نوشته اصلی توسط
ehsan1390
معذرت می خوام ، اما سرمنشا تمام مشکلات تفکرات خودخواهانه شماست
1-چطور با همسرتون آشنا شدید؟
ازدواج من ازنوع سنتی بود،مثل بعضی از پسرها به مادرم اعتماد کردم(کاش ...)
انداختن بار مشکلات خودتون به دوش دیگران و نپذیرفتن اشتباهات خودتون . مسلما اگه از نوع به اصطلاح مدرن هم بود الان به گردن دختر خانم می انداختید که ایشون منو اغفال کرد ، وگرنه من ازدواج سنتی می خواستم !!!
نکات مثبت همسرتون چی بود؟
ماخانواده مذهبی هستیم لذا مهمترین ملاک رو حجاب واعتقادات گذاشتم.که ایشون این امتیاز رودارن.
اینجا رو داشته باشین !!
اضافه کنم که تا موقع خواستگاری طبقه بالای پدر شوهر زندگی میکردند(از نظرمالی متوسط هستن)،نشون میده که خانواده نجیبی هستن.
نکات مثبت شما از دید همسرتون چیست؟
تعریف نمی خوام بکنم ولی شما فکر کن همجوره ازش بهترم.
نشانه هایی از خودخواهی !!! ملاک های خوبی از نظر شما چیه ؟؟؟
ودیدگاه ایشون خوش اخلاق ،خنده رو،با ایمان،از نظرمالی هم که خدا روشکرتامینم.خانواده اصیل وسرشناس شهر(من قدم190 واون155)(من سفید اون گندمی)
روز خواستگاری قد ایشون رو ندیدید ؟؟؟ که حالا این رو ملاکی برای بالاتر دونستن خودتون می دونید ؟ سفید بودن و گندمی بودن !!! قراره همه یه رنگ باشن ؟؟؟ اگر مورد پسندتون نبود چرا همون روز خواستگاری نفرمودین ؟؟؟
چه انتظاراتی همسرتون از شما داره؟
ایشون میگن تو روی پدر ومادرت بایست (اصطلاح خودشون=کوه من باش)
توجیه و تفسیر اشتباه !!! همسرتون انتظار داره شما مثل کوه پشت سرشون باشید !! شما این طور تفسیر می کنید ؟؟؟ خانمهای تالار چند بار این حرف رو به همسرتون می زنید که مثل کوه باشه براتون . آیا در مورد همسر احساسی جز این میشه داشت ؟ اگه حمایت از شما رو نببینن از کی ببینن ؟؟؟؟؟
مثلا میبینی خواسته نابجا دارن از من بیا از من دفاع کن.منم بش میگم مشکلاتت بامادرم رو خودت حل کن من دخالت نمیکنم
خواسته نابجا . بله که باید از همسرتون دفاع کنید !! شما نقش چی دارید تو این زندگی !! همسرتون رو با کوهی از مشکلات تنها میذارید ! نه دلداری ، نه راهنمایی ، نه کمک برای رفع اختلافات !!
چه کارهایی برای رضایت شما انجام میده؟
بهتر بود اول کارهای بدش رومی پرسیدین،
چه پر کینه !! دریغ از ذره ای محبت !! اصلا دوستش دارید ؟ یا همه اینها بهانه ایه برای از سر باز کردنتون ؟
1-بینظمی
امیدوارم این هم زاییده تخیلاتتون نباشه ، هرچند دلیلی برای به هم زدن یه زندگی نیست
2-عدم ارایش
همونجایی که گفتین مذهبیه باید می دونستین این موضوع تقریبا کنار گذاشته شد ! ایشون هنوز وارد خونه خودشون نشدن ! انتظار ندارید که یه دختر مذهبی جلوی دیگران آرایش کنه ؟
3-شلخته گشتن
منظورتون رو واضح بفرمایید
4-اخم کردن
5-جون جون گفتنای تصنعی(چاپلوس بودن)
این دو مورد اصلا با هم تناسب دارن ؟؟؟؟
عینک بدبینی رو از چشماتون بردارید . محبتشون رو به پای چاپلوسی می ذارید ؟؟؟؟؟ دلم براش سوخت واقعا !
6-وکاری که خیلی خیلی عذابم می ده ختم گرفتنای جور واجورش
ختم گرفتن یعنی چی ؟؟؟
اگه منظورتون مراسمه ! یادتون باشه این همون مذهبی بودنیه که ازش به عنوان نکته مثبت نام بردید
قبلا اشاره به فوت های زیادی که رخ داده کردید !! اگر مذهبی هم نبود ، برای احترام به رفتگان باید مراسم می گرفت
7-در کل تنبلی(3ترم مشروط شده باتوجه به اینکه هنوز خانه پدری هستن
دانشجوهایی که نامزد می کنن افت در نمرات تحصیلی دارن. شما چقدر تو این موضوع کمکش کردید ؟
8-اجتماعی نبودن(با هیچکس رفت وامد ندار ن میگم چرا میگه دینمونو ازمون میدزدن!(عجب استدلالی)
با هیچ کسی ؟ ازش خواستید با چه کسانی رفت و آمد داشته باشه ؟ در مورد ویژگی اون آدمها برامون بگید
ولی مراسم متعددی که گفتید می گیره ، عکس این موضوع رو ثابت می کنه
کسی که اجتماعی نباشه ، خودش هم وارد جمع نمیشه ، چه برسه به اینکه مراسم بگیره و عده ای رو دور هم جمع کنه
9-تا حالا کادو به من نداده(با اینکه خونه بابا هست و من هربرج500تومن میریزم بحسابش
وظیفه های خودتون رو فراموش کردید ؟ از لحظه ای که عقد کردید خرج و مخارجش به عهده شماست . فکر می کنید لطف کردید که بهش پول می دید ؟
-10-دستوری حرف زدن(خیلی زور داره10سال کچکتر باشه).
پس کوچکتر گرفتین که شما زور بگین. جالبه
ببخشید زن اون زندگی هستن و حق اظهار نظر دارن . چه ده سال کوچکتر ، چه پنجاه سال کوچکتر !!
واما خوبیها:
حسابگروپول جمع کن-با من وبرای من خیلی خوبه ولی باخانواده من فاحش ،دشمنه!
خیلی خوش انصاف هستین !! ده مورد بدی !!! دو مورد خوبی که نصف یکیش هم بدیه !!! اون لااقل با شما خوبه . شما چقدر باهاش خوبین ؟ مشخصه !!
از کجا بدونیم مقصر خانواده شما نیستن ؟؟
الان هم حدود یک هفته قهر هستن چرا؟
چون خواهرم اینا از تهران امدن شاهرود(ایشون شدیداازشون بدشون میاد،من فکر میکنم خواهرم فخرفروشی میکنه)
یه مورد از بدی ای که گفتم خانواده تون ممکنه داشته باشن
چرا بهش فخر فروشی می کنه ؟ شما چه اقدامی کردین ؟ با خواهرتون صحبت کردید که رفتارشو اصلاح کنه ؟
یهو بی دلیل
دلیلش رو پرسیدین ؟ به زبون خوب پرسیدین ؟ مگه دیوانه است که بی دلیل ! عجب !!
بعد شستن ظرفها
پس چرا گفتید ظرف نمی شوره و کار نمی کنه !!!! ؟؟؟ در حالی که تو دوره عقد مهمون شماست و وظیفه ای از این بابت نداره !
گفت میرسونیم یا به بابام زنگ بزنم؟(حالا خونشون کوچه بغلیه!)
کوچه بغلی نباشه ، سر کوچه باشه ! اصلا همسایه بغلی باشه !! وظیفه شما به عنوان شوهر اینه که دختر رو برسونید و صحیح و سالم تحویل خانواده اش بدید . وظایف شوهری تون رو فراموش کردید ؟؟؟ خوبه که گفتید شب هم بوده !!
رسوندمش ولی کاش حرمت شکنی نمیکرد!ابروم جلو همه رفت(کار عجیب غریب میکرد...به قول معروف خودشو کج وکوله میکرد ..تند تند راه میرفت رو برمی گردوند بش میگم چته میگه هیچی)
برای اینکه ناراحت بود ، چرا ازش نپرسیدید چی شده بوده ؟
من فکر میکردم بخاطر نگرفتن تالاره.
چرا با افکارتون کار می کنید ؟ برا ذهن اونو می خونید ؟ درست و حسابی بپرسید چه غصه ای تو دلشه
بخدا فرداش رفتم بهترین تالار رو برای نیمه شعبان گرفتم.
حتما باید کلی غصه بخوره تا این کار رو کنید ؟ خودتون رفتید گرفتید ؟؟؟؟؟؟؟ پس نظر ایشون چی میشه ؟؟؟؟؟ حق نداره در انتخاب محل عروسیش نظر بده ؟ آیا نباید با هم می رفتید و خوشحالش می کردید ؟ چرا این شادی رو ازش گرفتید ؟؟
ولی نمیدونه.
تازه همونم بهش نگفتید !! براتون متاسفم . دخترک بیچاره !!
میترسم بش بگم دیگه این قهرکردنش بشه حربه برای رسیدن به خواسته هاش.
پس خودتون هم قبول دارید که وقتی قهر کرد رفتید و تالار گرفتید !!
من بش گفتم عروسی می گیرم ولی صبر کن ما عزاداریم(تا نوعید اولی تموم میشه بعدی میمیره)بعد از ماکسی نمیاد ها!
خیلی خوب دارید در مورد عروسی و روزای رنگینش صحبت می کنید !!! از ما کسی نمیاد !!! این روزای شادیه که براش ساختید !! ضمنا عمر و زندگی دست خداست
منتظرم تا اون تماس بگیره!من که قهر نیستم!
تاسفم برانگیزه !!!!
فکر کنم هرچی سرم میاد از بی سیاستیه خودمه!!!!!!!
از خودخواهیتونه ،، خودخواهی !!!
شایدم بخاطر اینه که با رفتار خانوما اشنا نبودم.مقایسه میکردم با خواهر خودم.
مقایسه !!!! قرار بود همسرتون شبیه خواهرتون باشه ؟؟ همون خواهری که فخر فروشی می کنه ؟؟
خیلی خیلی ممنون که برام وقت گذاشتین....
من به شخصه برای اون خانم وقت گذاشتم. وگرنه با افراد خودخواه حتی حاضر به صحبت هم نیستم .
یا علی
علی نگفته این طور همسر داری کنید. راه و رسم همسر داری رو از علی (ع) یاد بگیرید