RE: فهمیدم غیر از من با کس دیگم رابطه داره
مرسی فرشته خانم
واقعا من نیاز داشتم یکی بهم بگه این کارو بکن
واقعا من چرا اینقد خودمو کوچیک میکنم و جوری وانمود میکنم که هیچ اتفاقی نیفتاده
از دست خودم خیلی عصبانیم
ولی به نظر شما این خاطره ها فراموش میشه ؟
یا بعدا واسم مشکلساز نمیشه؟آخه تقریبا همه ی دستامون میدونستن ما باهم در ارتباطیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط venooooos
دیدم نسبت به زندگی عوض شده
به نظرتون من دیگه میتونم به کسی اعتماد کنم؟
بله که میتونی ولی زمان میخواد باید چشماتو باز کنی و طرفتو درست انتخاب کنی.که البته انتخاب خودش بحثش جداست.
باورمیکنی دیگه حتی ازینکه دوستای نزدیکم حتی بهم میگن عزیزم هم میترسم و حس بدی بهم القا میشه
راست گفتی گنوش جان تنها موندن بهتر از اینهمه در خود شکستنه
یعنی دیگه امشب اگه اس داد چی براش بنویسم؟
اصلا جوابشو نده. حتی اگه امکانشو داری خطتو عوض کن.نه مسج نه تلفن نه ایمیل نه چت .
هر چی ازت داره دیگه سراغشون نرو.
تو دانشگاه وقتی دیدیش سرت رو بنداز پایین.حتی اگه به زور خواست باهات صحبت کنه به هر طریقی شده نذار.
این لینک رو هم بخوون.
کلیک کن
در مورد فراموش کردن رابطه هم خیلی راهکار هست که کم کم برات میذاریم.
به هر حال ونوس یه اشتباه کرده و باید تبعاتشو بپذیره.ولی نباید دیگه به اون اشتباهش ادامه بده نه فقط با این پسر بلکه با هر پسر دیگه ای.
درسته دوستات فهمیدن ولی خب چه میشه کرد این هم از تبعاتیه که گفتم ولی یه جا کاتش کن که دیگه افراد بیشتری نفهمن.
راستی این لینک هم ببینی بد نیست.تو که نمیخوای شبیه هیچ کدوم از این افرادبشی.
کلیک کن
هر وقت که جلوی ضرر رو بگیری منفعته
من آیندت و نمی تونم پیش بینی کنم
ولی ماه مبارک رمضونه ، رابطه رو تموم کن و برو به سمت خدا
مطمین باش که میتونی فراموش کنی ، دوستی ساده بوده و بس
هر کسی هم ازت پرسید بگو تموم شده و نمی خوای در موردش حرف بزنی تا کمک کمک از یاد بقیه هم بره
با درس یا چیزایی که دوست داری خودت و مشغول کن و بقیه رو بسپار دست خدا
به نظر من خطت هم عوض کن که دوباره هوایی نشی
انشا الله همیشه موفق و شاد باشی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار.زندگی
دوست عزیز سلام.به همدردی خوش اومدی
حالت رو بعنوان یه دختر درک میکنم اما
هر چی بیشتر از حضورم تو این تالار میگذره بیشتر به یه جمله از مدیر همدردی اعتقاد پیدا می کنم که که گفته بود تا وقتی سند کسی به نامتون نخورده خونه احساست رو روش بنا نکن.
مهم نیست چه علتی داشت...اما مهمه قبل از شرعی و رسمی شدن رابطه وارد فاز جسمی نشی.مهمه قبل از عقد وارد احساس نشی.چون مردی که پای سفره عقد میشینه (معمولا) یعنی سنگاشو با خودش واکنده خصوصا اگه تو رابطشون احساسات کنترل شده باشه،یعنی با قد و قیافه و کار و همه مسائل کنار اومده.
اما تا قبلش یه پسر ممکنه مطمئن نشده باشه از اینکه اماده ازدواجه یا کیس دلخواهش رو پیدا کرده اما چون وارد فاز احساسی شدن به رابطه جسمی یا احساسیشون وابسته شده و به راحتی نمیتونه عقب بکشه.
اما بلاخره اینکارو میکنه چون معمولا مردا تا از چیزی مطمئن نشن انجامش نمیدن
میتونی هم با جستجو از مقالات تالار استفاده کنی و درسی که باید رو یاد بگیری و خاطراتش رو بذاری کنار.کم کم که حالت خوب شد برای زندگیت تصمیم بگیری.انتخاب با توئه دوست عزیز
موفق باشی
venooooos جان این پست بهار زندگی رو اگه با دقت بخونی خیلی بهت میتونه کمک کنه
موفق باشی