سلام مجدد
مورد پسندم قرار نگرفتن.....همین!!!
توضیح یا علت نیاز نیست
موفق باشی:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام مجدد
مورد پسندم قرار نگرفتن.....همین!!!
توضیح یا علت نیاز نیست
موفق باشی:72:
آخه این جوابها خیلی کلیه؟! این آقا از آشناهای این معرف هستن و از طرفی نمی خوام برن و هر چی دوست داشتن از خودشون در بیارن و به معرف بگن. نظر دیگه ای ندارین؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پدربزرگ
پدر بزرگ عزیز ، صداقت ایشون رو قبول دارم اما موضوع اینجاست که ایشون این کارها رو تجربه می دونن که خود این نحو تفکر درست نیست ، پس فردا استفاده از مواد رو هم لابد می خوان تجربه بدونن! گفتید مزایای دیگه ، ایشون نکات مثبت دارن اما اونقدری نیست که وزنه شون سنگین تر بشه برای جواب مثبت من . در مورد مصرف سیگار یا الکل برای هر کس من مقدار خیلی کوچکی جا گذاشتم که اگر فردا روزی توی مهمونی اتفاق افتاد برام فاجعه نباشه اما اگر بخواد زیاد باشه به شخصه نمی تونم با اون فرد زندگی کنم.
سعی نکردم ایشون رو عوض کنم چون من فقط 2 بار هست که می بینمشون و صحبت می کنم ، سوال کردم و جواب اون آقا این بود که : " اگر شرایط مورد نظر منو داشتید باشه من ترک می کنم." که اینجا این "اگـــــــر" خودش کلی جای بحث داره و با اما و اگر نمی شه زندگی رو شروع کرد. به قول شما باید خودم رو عوض کنم که نمی خوام این کارو انجام بدم پس راهی جز جواب منفی نیست.
میشه بازم منو راهنمایی کنید چون آخراشه........
جواب بدم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من عاقلانه نیست با این مرد ازدواج کنید
به نظر من هم اگر عرف خانواده شما با مصرف سیگار و الکل همخوانی نداره و با توجه به اعتیادشون به هر دوی اینها بهتره این ریسک رو به جون نخری.
میتونی به معرف بگی که شرایطی برام گذاشتند که نمی تونستم بپذیرم. یا اینکه از ظاهرش خوشم نیومد.
در جواب پدربزرگ عزیز باید بگم گاهی گفتن حقایق دلیل بر صداقت نیست بلکه نیت اصلی ریختن قبح قضیه (استفاده از الکل) و عادی نشان مسئله می باشد. از سوی دیگه ممکنه مردی پس از ازدواج معتاد بشه و همسرش از نظر اخلاقی موظفه بهش کمک کنه ولی خانم نادیا الان در مرحله انتخاب هستند و لزومی نداره این مشکلات رو تحمل کنه.
دیشب باهاشون حرف زدم ، اصرار کرد که چرا بهم فرصت نمی دی؟ گفت: یک هفته مهلت می خوام که روی خودم کار کنم و تو هم کنارم باش که بهم انگیزه بدی!!!
کار کردن ایشون روی خودش برای من نمی تونه فایده ای داشته باشه ، چطور می تونم اعتماد کنم حتی اگر واقعاً بگه این یک هفته رو با موفقیت گذرونده؟
گفتم چند روز دیگه بهتون جواب می دم. خودش هم تقریباً فهمید که دیگه منتفیه . فردا باید بهش خبر بدم. فعلاً هم که مجبور نشدم به معرف جوابی بدم.
مرسی بچه ها که کمک کردین :72::72: