RE: ادامه دادن رابطه با اتفاق های عجیب
جالبه برام که تونسته تحمل کنه و تماس نگیره!
معمولا دخترا وقتی عاشق هستند طاقت دوری رو ندارن، اونم این همه روز!
حدودا یه ماه جدا بودید و اون هیچ تماسی نگرفته!
این برداشت شخصی من هست، شاید اشتباه باشه، من فکر میکنم اون خانوم اونقدر که شما دوستش دارین به شما علاقه نداره، این چیزایی هم که از خانواده اش گفته ففط بهونه هست واسه تموم کردن رابطه (ارشد و مخالفت با نامزدی ...)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط zm518
جالبه برام که تونسته تحمل کنه و تماس نگیره!
معمولا دخترا وقتی عاشق هستند طاقت دوری رو ندارن، اونم این همه روز!
حدودا یه ماه جدا بودید و اون هیچ تماسی نگرفته!
این برداشت شخصی من هست، شاید اشتباه باشه، من فکر میکنم اون خانوم اونقدر که شما دوستش دارین به شما علاقه نداره، این چیزایی هم که از خانواده اش گفته ففط بهونه هست واسه تموم کردن رابطه (ارشد و مخالفت با نامزدی ...)
یه جورایی از من خبر داشتن و کارهام رو میدونستن ... من یک انجمن تفریحی دارم .. توی نت ازم خبر میگرفتن اینجور چیزا بدون این که خودم بفهمم ... که البته یه بارشو متوجه شدم ...
یا یه مورد دیگه حدود یه ماه پیش مشهد خیلی بارون اومد و اخبار اعلام کرده که مشهد سیل اومده ایشون هم به دوستشون گفتن و از من خبر گرفتن ... یه چند بار تماس های مشکوک داشتم میگفتن ببخشید اشتباه گرفتیم ....
چون به هم قول داده بودیم یه مدت با هم ارتباط نداشته باشیم به همین دلیل هیچ تماسی نداشتیم ...
با شناختی که از خانواده ایشون دارم اون قضیه ارشد و مخالفت با نامزدی شرط غیر عادی ای نیست ... ارشد به دلیل اینکه مادر ایشون دکتر و پدرشون هم مهندس هستند . سایر اعضای خانواده هم تحصیل کرده ان ...
و همینطور رسم ندارن نامزد کنن ... میشه گفت اعتقادی به نامزدی ندارن ...
به نظر خودم که شرط بسیار خوبیه ... یکی از دلایلی که تا 5 6 سال دیگه قصد ازدواج ندارم همینه با خودم عهد کردم تا قبل از ارشد ازدواج نکنم ...
ارشد یکی از معیار های خودم هم بوده
با این حال باز هم فرمایش شما متین است ...
سلام دوباره
همه حرفاتون قشنگه و ظاهرا منطقي
اما
شما كه از آينده خبر ندارين اگر به هر دليلي اين ازدواج ميسر نشه و شما دو نفر به هم نرسيد بعد از 6 -7 سال چه اتفاقي مي افته؟
اين احتمال بيشتر از 50% هست ولي من فرض ميكنم خوشبينانه كه 10% امكان داره شما به هم نرسين. شما كه الان بعد از دو سال و با اين رابطه كنترل شده نمي تونين جدايي رو تحمل كنيد بعد از 6 سال چه بلايي بر سر روح و روانتون مياد؟
اگه قرار باشه با يه فرد ديگه ازدواج كنيد مدام مقايسه و مدام فكر به گذشته زندگي رو به كامتون تلخ مي كنه.
يكي دو سال ديگه هر دوي شما به اوج نيازهاي غريزي تون مي رسين و خيلي سخته كه بخواين اين رابطه رو به همين شكل نگه دارين.
رابطه تون رو قطع كنيد و قرار بگذارين 5 سال ديگه از هم خبر بگيرين. اگه اون موقع هم مثل امروز فكر ميكردين و همديگه رو مناسب ميديدن زير نظر خانواده ها و به دور از پنهان كاري و قايم باشك بازي همديگه رو بشناسين و بعد واسه آينده مشتركتتون تصميم بگيرين.
تاپيك دلايل عيني منع رابطه هاي دوستي دختر و پسر رو هم مطالعه كنيد.
مي دونم كه رابطه شما الان پاك هست و ... ولي كمك مي كنه كه ديدتون بازتر بشه.
موفق باشيد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط prince
سلام سباستين.من تمام حرفاتو خوندم.با تمامشون موافقم.اما (دوست ميگه گفتم. دشمن ميگه خواهم گفت.)با تمام سختيها وعذابهاش بهتره...خودتون بگيد!!!!!!!!!!!!!از پسش بر مياين.به خوابهاتون اعتماد كنيد چون وجدان ونداي دروني شماست.دعا ميكنم خدا بگيرد از شما هر آنچه خدا را از شما ميگيرد.موفق باشيد........
سلام
ببخشید من درست متوجه فرمایشاتتون نشدم .
تا اونجایی که خودم متوجه شدم ... خوابهای من جهت تغییر کردن رابطه بود و نه اتمام رابطه
آخه یه سری مسائل دیگه هم بود که عنوان نکردم ...
حالا اون خوابها میتونن تعبیر های مختلفی داشته باشن ... به عنوان مثال همونطور که صباخانم فرمودند تازمان ازدواج جدا بشیم و در زمان مناسب برای ازدواج اقدام کنیم
هرچند که قضاوت در رابطه با خواب رو اولویت آخر قرار میدم ...
دارم به فرمایشات صبا خانم فکر میکنم :303:
ممنون از توجهتون :72:
حالا اون خوابها میتونن تعبیر های مختلفی داشته باشن ... به عنوان مثال همونطور که صباخانم فرمودند تازمان ازدواج جدا بشیم و در زمان مناسب برای ازدواج اقدام کنیم ...
///سلام من نگفتم چكار بكنيد.جاشو خالي گذاشتم چون هر كس خودش بهتر ميدونه.
هرچند که قضاوت در رابطه با خواب رو اولویت آخر قرار میدم ...
///اينم به خودتون وعقايدتون بستگي داره.
دارم به فرمایشات صبا خانم فکر میکنم :303:
///فكر كردن بهترين كاره.
ممنون از توجهتون
///ممنون از انسانيتتون.
///موفق باشيد.
سلام اسم حرم امام رضا رو كه آوردي قلبم پركشيد اونجا و بقيه پست ها رو بااشك خوندم اين بار كه رفتي حرم سلام منو به آقاي غريبم برسون السلام عليك يا علي ابن موسي الرضا
ببخشيد نظر كارشناسي ندادم وقتي اسم امام رضا مياد حال خودمو نميفهمم آخه من عاشق اون ضريح و حرمم.
التماس دعا هر وقت ميري حرم همه دوستان همدردي رو ياد كن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saharjavid
سلام اسم حرم امام رضا رو كه آوردي قلبم پركشيد اونجا و بقيه پست ها رو بااشك خوندم اين بار كه رفتي حرم سلام منو به آقاي غريبم برسون السلام عليك يا علي ابن موسي الرضا
ببخشيد نظر كارشناسي ندادم وقتي اسم امام رضا مياد حال خودمو نميفهمم آخه من عاشق اون ضريح و حرمم.
التماس دعا هر وقت ميري حرم همه دوستان همدردي رو ياد كن.
سلام ...
ممنون از توجهتون :72:
به روی چشم حتما دفعه بعد که قسمت شد برم حرم نائب الزیاره شما هستم :323:
مرسي برادر خوبم. راجبه خودتم بهتره تو اين تالار بگردي و آفت هاي دوستي دختر و پسر رو بخوني يه رابطه طولاني مدت براي دو تا جوون كه تازه خودشونو پيدا كردن خيلي خطرناكه انسان هرچقدر ميره جلو نگاهش به زندگي تغيير ميكنه و ايده آلاش واسه شريك زندگي يه چيز ديگه ميشه اگه باهم بمونيد ممكنه يه روزي به اين نتيجه برسيد كه به درد هم نميخوريد ولي به خاطر وابستگي شديد نتونيد تموم كنيد.من بيشتر نگران اون دختر خانم هستم اون الآن تو سنيه كه خيلي احساسيه و بايد خودشو قوي كنه. من امروز با آدم يك سال پيشم زمين تا آسمون فرق ميكنم و ايده آلام واسه انتخاب همسر تغيير كرده مطمئن باش شما و اون خانم هم همين طور هستين.
ميدونم خودت عاقلي و ميتوني درست تصميم بگيري.