به نظرم مهمتر از روانشناس و روانپزشك اول دكتر مغز و اعصابه.
انشالله كه نشانه هاي خيلي بدي نيست!!اين چيزا بيشتر از عصبي بودن و دغدغه داشتنه
حتما پيگيري كنيد انشالله زودي حل ميشه:72::72:
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظرم مهمتر از روانشناس و روانپزشك اول دكتر مغز و اعصابه.
انشالله كه نشانه هاي خيلي بدي نيست!!اين چيزا بيشتر از عصبي بودن و دغدغه داشتنه
حتما پيگيري كنيد انشالله زودي حل ميشه:72::72:
بچه ها تازه اینم بگم تقریبا قدرت تمرکزم به 10% رسیده.وقتی باهام حرف میزنن یهو میرم تو عالم خودم.وقی میام رو ی مساله (مثلا ی سوال ریاضی سخت فکر کنم) سوزش و احساس برق گرفتگی در گردن و صورتم موج میزنه! اگه کارهامو اول صبح انجام بدم حالم خوبه ولی اگه برنامه هام واسه آخر شب جمع شه بهم میریزم. نمیخوام هیج مسولیت شغلی را قبول کنم. بیشتر وقتها دوست دارم کسی کاری بهم نداشته باشه و تو اطاقم فقط بخوابم یا کتاب بخونمیا بیام اینجا با شماها حرف بزنم!:302:
آقاي kamrava
يه چيزي ميگمااااا
پاشو همين امروز برو دكتر
منتظر چي هستي؟
عجبا
دههههههههه !
فرارو نوازش گیری می کنید .
تا زمانی که شما مشکل سوز و گداز دارید و از این حال خودتان خوشحال هستید و ......باید عوارض فیزیکی را هم دوست داشته باشید و به دنبال درمان نباشید !
اما هر زمان تصمیم گرفتید که در مورد مشکلات خود حرف بزنید و مشکلات را ریشه ای حل کنید . خواهید دید که عوارض فیزیکی با منشا روانی نیز رو به بهبودی می روند و برایشان راه حل هست .....درست همان کنار دستشان !
آقای کامروا با خودت این کارارو نکن چرا مقاومت الکی از خودت نشون میدی؟؟؟
وقت بگیر برو دکتر منخصص مغز و اعصاب
دکتر مسعود نبوی تو خ ملاصدرا خیلی دکتر خوبیه
برو دیگه
با این وضعیتت که نگرانی که نکنه افسردگی دارم یا نکنه خطرناک باشه بیشتر هی به خودت آسیب می زنی ..........
اول برو دکتر بعدش باید در مورد مشکل عاطفیت صحبت کنیم ولی اول برو دکتر
بیشتر بهت استرس وارد میکنه و بیشتر مشکلات عصبی برات ایجاد کنه
راستی شما چند سالتونه؟
سلام ممنون از راهنماییاتون.
باشه میرم دکتر ی معاینه کاملم کنه! دعا کنید چیزیم نباشه.بعدش میام ی تایپیک جدید میزنم تا در مورد مشکل اصلیم کمک کنید.
من سی سالم ولی شاید قد پنجاه ساله پیر شدم!به دلیل شکست های عاطفی زیاد(چهاربار) البته ازدواج موفقی داشتم خداراشکر و راضیم ولی روحیاتم مثل بقیه هم سن و سالهام نیست. دوستانم بهم میگن آقای "عاشق پیشه"!
باشه حتما دعا می کنیم . ایشالا که هیچی نیست
:104:آفرین پسر خوب:104:
خداروشکر که ازدواج موفقی داشتید
یک ازدواج موفق می ارزه به همه شکست های عاطفی قبلش....ازدواج موفق یعنی زندگی موفق
الان دیگه باید بگید اون عشق های قبلی همه سو تفاهم بود دیگه ....
برای من که سو تفاهم بود ه :)
من مطمئنم خیلی از این نشانه ها برای استرس و فشار زیادن ولی برای اینکه مطمئن شید از سلامتتون طبق گفته بچه ها حتما با یک پزشک متخصص مغز و اعصاب مشورت کنید.بعدشم بیایید مشکلتون را اینجا بگید با راهنمایی که بهتون میشه آرامشتون را دوباره بدست میارید وراحت میشید.
[align=justify]دوستان من با اینکه خیلی تو این کار تنبل بودم ولی بلاخره پیش متخصص مغز و اعصاب رفتم. ام ار ای رنگی با تزریق و بدون تزریق ردیاب داد و خوشبختانه مشکل فیزیولوژیکی تشخیص نداد (خدارا خیلی شکر میکنم) و از همتون که هولم دادید واسه رفتن ممنونم چون حداقل خیالم راحت شد.:310:
من مشکل اصلیم هم را مطرح کردم که دوستان بسیار خوب راهنمایی عالی کردن.لینکشو میذارم دوباره البته اکثر عزیزان در جریان هستند:
آیا دوست(دختر) را با زنم آشنا کنم؟ (درخواست کمک)
حالا بچه ها اون حالات ها که تو تایپیک های قبلی ازشون گلایه داشتم خیلی بهتر شده و کمتر دست و صورتم گزگز میکنه و تمرکزم بهتر شده، چون اون مشکل به کمک خدا و بعد راهنمایی دوستان خیلی کم رنگ شد!:227:
ولی هنوز مشکلات جسمی من کاملا برطرف نشده و من فکر میکنم داره به حالت مزمن در من تبدیل میشه و از ی حدی کمتر نمیشه دیگه! تصمیم دارم ی مشاوره حضوری برم چون برای کمتر کردن و مرتفع کردنش نیاز به کمک تخصصی دارم. اینطوری تو شغلمم دارم همش سوتی میدم!:302:
[/align]
حالا به نظر شما بهتره پیش روانشناس برم یا روانپزشک،یا راهکار سومی دارید؟؟؟:325: