www.hamdardi.net/thread-21174.html
نمایش نسخه قابل چاپ
www.hamdardi.net/thread-21174.html
دوست عزیز بهتره که آروم باشی
ما شما رو خوب درک می کنیم که چه حسی داری و از این موضوع ناراحتی ..
ولی گلم بهتره که نسبت به این موضوع حساسیت نشون ندی و شوهرت رو بیشتر از این حساس نکنی عزیزم شما با این رفتارت او را بیشتر به این موضوع سوق می دهید ..
بهتره که ذهن خود را نسبت به این موضوع آزاد کنید و در گیر نشوید که باعث اختلافات زیادی می شوود.
در مورد شوهرت منفی بافی نکن چون اگه متوجه بشه خیلی ناراحت میشه و اوضاع بدتر میشه ..بهتره با او با اعتماد رفتار کنی ...
لینکهای زیر رو بخون
http://www.hamdardi.net/thread-6377.html
http://www.hamdardi.net/thread-19744.html
ساناز جون اين تاپيك رو خوندم صفحه اولش رو فكر ميكنم اينجا مشكلم حل بشه همه صفحاتش رو ميخونم جون مشكل من هم دقيقا همينه.بازم ممنونم
چشمك عزيز اين لينك هايي كه گذاشتين خيلي مطالب كارسازي توشون نوشته خيلي هاشو ميدونستم امافراموش كرده بودم از اينكه دوباره منو راهنمايي كردين كه اين نكته هرو ببينم ممنونم.واقعا آروم شدم و آتيشم خوابيد ممنونم
از اقليماي عزيز هم ميخوام تو سايت همدردي واقعا همدردي كنه نه اينكه همه قصه هاي گذشته و حال و آينده بياد تو دل آدم :46: ممنونم
منظورم غصه هاي گذشته و حال و اينده بود اقليماي عزيز [size=medium]
من فقط واقعیت رو گفتم و واقعیت هم همیشه تلخه
سایت همدردی بعد همدردی جنبه ی مشاوره و راهنمایی داره
در هر صورت من فقط از روی دلسوزی حرف زدم و گرنه صلاح کار خویش خسروان دادند
دیگه ام پستی برای شما نمی فرستم
موفق باشید
همسر شما چیزهایی رو در اون زن ها می بینه که در شما نمیبینه!
-------------------------------
در ضمن عنوان تاپیک شما نامفهومه.نمیدونم چرا اینجا مدیران تالار یادشون رفته یا حال و حوصله نداشتن! یا شاید بازم برخوردهای سلیقه ای...!
دوست عزیز سلام
دوستان راهکارای خوبی برات گذاشتن امیدوارم استفاده کنی
نظر منم اینه با اعتماد و رفتاری عاقلانه جلو بری
شوهر شما قبل شما هزار تا زن دیده اما شما رو انتخاب کرده پس مطمئن باش براش مهم و کاملی
سعی کن با رفتارت و اعتماد جو زندگی رو آروم و با عشق کنی
اقلیما هم حرف ناراحت کننده ای بهت نزده رک و راست نظرش رو گفته و دوست داشته کمکت کنه با دید مثبت به پستش نگاه کنی میبینی دلسوزانه خاسته کمکت کنه
پس عزیز دلم دوست عزیزم یه کم مثبت به قضایا نگاه کن
برای شما و همسرت بهترین ها رو آرزومندم:46:
دوستاي خوبم من متوجه اشتباهم در مورد حساسيت بي جا شدم از همه ممنونم و رويه زندگيمو عوض كردم ممنونم از همه.و از اقليماي عزيز
سلام خانومی
عنوان تاپیکت رو که دیدم فکر کردم یه اقا داره مینویسه
عرضم به خدمت شما اینطور که شما دو دستی همسری رو چسبیدی و نگرانشی مطمئن باش امکان از دست رفتنش زیاده....
با این کار حساسیت همسرتو روی این مسئله زیاد میکنی و ممکنه در هر دلخوری برای بیشتر اذیت کردن شما دست به این کار بزنه
دیدی مادرانی رو که خیلی خیلی مراقب بچه هاشونن؟آخر سر همون بچه ها به راهای نادرست کشیده میشن
یه آدم خودش باید این حس در ذهنش باشه و قلبا و با تمام وجود سمت این مسائل کشیده نشو
حساسیت لازمه تا حدی اما نه این مقدار که شما داری
این کار کم کم شما رو از هم دور میکنه
شما بهتره مدام در حرفات بگی که من به تو اطمینان کامل دارم و ازینکه همسری به چشم پاکی تو دارم خوشحالم
غیر مستقیم بهش موج مثبت بده
عزیزم این کار تو آخر و عاقبت خوبی نداره .با این کارت هم خودت خیلی اذیت میشی و زود پیر میشی و داری همسرت رو اذیت میکنی .اینطوری همسرت در کنار تو موذب میشه و زمان هایی که نباشی به قول بچه ها احساس میکنه از قفس آزاد شده .
به همسرت نشون بده که بهش اعتماد داری .اگه بدونه که تو بهش اعتماد داری هیچ وقت به خودش اجازه نمیده دست از پا خطا کنه تا همیشه اعتماد تورو داشته باشه .ولی اگه این کارارو بکنی و مدام شک داشته باشی همسرت اگه یک وقت موقعیت خطا هم پیش بیاد با خودش میگه همسر من که همیشه داره این فکرو در مورد من میکنه منم راحت کار خودمو کنم .
عزیزم تو همیشه کنار همسرت نیستی که ،اگه الان بهش بگی برو بیرون تا فلان خانم رو نبینه ،میره بیرون یکی دیگه رو میبینه .چه فایده؟باید از یک روش دیگه بری .بهش نشون بده که بهش اعتماد داری تا هیچ وقت نخواد از این اعتماد تو سو استفاده کنه .
به جای اینکه برای این کارا انرژی مصرف کنی .انرژیت رو بزار تا خودت بیشتر تو دلش جا کنی .سعی کن انقدر براش جذاب و خوش رو و خوش خنده و همربون باشی تا خنده ها و مهربونی های هیچ زنی به چشمش نیاد .
همه این افکارت به خاطر دوست داشتن زیادی هست که به همسرت داری .آفرین این خیلی خوبه ولی کاری نکن که این دوست داشتن تو باعث بشه روز به روز از تو زده بشه .
وقتی میبینی تو موقعیتی هستی که اون نمونه خانم هایی که گفتی هم هستند .سعی کن با همسرت صحبت کنی و باهاش آروم در گوشی بگی و بخندی تا همه حواسش به تو باشه (البته همسرت نفهمه که قصدت چیه )
تو با این کارات داری همسرت رو حساس میکنی و باعث میشی همسرت پیش خودش فکر کنه حتما چیز خاصی هست که همسرم نسبت به این خانم ها حساس هست .همسرت فکر میکنه حتما چیزی برای جلب توجه دارن که تو نداری که انقدر حساسی ،بیشتر کنجکاوش میکنی.نکن خانمی این کارو .
اشتباه اول: طرز فکرت خرابه چون فکر میکنی زن بی حجاب=زن با مشکل اخلاقی!
اشتباه دوم: فکر میکنی همه از تو قشنگترن!
اشتباه سوم: فکر میکنی شوهر تو اسیر توئه!! نه عزیزم اونم یه آدمه.