سلام آکوای عزیز
قبل از هرچیز دلم میخواد نکات مثبت و پتانسیلی که برای یک زندگی خوب در تو هست را اشاره کنم :
1 - صداقت
صداقت خیلی مهمه برای اینکه آدمی بتونه راه درست را پیدا کنه . شنیدی میگویند نجات در راستی است ؟ واقعاً همینطور
هست . مثلاً همین پاسخهای صادقانه ات به سئوالت صبای عزیز و بیان احساسات و نظراتت بدون لاپوشانی بسیار برای اینکه
مابتوانیم کمکت کنیم مفید هست . همین خصوصیت توجه همه ما را به تاپیکت جلب کرده .
2 - علاقه ات به همسرت و زندگیت
این نیز یک پتانسیل مهم برای حفظ زندگیت هست و قدرش را بدان . همین خود باعث می شود اگر رشته زندگی شما به مویی
هم رسیده باشد ، پاره نشود و دوباره امکان قطور شدنش باشد .
3 - میل به رشد و پیشرفت
این نیز ویژگی خوبی هست اگر چه راه را یک زمانهایی اشتباه می بینی اما اصل تمایل به رشد و پیشرفت در زندگی ویژگی
مثبتی هست که اگر نگرشت را در این زمینه پخته تر کنی و مهارتهای لازم را یاد بگیری و به کار ببندی خیلی اثرات سازنده در
زندگیت دارد
4 - شور و هیجان
در شما شور و هیجان و زمینه نشاط و سرزندگی می بینم که اینم در رونق و حفظ شادابی زندگی مهم هست
5 - جرأت مندی
جرأتمندی شما در بیان احساساتت چه منفی و چه مثبت بسیار مهم هست که اگر مهارتهای زندگی را بیاموزی و بر اساس آن
تعامل مناسبی با همسرت پیدا کنی بسیار زندگی خوبی با هم خواهید داشت چون پتانسیل این جرأتمندی در همسرتان نیز
هست
در کل شما زوج بسیار خوبی هستید و هردو فقط کمی نابلد هستید و آگاهی هایتان را نیاز هست بیشتر کنید هم از
تفاوتهای زن و مرد و هم نحوه تعامل و ارتباط مناسب با هم و مهمتر از آگاهی ، به کار بستن آن است .
اکوای عزیز همسرت نشان داد که توجه به مشاوره ها دارد بخصوص وقتی هیجانش را کنترل می کند نسبت به راهنماییها
عملگرا هست . حالا سئوالم این هست شما هم چنین هستی ؟
به عبارتی همه ما دوست داریم به شما کمک کنیم آیا شما می پذیری ؟ یعنی قول می دهی راهکارها را توجه کنی و به کار
ببندی ؟ ما هم در مقابل به شما قول می دهیم که نتایج خوبی بگیری .
من به یکی از دوستان که تجربه مشابه شما را در زندگی داشته و به شرایطی بحرانی رسیده بود که وارد این تالار شد و به
کمک همین دوستان و مهمتر از آن تلاش و همت خودش در پذیرش و به کار بستن راهنمایی ها موفق شد زندگیش را بازسازی
کند خبر داده ام که به تاپیک شما سر بزند و کمک کند . تازه او همسرش عضو سایت نبود و اصلاً هم خبر ندارد همسرش در
اینجور جایی عضو شده و راهنمایی گرفته ، یعنی یک طرفه و فقط روی خودش کار کرد و در روش و رویه خودش تغییرات
ایجاد کرد . از اوخواسته ام به تاپیک شما بیاید و شما با او و تجربه هایش آشنا می شوی . مطمئنم می تواند بسیار به شما
کمک کند .
همینجا از صبای عزیز و روند و روش کارشناسانه اش در راهنمایی آکوا صمیمانه تشکر می کنم و البته بقیه دوستان نیز به
فراخور توان خود دلسوزانه با شما سخن گفتند و خدا اجرشان دهد
آکوا جان باز هم برایت حرف دارم ، اما مایلم اول با هم قول و قرار بگذاریم . به عبارتی بین شما و ما دوستانت در تالار یک پیمان
نامه جاری شود تا ما بهت کمک کنیم و شما هم توجه و عمل کنی .
منتظر پاسخت هستم .