RE: آشنایی در چت و درخواست ازدواج ازطرف پسر
دوست عزیز اگه سوالی دارین باید تاپیک جداگانه باز کنین.
باز هم مشکل داره چون امکان نداره وارد فاز احساسات و هیجانات نشید.
مگراینکه آشنایی طی یک یا دو جلسه فقط همو ببینید که اون هم باید حتما با اطلاع مادر و خواهرتون اگه دارید باشه.
و فقط تنها نرید همراه با خواهر و اگه با مادرتون راحت هستید همراه با مادر.بعد ازون اگر همدیگه رو از نظر ظاهری پسندیدید ایشون باید کاملا رسمی همراه با خانواده اقدام کنن.
درغیر اینصورت اینجور روابط و طولانی شدن رابطه و بهانه های جورواجور آقا پسر و وعده و وعید دادن برای 1ماه دیگه 2 ماه دیگه و....کاملا رد شده است.
لطفا خام نشید و به هیچ وجه ترحم نکنید و فرصت بیشتر ندهید.
:72:
سلام
بر همه دوستانم
با اینکه من عنوان را عوض نکردم شما اینکار را انجام دادید
مهربان جان :72: من 25 سالم
واز راهنماییهای همه ممنونم
من قصد ازدواج دارم, زن من میشی؟
جناب hmd شوخی بجایی بود :123: :311:
منظور گول خوردن نیست من که باورش نکردم کلی هم گذاشتمش سر کار تا فکر نکنه خیلی زرنگه
یکم واسم تعجب برانگیز بود
سلام adine
دوست عزیز لینک زیر را مطالعه بفرمایید امیدوارم بدردت بخوره
ازدواج اینترنتی و سایتهای همسریابی و دوستیابی ،مراقب باشید خطر در
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
با سلام
نیاز جنسی و عاطفی و ... از ریشه های وابستگی هست اما وقتی در تخیلات خود یا در ناخودآگاه، تصور می کنیم که مخاطب احتمالش هست بتونه به این نیازها جواب دهد این احساسات وابستگی افزایش می یابد و وقتی که تصور کنیم فرد مقابل هم همین احساسات را دارد تقریبا میشه گفت که طومار شناخت و منطق ما توسط هیجانات و احساسات در هم پیچیده می شود.
از این به بعد مرکز منطق و تصمیم گیری ما توسط احساسات تسخیر و کنترل می شود.
حالا استدلات ما در مسیر خدمات رسانی به احساسات ما کار می کند.
لذا نیاز هست که سریعا راه و روش منطقی بررسی نیازهایمان و پاسخگویی آنرا برای خود روشن کنیم و هر کجا تصور این می رود به جای پاسخ صحیح به احساس از روشهای جایگزین و احتمالا آسیب رسان استفاده می شود، از آن مورد تمرکز زدایی کنیم و با تخیلات خود احساساتمان را آب ندهیم.
این لینک هم مرتبط با ارتباطهای اینترنتی هست
موفق باشی:72: