکارشناسان محترم بیشتر استفاده کنین. این طوری مسیرتون برای رسیدن به موفقیت سریعتر خاهد بود و هزینه زمانی و احساسی کمتری خاهین کرد و نظرات ارایه شده از دانش و تجربه و اطمینان بیشتری برخوردار خاهد بود
نحوه دسترسی به انجمن های همدردی(مشاوره تخصصی عمومی و مشاوره تخصصی خصوصی )
یه توصیه که نمی دونم چقدر می تونه مفید باشه واستون: اگه شوهرتون ادمی هستن که در تصمیم گیری مشکل دارن و از شما کمک می خان اما بعدش تمام کاسه کوزه ها رو سر شما می شکونن من خ توصیه نمی کنم که در امور اقتصادی با ایشون سهیم باشین . اجازه بدین ایشون به تنهایی مسولیت امور مالی رو بر عهده بگیرن.
در هر صورت شما انسان مبارزی هستین و این خصوصیت شما باعث پیروزی شما خاهد شد. فقط اجازه ندین که با صرف این خصوصیت در جاهای که نباید و یا اینکه با روشی ناصحیح شما رو بیش از پیش خسته کنه!
براتون بهترینها رو ارزومندم. از اینکه توصیه خاصی نداشتم متاسفم. موفق باشین
اونایی که در جریان شمکلاتم هستند تقریبا میدونن که زندگی من چند ماه خیلی بحرانی بود و همسرم حتی 4 ماه اتاق خوابش رو عوض کرده بود. الان بعد از یک سال اخلاقش کمی بهتر شده
به خاطر همین اصلا نمی خوام ریسک کنم یا چیزی که تااینجا درست شده رو خراب کنم
الان مشکلم اینه که نمی دونم هنوز با کسی دوست هست یا نه ؟ نمی دونم کی بهش اس میده؟
نمی خوام بیگدار به آب بزنم یا بپرسم که دوباره شخصیتم خورد شه یا بگه به تو ربطی نداره
نمی دونم تو این وضعیت چی بهتره ؟
[QUOTE=zendegiye movafagh;302685]اونایی که در جریان شمکلاتم هستند تقریبا میدونن که زندگی من چند ماه خیلی بحرانی بود و همسرم حتی 4 ماه اتاق خوابش رو عوض کرده بود. الان بعد از یک سال اخلاقش کمی بهتر شده
الان مشکلم اینه که نمی دونم هنوز با کسی دوست هست یا نه ؟ نمی دونم کی بهش اس میده؟
نمی خوام بیگدار به آب بزنم یا بپرسم که دوباره شخصیتم خورد شه یا بگه به تو ربطی نداره
نمی دونم تو این وضعیت چی بهتره ؟[/QUote
عزیزم ممنون به تاپیکم سرزدی
به نظرمن روی بهترشدن رابطه اتون بیشترتمرکزکن،تااس بازی هاش.باورکن اون به گوشی واس بازی معتادشده وبه نظرمن به مروربهترمیشه عزیزم منوتوکه داریم تحمل میکنیم پس بزاربازم سکوت کنیم وقتی سکوتمون حداقل کمی به زندگیمون آرامش میده پس بزارحفظش کنیم قربونت برم
- - - Updated - - -
[QUOTE=zendegiye movafagh;302685]اونایی که در جریان شمکلاتم هستند تقریبا میدونن که زندگی من چند ماه خیلی بحرانی بود و همسرم حتی 4 ماه اتاق خوابش رو عوض کرده بود. الان بعد از یک سال اخلاقش کمی بهتر شده
نمی دونم تو این وضعیت چی بهتره ؟[/QUote
به نظرمن روی بهترشدن رابطه اتون بیشترتمرکزکن،تااس بازی هاش.باورکن اون به گوشی واس بازی معتادشده وبه نظرمن به مروربهترمیشه عزیزم منوتوکه داریم تحمل میکنیم پس بزاربازم سکوت کنیم وقتی سکوتمون حداقل کمی به زندگیمون آرامش میده پس بزارحفظش کنیم قربونت برم
تو این شبا برای هم دعا کنیم
التماس دعا