RE: معذب بودن از جذابیت برای مردان متاهل
اره مهربونی جون چند وقت پیش اسممو عوض کردم.قشنگه؟
درک میکنم چی میگی چون خودم تجربه کردم.فقط اول باید بدونی اصلا قصدمون این نیست که بگیم تو متهمی..ما فقط داریم از تفاوت نگاه زن و مرد حرف میزنیم..زن یه رفتاری داره که به نظر خودش ایراد نداره اما مرد یه برداشت دیگه میکنه.
نقل قول:
همکلاسیم بود که این حرفو زد. زن و یه بچه داره.
گفت هرکسی یه مغناطیس خاصی داره و شما این مغناطیسو خیلی قویتر دارید که به عنوان یه دوست خوب مارو جذب میکنید.
خیلی برام جالللللب بود.
من خیلی عادی باهاشون رفتار میکنم.
یه چیزی بگم اصلا نذار روابطتون به حدی بره که بخواد این حرفا رو بهت بزنن.منم از این ببخشید شروورا زیاد شنیدم..باور کن..لحظه اول که دیدمت فلان شدم..تو بهمانی..
حالا اینا یعنی بلاخره مردا از یه ترفندی استفاده می کنن برای جلب توجه..اگه تو به چیزی که اونا میگن توجه کنی اونا با خودشون فکر میکنن یه قدم نزدیک شدن..پس اینجور وقتا فقط یه واکنش قاطعانه نشون بده..مثلا فکر نمیکنم لازم باشه در این موارد با هم حرف بزنیم.خداحافظ و زود اونجا رو ترک کن.
حالا برای هر دختر یه موضوعی رو پیش میکشن.به یکی میگن ادمو اروم میکنی به یکی راجب ظاهرش میگن.تو اصل موضوع تغییری ایجاد نمیکنه..من گفتم راه حلهایی که بچه ها بهم دادن رو بخون.اونم نه سرسری بلکه با دقت.
موفق باشی
چشم دوباره دقیق میخونمشون.
از پستای خارپشت تو تاپیک شما ناراحتم.
حس بدی بهم داد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrabooni
بهم میگن تو آدمو آروم میکنی. بهم میکن انر؟ژی خاصی داری که آدم تو شرایط سخت میتونه باهات اعتماد کنه.
نمیدونم شاید واقعا این ویژگیهای رفتاری رو داشته باشم. واقعا نمیدونم.
باورتون میشه من چقدر رسمی هستم.
به هیچ عنوان با کسی خودمونی نمیشم.
همه بهم میگن مخصوصا دوستای دخترم.
من از رابطه با مرد ، ضربه سختی خوردم.
معلومه که هرگز نمیخوام تکرار بشه.
نمیخوام درگیر این مسائل بشم.
نمیدونم من خیلی گیجم.
سلام مهربونی
عزیزم کاملا درکت میکنم می فهمم چی می گی
ببین عزیزم تا ی حدیش دست تو و رفتار تو هست و اینکه جرات مند باشی و جرات مندانه رفتار کنی...
ولی اون جذابیت اولیه که ایجاد میشه به نظر من دیگه دست تو نیست
تو نبیاد از اینکه مثلا آرامش بخشی و انرژی بخشی و دیگران ازت آرامش می گیرن موذب باشی..
مطئنم فقط مردها این مسائل رو بهت نمی گم
بچه ها هم بهت جذب می شن
خانم ها و دوستات هم بهت می گن آرامش بخشی و دوست داشتنی
حتی بچه نوزادی که به جز بغل مادرش هیچ جای دنیا آروم و قرار نداره ممکنه تو بغل تو آرامش بگیره.
این ی خصلت ذاتیه و فوق العاده مثبت ...
ولی تو نسبت به مردهایی که این ها رو می گن موذب می شی
خوب حقم داری دیگه ولی به نظرم به جای اینکه موذب بشی خداروشکر کن که در وجودت چنین آرامش و زیبایی قرار داده و ازش کمک بخواه بتونی در جهت مثبت قدم برداری و در امان خدا باشی و به واسطه این جذابیت دچار مشکل نشی.....نلغزی و محکم باشی.
زیادی مهربون نباشی
زیادی لبخند به لب نباشی.
یکمی سخت باشی و دل رحمیت رو کمتر کنی.
اگر ادم خودش رو بسپره دربه دستای خدا و تو هر صحبتش و هر حرکتش یادش بیاره که خدا داره می بینتش و از نیتش آگاهه خیلی کم پیش می اد اشتباه کنه.
تو فقط در مقابل حرفای اونها نرمی بیشتری ازخودت نشون نده!اتفاقا میتونی بگی فقط ظاهرم این طوره
یا اصلا پای صحبتشون نشین
ببین تو جوری رفتار کن که حرف اونها و رفتار اونها کوچکترین صدمه ای بهت وارد نکنه
مهربونی متولد اسفندی؟:46:
می گم اصلا نمی شه به این قضیه فقط دید منفی و بد داشت (البته تو باید نهایت احتیاط رو رعایت کنی ها )ولی
مثلا بعضی آقایون هم هستن که احساس خوبی به ادم می دن و مثلا همه همه ازشون تعریف می کنند
ممکنه من و ی خانم متاهل و همهمون بگیم این آقا خیلی آرامش بخش و پر از انرژِی مثبت هست.....
فقط ی مورد که تو رفتارت دقیق باش و سعی کن جذبه داشته باشی
جذبه از نوع ابهت
من دقیقا نمی دونم چه جوری میشه این نوع از جذبه رو کسب کرد
ولی می دونم ااحتمال زیاد تو این نوع جذبه رو نداری و ی دختر مهربون ملوسی
:46:
امیدوارم فرشته مهربونی بیاد به تاپیکت سر بزنه و راهنماییت کنه
البته عزیزم ممکنه برداشت مناز مورد شما اشتباه باشه
اگراشتباه حدس زدم ببخشید
راستی تو تاپیک بهار لینک تاپیک من رو فرشته گذاشته اون رو حتما بخون
مهربونی من که تاپیک مشکلم با رئسم رو زدم تازه فهمیدم من به اون و امسال اونها این اجازه رو میدم...
برای اینکه انعطاف و نرمی زیادی از خودم نشون میدم و چهرم هم مهربونه
هرچه قدر هم که رسمی باشم بازم فایده نداره یکمی هم باید محکم بودددد
با ابهت
[quote=نازنین 1]
سلام مهربونی
عزیزم کاملا درکت میکنم می فهمم چی می گی
ببین عزیزم تا ی حدیش دست تو و رفتار تو هست و اینکه جرات مند باشی و جرات مندانه رفتار کنی...
ولی اون جذابیت اولیه که ایجاد میشه به نظر من دیگه دست تو نیست
تو نبیاد از اینکه مثلا آرامش بخشی و انرژی بخشی و دیگران ازت آرامش می گیرن موذب باشی..
مطئنم فقط مردها این مسائل رو بهت نمی گم
بچه ها هم بهت جذب می شن
خانم ها و دوستات هم بهت می گن آرامش بخشی و دوست داشتنی
حتی بچه نوزادی که به جز بغل مادرش هیچ جای دنیا آروم و قرار نداره ممکنه تو بغل تو آرامش بگیره.
این ی خصلت ذاتیه و فوق العاده مثبت ...
ولی تو نسبت به مردهایی که این ها رو می گن موذب می شی
خوب حقم داری دیگه ولی به نظرم به جای اینکه موذب بشی خداروشکر کن که در وجودت چنین آرامش و زیبایی قرار داده و ازش کمک بخواه بتونی در جهت مثبت قدم برداری و در امان خدا باشی و به واسطه این جذابیت دچار مشکل نشی.....نلغزی و محکم باشی.
زیادی مهربون نباشی
زیادی لبخند به لب نباشی.
یکمی سخت باشی و دل رحمیت رو کمتر کنی.
امیدوارم فرشته مهربونی بیاد به تاپیکت سر بزنه و راهنماییت کنه
البته عزیزم ممکنه برداشت مناز مورد شما اشتباه باشه
اگراشتباه حدس زدم ببخشید
راستی تو تاپیک بهار لینک تاپیک من رو فرشته گذاشته اون رو حتما بخون
مهربونی من که تاپیک مشکلم با رئسم رو زدم تازه فهمیدم من به اون و امسال اونها این اجازه رو میدم...
برای اینکه انعطاف و نرمی زیادی از خودم نشون میدم و چهرم هم مهربونه
هرچه قدر هم که رسمی باشم بازم فایده نداره یکمی هم باید محکم بودددد
با ابهت
سلام نازنینم باور کن حرفات درسته
معمولا با دوستام هم (دختر) وقتی مراوده دارم بهم میگن تو خیلی به آدم آرامش میدی و .... اونچه که گفتی باور کن درسته.
نه عزیزم متولد اردیبهشتم
خیلی سخته.
همش فکر میکنم ایراد از منه که مردا اینطوریمین درموردم.
البته محیط کار من ثابته و من باید حدود 20 -30 سال با این آدما کار کنم و زندگی کنم. آخه چطور دیگه باید رفتار کنم؟
باور کن بیشتر از این اگه بخوام رسمی بشم دیگه از اونور بوم میوفتم.
کارم بیشتر حالت توسعه ای داره و من مجبورم با خیلیها مراوده کنم.
گاهی وقتا دانشجو دارم که اونام بهم میگن چقدر حرفام (حرفای درسی) روشون اثر گذاشته یا برای مشاوره ای بهم تماس میگیرن.
از نظر کاری و مهارتی ، تو شغلم تقریبا ماهر هستم و نمیتونم فاصله بگیرم از دیگران.
ولی با اینحال چشم. بیشتر فکر میکنم . یام و نواقص کارمو براتون میگم تا راهنمایی کنید تا این روابط برام دردسرساز نشه.
ناراحتم. خدا کنه نازنین که فرشته بیاد اینجا.
از همه دوستام ممنون که راهنمایی میکنید.
خیلی خوبه که خانم های فهمیده ایی مثل شما هستند !
چون تجربه کاری چند ساله تو پروژه های مختلف داشتم ، این رو بگم هیچ مردی نمی یاد از زنی تعریف کنه مگر اینکه دلیل خاصی نداشته باشه !
استثنا هست ، ولی شاید چند درصد کم ! پس همیشه درصد بالا رو در نظر بگیرید !
به خصوص مردهای متاهل که دنبال پر کردن خلا های زندگیشون تو بیرون از خانوادشون هستند !
تمام این حرف ها ، به عینه از مرد ها شنیدم که عنوان مخ زنی رو روش بکار می برند !
شما خاص هستید ، شما مثل بقیه نیستید ! رفتار شما یه رفتار خاص و جذب کننده هست ! شما جدا از بقیه هستید برام ! احترام خاصی برای شما قائلم بابت رفتارتون ! قصدم فقط ارتباط محدود جدا از کاری هست ! شما مثل خواهرم هستید !
این شما مثل خواهرم هستید ! بزرگترین فریب یه مرد هست برای نزدیکی ! خانم ها هم اکثرا فریب این حرف رو می خورن ! خوب چه اشکالی داره مثل خواهر برادر باشیم ! یکباره خودشون رو غرق در یه رابطه اشتباه می بینند !
به هرحال خوبه همیشه رابطه ها حفظ بشه و به عینه دیدم مردهایی که تو کارها با تمام احترامی که برای خانم ها قائل هستند ، احترام خودشون رو نه با زبان بازی ، بلکه احترام تو کار بیان کردن !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط داود.ت
سلام مرسی این فهمیدگی که شما میگید برای من به قیمت گروونی تموم شد و بهای گزافی دادم . ضربه سختی خوردم و حالا دارم سعی میکنم بزرگ بشم.
چون تجربه کاری چند ساله تو پروژه های مختلف داشتم ، این رو بگم هیچ مردی نمی یاد از زنی تعریف کنه مگر اینکه دلیل خاصی نداشته باشه !
همین دلایل خاص منو ناراحت میکنه. اینکه اونا بهم میگن تو آدمو آروم میکنی اذیتم میکنه، من نمیخوام باعث آرامش کسی باشم که زن و بچه داره.
به خصوص مردهای متاهل که دنبال پر کردن خلا های زندگیشون تو بیرون از خانوادشون هستند !
باورتون میشه بیشتر کسایی در مورد من اینطوری هستن که فرزند اولشون تازه به دنیا اومده و من فکر میکنم شاید بعد از تولد بچه ، این خلاء های عاطفی براشون ایجاد شده . نمیدونممممممممممممممممممم ممممممممم
شما خاص هستید ، شما مثل بقیه نیستید ! رفتار شما یه رفتار خاص و جذب کننده هست ! شما جدا از بقیه هستید برام ! احترام خاصی برای شما قائلم بابت رفتارتون ! قصدم فقط ارتباط محدود جدا از کاری هست ! شما مثل خواهرم هستید !
این شما مثل خواهرم هستید ! بزرگترین فریب یه مرد هست برای نزدیکی ! خانم ها هم اکثرا فریب این حرف رو می خورن ! خوب چه اشکالی داره مثل خواهر برادر باشیم ! یکباره خودشون رو غرق در یه رابطه اشتباه می بینند !
مشکل منم همینه . میگم نکنه رفتارم طوری هست که اینطوری راجعبم میگن.
به هرحال خوبه همیشه رابطه ها حفظ بشه و به عینه دیدم مردهایی که تو کارها با تمام احترامی که برای خانم ها قائل هستند ، احترام خودشون رو نه با زبان بازی ، بلکه احترام تو کار بیان کردن !
باور کنید دیگه نمیدونم چطوری باید این حریم رو حفظ کنم. من تو یه شهر نسبتا کوچک هستم و خیلیها همدیگه رو میشناسیم. من باید سالهای سال با این همکارانم کا و زندگی کنم. نمیخوام این مشکلات ایجاد بشه.
باور کنید اهل حرف زدن و خندیدن باهاشون نیستم. اهل شوخی نیستم. اگر اونا حرفی میزنن من سعی میکنم خودمو به تجاهل بزنم. به نظرم این کار درستیه.
مثلا اگر مسیجی میدن من سعی میکنم در مقابل احوال همسر و فرزندشونو بپرسم تا بدونن من به دنبال این نوع ارتباط نیستم یا اگر بهم میگن که حرفام روشون اثر داشته من در مقابل میگم که انجام وظایف کاری بوده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrabooni
نقل قول:
نوشته اصلی توسط داود.ت
سلام مرسی این فهمیدگی که شما میگید برای من به قیمت گروونی تموم شد و بهای گزافی دادم . ضربه سختی خوردم و حالا دارم سعی میکنم بزرگ بشم.
همین دلایل خاص منو ناراحت میکنه. اینکه اونا بهم میگن تو آدمو آروم میکنی اذیتم میکنه، من نمیخوام باعث آرامش کسی باشم که زن و بچه داره.
باورتون میشه بیشتر کسایی در مورد من اینطوری هستن که فرزند اولشون تازه به دنیا اومده و من فکر میکنم شاید بعد از تولد بچه ، این خلاء های عاطفی براشون ایجاد شده . نمیدونممممممممممممممممممم ممممممممم
مشکل منم همینه . میگم نکنه رفتارم طوری هست که اینطوری راجعبم میگن.
باور کنید دیگه نمیدونم چطوری باید این حریم رو حفظ کنم. من تو یه شهر نسبتا کوچک هستم و خیلیها همدیگه رو میشناسیم. من باید سالهای سال با این همکارانم کا و زندگی کنم. نمیخوام این مشکلات ایجاد بشه.
باور کنید اهل حرف زدن و خندیدن باهاشون نیستم. اهل شوخی نیستم. اگر اونا حرفی میزنن من سعی میکنم خودمو به تجاهل بزنم. به نظرم این کار درستیه.
مثلا اگر مسیجی میدن من سعی میکنم در مقابل احوال همسر و فرزندشونو بپرسم تا بدونن من به دنبال این نوع ارتباط نیستم یا اگر بهم میگن که حرفام روشون اثر داشته من در مقابل میگم که انجام وظایف کاری بوده.
متاسفانه تو جامعه بیماری زندگی می کنیم ، تنها تو این موضوع قابل مشاهده نیست !
شما کافی هست یکبار تو یه چهارراه شلوغ نظاره گر مردم باشید ، رفتارها تمام عصبی ، بدون منطق و هرگونه نشانه درست اخلاق هست
کاری که ما باید تو این جامعه بیمار بکنیم ، سعی کنیم مثل بقیه زندگی نکینم ، وقتی هم خلاف جهت آب زندگی می کنید سختی های خودش رو داره ولی نتیجه بهتری داره
بابت اینکه بهای گزافی دادید ، باز هم می تونست بدتر باشه ! وقتی سنگی از ارتفاعی به مابرخورد می کنه بسته به ارتفاع سنگ ، تاثیر درد یا جراحتش هم بیشتر می شه ! اینکه شما متوجه این موضوع با این هزینه شدید ، اینطور فکر کنید که هرچی زمان دیرتری می فهمیدید ارتفاع این سنگ بالاتر می رفت !
سعی کنید سرتون به کار خودتون باشه ، توجهی به صحبت های بقیه نکنید ! اگر رفتار جرات مندانه ندارید که بگید اس ام اس ندن ، سعی کنید جواب اس ام اس رو ندید !
پوشش شما رو نمی دونم پس نظری نمی دم که بگم خوب هست یا بد ، خودتون با توجه به جو شهرتون پوشش مناسب رو انتخاب کنید ، شاید خلاف میلتون باشه ولی خوب فقط محیط کارتون اینطور حداقل پوشیده باشید
در آخر هم بگم ، مطمئن باشید تمام سختی ها ، ارزشش رو داره و نتیجه این موضوع رو تو آینده می بینید ، قرار نیست اتفاق خاصی بیوفته که نتیجه اون رو ببینید ! همین که آرامش داشته باشید و اتفاق بدی نیوفته خودش بهترین نتیجه این رفتار هست
مهربونی عزیز،
1- روابط مردان متاهل و دختران مجرد در جامعه زیاد شده و همین باعث می شه که بعضی از مردان متاهل چنین رفتارهایی داشته باشند.
2- شما به راحتی می تونی رابطه ی اینگونه مشکلات را با سن خودت ببینی. هر چی سن بالاتر می ره، مردهای متاهل بیشتری اجازه این جسارت ها را به خودشون می دن. فکر می کنند که چون مثلا 30 سالت شده و ازدواج نکردی پس حتما اینقد از نظر عاطفی و یا جنسی نیازمند و ضعیف هستی که به جواب مثبتت امیدوار باشند.
3- شاید از مشکل قبلی شما خبر دارند و به خودشون اجازه همچین جسارتهایی را می دهند.
4- ما انسانها در هر موقعیتی معمولا آن چیزی را می بینیم که دوست داریم ببینیم
شاید بهتر باشه جمله را با کیس شما منطبق کنم و بگم : ما انسانها در هر موقعیتی .... که نگرانش هستیم.
شاید از این موضوع هراس داری و نگرانی. برای همین بیشتر به چشمت می آد.
به هر حال نگران نباش. به نظر من بعیده که شما مشکل خاصی داشته باشی که جذب کننده مردان متاهل باشه. اشکال از آقایون مربوطه است.
قبلا تاهل یک جورایی ایجاد تعهد و در کنارش امنیت برای بقیه بود. وقتی همکارت یا همسایه ات یا ... متاهل بود، دیگه خیالت راحت بود که می تونی بی هیچ نگرانی باهاش کار کنی. اما این روزها از متاهلین بیشتر باید ترسید.
قبلا به خانم متاهل کسی چپ نگاه نمی کرد و یک راه داشتن امنیت این بود که دست یک بچه را بگیری و بری توی خیابون، دیگه همه رو حساب این که متاهل است و مادر است بهت احترام می ذاشتن و مزاحمی هم نداشتی. الان دیگه گویا تاهل هم اعتبار خودش را از دست داده!
سلام ازتون ممنونم که راهنمایی کردید و من حتما از راهنمایی تون استفاده خواهم کرد.
پیدای عزیز کسی از مشکل قبلی من هیچ خبری نداره و من به این موضوع مطمئنم.
دردمن همینه که چرا باد متاهلا اینطوری باشن؟ اگر تو دانشگاهم یا محل کارم چنین رفتارایی از یه پسر مجرد میدیدم باور کن اینقدر ناراحت نمیشدم هرچند به شدت ازشون فاصله میگیرم. اما میتونستم اون موقع بگم خوب اقتضای شرایط سنی و جوونی هست اما برای کسی که متاهله و فرزندهم داره خیلی ناراحت میشم وقتی اینطوری میکنن.
اما من این روزها پستهای راهنمایی شما رو خوندم همینطور تاپیکی که بهار زندگی عزیزم (با اون نام کاربری خوشگلش) برم لینک گذاشته بود خوندم ، به این نتیجه رسیدم باید خودم هم بیشتر مراقب باشم. هر چند فکر میکنم رفتارم واقعا زننده نیست و باعث تحریک کسی نمیشه و یا پوششم تو شهر ما یه پوشش کاملا عادی و مقبول هست اما بازم تصمیم گرفتم دو کار رو انجام بدم.
1- رفتار و حرکاتم رو بیشتر دقت کنم و سعی کنم تو کار و دانشگاهم بیشتر نشون بدم که با دوستان دخترم هستم (اخه من زیاد دوست دختر هم ندارم و اغلب تنهام)
2- تمرین کنم رفتار جرئات مندانه ای داشته باشم . به نظرم روش تجاهل شاید زیاد برای بعضی آدما جواب نده. سعی میکنم تو مراوده با این آقایون روی این مساله جرات مندی بیشتر تلاش کنم.
داوود .ت و پیدای عزیز چقدر دلگیر میشم از اینکه میبینم مشکلات جامعه مون چطور داره روز به روز بیشتر نمود پیدا میکنه و با اینکه سعی میکنیم خوب زندگی کنیم اما بازهم چنین سیگنالهایی دریافت میکنیم که اعصابمون داغون میشه.
بازم ممنون از همه دوستان . لطفا بازهم راهنماییم کنید . هنوز به کمکتون نیاز دارم.
واااای
سلااام
من واقعا از دیدن این تاپیک خوشحال شدمممم! :227:
خودمم چند وقت پیش یه تاپیک با موضوع مشابه زده بودم که متاسفانه جز یکی دو نفر نظر خاصی ندادن!
اینجا :
مشکل در کنترل روابطم با آقایون
ولی میبینم اینجا نظرات خیلی خوبی داده شده و من خععععععععلی استفاده کردم !! :104:
در واقع نظرم به راهم مطمئن تر شد.
چقدر بده! و واقعا سخته آدم نمیدونه باید چی کار کنه.... :302:
منم با مردای متاهل هم این مشکل رو دارم!!! و بیشتر با مردایی که تازه ازدواج کردن!
ولی خب اینارو زیاد جدی نمیگیرم چون راحت شدن از شرشون آسونتره نسبت به مجردها.
خدا همرو به راه راست هدایت کنه!:316:
راستی منم اردیبهشتی هستم!!! :310:
:72: