RE: کیا تا حالا نیمه گمشدشونو پیدا نکرده ولی خوشحاله؟
در کنار پاسخ های دوستان:
خوشبختی به کسی یا چیزی وابسته نیست و نباید باشد.چرا که در نبود آن چیز و یا آن شخص ما این احساس را نخواهیم داشت و این یعنی یک ضعف درونی بزرگ.ما باید ابتدا احساس خوشبختی را در خود بیابم و سپس به دنبال زندگی مشترک برویم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hichkas.a
پس چرا انقد بعضیها شانس دارن هر کی اطراف منه میخنده دسته عشقشو گرفته هردوتاشون همو دوست دارن ارامش وخوشحالی تو چشاشون معلومه اونا چرا نیمه دارن من ندارم؟ منم یکیو پیدا کردم محکم منو کوبید به زمین
پس من چجوری خوشبخت بشم تازه هرچی میرم دنبال کار نیست اینجا هم شانس ندارم بدم میاد تو خونه بشینم همه زندگی تکراریه
قرار نیست در یک دوستی خیابانی، خوشبختی به استقالبت بیاید.
ما دو قوه احساس و عقل داریم
عقل حکم میکند، ابتدا با استفاده از آن شخص مناسب را بیابیم،آن هم از طریق راه صحیح آن ، یعنی خواستگاری، وقتی حضور شخص مناسب را در زندگی لمس کردیم، و مهارتهای زندگی را در زندگی به کار بردیم ، آن وقت است که احساس ؛حضور می یابد،و لذت بردن از زندگی مشترک را کامل درک خواهیم کرد.
در ضمن جوینده یابندست، این رو کسی به تو میگیه، که گرد کوله بار تجربیات را بر دوش دارد،و خوب می فهمد احساس فعلی تو چگونه است.
صبر و تلاش ،همیشه نتیجه داده است.
نقل قول:
قرار نیست در یک دوستی خیابانی، خوشبختی به استقالبت بیاید.
ما دو قوه احساس و عقل داریم
عقل حکم میکند، ابتدا با استفاده از آن شخص مناسب را بیابیم،آن هم از طریق راه صحیح آن ، یعنی خواستگاری، وقتی حضور شخص مناسب را در زندگی لمس کردیم، و مهارتهای زندگی را در زندگی به کار بردیم ، آن وقت است که احساس ؛حضور می یابد،و لذت بردن از زندگی مشترک را کامل درک خواهیم کرد.
مرسی از راهنماییتون ولی من چون با شخص مورد نطرم دوست نشدم و خواستم صحیح باهاش ازدواج کنم خوشبخت شم اون منو از خودش روند گفت که دختر امروزیی نیستم از من بدش میاد . شخص مناسب برای بعضیها فقط هست و این به شانس بستگی داره و بعضیها هم اینو ندارن اونی که میخوای همیشه از دست میدی این قانونه ادمای بدشانسه
دوست عزیزم
اول بگذار خوشبختی رو برات از دید خودم تعریف کنم.
خوشبختی یک احساس خوب و خوشاینده که امیدی زیبا در دل تو به آینده ایجاد می کنه ، به تو انگیزه میده برای ادامه
زندگی ، تو رو از درون شاد و پر انرژی می کنه و سرشار از آرامشی شیرین. این احساس مثل یک نیرو گاهی تضعیف
میشه و گاهی پر رنگ بسته به رسیدگی تو به این احساس!
اما این احساس از درون تو نشات میگیره. عوامل بیرونی روش اثر گذار هستن اما هویتش مستقل از همه چیزه و فقط
در درون شما شکل میگیره و به دنیای اطراف این احساس ساطع میشه.
پس اگر این عامل قرار باشه با وجود مثلا یک همسر بوجود بیاد ، با نبود اون همسر از بین میره! تازه ممکنه چون از
درون تو نشات نگرفته باز هم بعد از چند وقت برات عادی بشه و باز احساس بدبختی کنی.
پس ما نیاز داریم باورهای درست رو در ذهنمون شکل بدیم چون این احساس از ذهن ما نشات میگیره.
چندتا قانون طلایی بهت می گم توی زندگیت اجرا کن تا ببینی چطور شانس به تو هم رو می کنه.
1- دست از مقایشه خودت با اطرافیانت (آدمهای به ظاهر خوشحال و خوشبخت) بردار و فقط برای خودت زندگی کن.
خودت رو فقط با خودت مقایسه کن و سعی کن به خود بهترت برسی!
2- هر روز که از خواب بیدار میشی به خودت بگو من خودم رو دوست دارم و من خوشبختم و کلی از خودت تعریف
کن. همین طور شب که میخوای بخوابی و دست از سرزنش خودت بردار!
3- هر کاری که میخوای یکنی بگو من آدم خوش شانسی هستم و میتونم از پس این کار بالاخره بر بیام
و بعد اون کار رو شروع کن.
4- برای زندگیت هدف داشته باش. دنبال کردن یک هدف به آدم انگیزه میده! راه رو براش روشن می کنه و همه تلاش
خودش رو برای رسیدن به اون هدف می کنه و زندگیش معنا دار و جهت دار میشه.
5- اهدافی که برای زندگیت میریزی باید مشخص باشه ، قابل اجرا باشه. زمان براش تعیین کنی و شیوه ای مناسب
برای اجراش پیدا کنی!
6- برای شروع اهدافت کار کن. میگی کار نیست اما برای جوینده همیشه کار هست. از کارهای کوچک با درآمد
کمتر شروع کن تا بعد بتونی شغلهای مناسب تر با حقوق مکفی پیدا کنی.
7- به ظاهرت برس و همیشه آراسته و منظم باش و اعتماد به نفست رو زیاد کن.
8- عبادت رو فراموش نکن و هر لحظه خودت رو در آغوش خدا احساس کن و ازش برای پیشبرد امورت کمک بگیر!
9- برای خودت برنامه های شاد و تفریحی بریز و برای سرگرمی هات هم برنامه داشته باش.
10- احساست منفیت رو خالی کن و همیشه به خودت جملات مثبت بگو و همیشه به خودت روحیه بده!
لینک زیر رو هم به دقت بخون اگر در جستجوی خوشبختی هستی!
تمام کارهای بالا رو باید مو به مو انجام بدی تا به جرگه افراد خوشبخت و خوش شانس بپیوندی!
بعد می بینی که نیمه گمشدت رو هم اگر خداوند صلاح ببینه پیدا می کنی به واسطه حضورت در اجتماع و فعالیت
های اجتماعیت ;) ضمنا می فهمی که شانس رو خود ما با تلاش و تفکر مثبت ایجاد می کنیم!
تازه از اون مهمتر می بینی که چقدر به تنهایی هم احساس خوشبختی می کنی و اگر ازدواج کنی این حس رو به
شریک زندگیت هم میتونی منتقل کنی.اون وقت اگر دنیایی از مسائل هم داشته باشی با تدبیر میگی مهم نیست
به لطف خدا حلش می کنم :)
راستی یادت باشه دائم باید 10 بند بالا رو مرتب در تمام طول زندگیت اجرا کنی چون ما آدمها فراموشکاریم و دائم
به یادآوری نیاز داریم!
ضمنا هر روز که از خواب پامیشی از خودت بپرس من خوشبخت تر ، سالم تر ، شادتر ، قوی تر و آگاهتر هستم؟
اگر پاسخت منفی بود رویه ات رو تغییر بده تا مثل آب راکد نشی و مثل آب رودخانه پر جوش و خروش در مسیری
مشخص در جریان باشی تا به دریای بیکران الهی وصل بشی و تو هم دریا بشی.
موفق باشی گلم ;)
:72:
hichkas.a عزیز
عزیز جان بهتره مشکلت را به صورت دقیق و اول شخص مطرح کنی . به صورت سئوال کلی و نظر سنجی تاپیک را به نجمن آزاد می کشاند :316:. لذا تاپیک جدیدی ایجاد کرده و دقیقاً مشکل خودت را مطرح کرده و راهنمایی بخواه که دوستان یاریت خواهند کرد:303::43: .
سلام بردوستان
بحث آزاد فقط در انجمن آزاد ممکن است . لذا این تاپیک به همین دلیل ابتدا قفل و سپس به انجمن آزاد منتقل و در آنجا باز خواهد شد
پاورقی
=====
از دوستان آگاه به قوانین و پیش کسوتان محترم انتظار میرود در این مواقع مراجع را به نحوه طرح مشکلش راهنمایی کنند تا تاپیکش به صورت مشاوره ای پیش برود .
.