نه عزیزم ما هیچی کم نداریم خونه ام داریم هم از طرف خانوادم هم از طرف خانوادش کاملا ساپورتیم .نمیدونم دردش چیه.با دروغاش چیکار کنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
نه عزیزم ما هیچی کم نداریم خونه ام داریم هم از طرف خانوادم هم از طرف خانوادش کاملا ساپورتیم .نمیدونم دردش چیه.با دروغاش چیکار کنم؟
چرا هیچکی به من کمک نمیکنه؟
ريشه خيلي از دروغ گفتن ترس از راست گفتنه آدما وقتي راست ميگن كه بدونن اون راست به ضررشون نيست يا ذاتا راست گو باشن.مثلا من با مامانم اين مشكل و دارم اگه بهش راست بگم سروصدا ميكنه ومن مجبورم واسه اينكه ناراحتش نكنم و دعوا نشه راست يه سري چيزا رو نگم. البته ميدونم كه اين خوب نيست ولي به مامانم ميگم شما خودت نميذاري آدم بهت راست بگه. شايد راجبه شماهم اين طور باشه و همسرت از راست گفتن ضرر كرده چقدر ظرفيت شنيدن حرف راست رو داري؟وقتي همسرت بهت راست گفته چه برخوردي كردي؟
متاسفانه شوهر من ذاتا دروغگو.سر هر چیز کوچیکی برای اینکه خودشو راحت کنه دروغ میگه
چرا مدیرای سایت به من نمیگن چیکار باید کنم؟
واقعا انقد مشکل من لاینحل که هیچکس نمیگه من با همچین مردی باید ادامه بدم طلاق بگیرم ؟چیکار کنم؟
موقع امتحانا اومدی:227: بچه ها وقت ندارن:227: خیلی سر نمیزنن به سایت:227:نقل قول:
نوشته اصلی توسط maryamtop
دوست عزیز
شما با اینکه با هم فامیل بودید و مدت نسبتا طولانی ایی عقد کرده بودید متوجه هیچ کدوم از این ایراداتی که نام بردید نشدید؟
قرصی که گفتین همسرتون می خورن قرص روانپزشکیه؟می دونن شما اطلاع دارین؟
مریم عزیزم ..
انتظار نداشته باش که یه ادم بد دهنی و دروغگویی و رفیق بازی و قلیون و مشروب و سیگار رو یک دفعه و همزمان بذاره کنار برای اینکه شما برگردی خونه ..
ببین عزیزم شوهرت یه سری عادات غلط داره که به مرور زمان میتونه ترکشون کنه .. عادت نه خصوصیت ..
قدم اولت اینه که قبل از هرچیز بتونی شوهرتو بیشتر و بهتر بشناسی ..
بدونی که سر چه چیزهایی عصبانی میشه و چه عکس العملی از طرف شما میتونه اون عصبانیت رو اروم کنه ..
اینکه ساکت باشی ؟ اینکه مهربونی کنی ؟ باهاش همدردی کنی ؟ داد بزنی و دعوا کنی ؟؟ و ........
باید بدونی کدوم عکس العمل بیشترین فایده رو داره و در مواقع عصبانیت شوهرت همون کار رو بکنی تا اروم شه ..
هیچ وقت موقع عصبانیتش سعی نکن باهاش منطقی و دوستانه صحبت کنی و مشکلو حل کنی ! آرومش کن و بعد سر یه فرصت مناسب باهاش صحبت کن ..
در مورد دعواتون باید بگم که اقایون خوششون نمیاد خانومشون با یه مرد غریبه صحبت کنه .. درست تر این بود که شماره ی صاحب خونه رو میدادی به برادرت یا شوهرت که خودشون صحبت کنن .. جدا از اعتقاد شوهرت به نظر من زیاد جالب نیست که خودت زنگ بزنی به صاحب خونه ..
ببین نخواه که همه ی مشکلاتت رو با هم حل کنی ..
اول یکم مهارت های گفتگو رو یاد بگیر .. لینک کارگاهش رو برات میذارم ..
دعواهای شما برای بی تجربگی و بلد نبودن مهارت هاست ..
نمیگم موضوع بی اهمیته .. اما سعی کن اول مهم ترهاش رو حل کنی ..
برات چند تا لینک میذارم بخونشون عزیزم .. :72:
کارگاه آموزشی - مهارت های گفتگو
کارگاه خانواده موفق
ممنون بچه ها.شوهر من خیلی پنهان کار و خیلی دروغ میگه موضوع سیگارو قرص بعد عروسی فهمیدم.بله الان وقتی قرصارو پیدا کردم بدون جر و بحث خواستم باهاش حرف بزنم ولی جواب درستی بهم نداد یکم پیچوند قضیرو بعدم رفت خوابید.
این قرص آرام بخشه! بحران خاصی در زندگیتون رخ نداده! همسرتون به دلایلی فکر می کنه نمی تونه به شما تکیه کنه ومشکلاتشو به شما بگه وگرنه هیچ انسانی مریض نیست مشکلات روحیشو برای خودش نگه داره!