RE: به ابراز علاقه شوهرم احتیاج دارم
[align=right]سلام دلینای عزیز
آیا شما خودتون واسه ابراز علاقه بیشقدم شدین؟مثلا چرا وقتی ایشون خوابن بغلشون می کنین و تو بیداری نه؟
من خودم مشکلات خیلی زیادی با سردی همسرم داشتم.اینجا هم مطرح کرده بودم.رفتم بیش مشاور.گفتن اگه اون ابراز علاقه نمیکنه تو بکن نترس فکر نکن غرورت جریحه دار میشه.اگه تو اینکارارو بکنی اونم یاد میگیره شاید واقعا بلد نیست یا یادش رفته یا نیازهای دوطرفه رو فراموش کرده!
در مورد من می تونم بگم معجزه کرد.تو هر شرایطی حتی وقتی عصبانی بود بهش محبت کردم.الان به تعادل نزدیک شدیم.صبر داشته باش و ترس از خودت دور کن.اگه مشکل دیگه ای مثل شخص سوم و.... وجود نداشته باشه که مطمینم نداره می تونی همینکارارو بکنی.توکل به خدا یادت نره دوست عزیزم.
mostafunعزیز
ممنون اط توجهت
1.راستش شوهرم اصلا حرف نمیزنه مگه دیگه تو کف یه چیزی مونده باشه که بخواد بپرسه ...هر نوع صحبتی رو من شروع میکنم....امروز چی شده ؟ کی زنگ زده؟ و..... شایدبگین خوب تو حرف نزن تا اون بپرسه....اصلا فایده نداره
مگه در مورد یه چیزی دیگه خیلی کنجکاو بشه تا بپرسه
اگه بخوام هیچی نگم اونم نمیگه...اگه تو هم باشم میپرسه چته؟چی شده؟
2.اره دیگه اصولا مردا single tasking هستن
3.چند بار مستقیم ازش خواستم بیشتر بهم توجه کنه و حتی گفتم احتیاج دارم بیشتر بهم ابراز علاقه کنی میگه باشه اما بعد.....
اخه شوهر من قبلا اینجوری نبود از بعد این جروبحث که نزدیک بود کارمون به جدایی بکشه(خدای نکرده) اینجوری شد
قبلا مثل بچه ها ماچم میکرد دیدین باباها چطوری بجه هاشونو میبوسن؟
سپیده جان ممنون از توجهت
والا تو بیداری بهش ابراز علاقه میکنم اما کم
از بس که سرده و اون هیچ ابرازی نداره میترسم ابراز علاقه منم براش جالب نباشه
یعنی حقیقتش مشاور بهم گفت ابراز علاقه ممنوع .....گفت عادی باش ....کارهای خونه انجام بده ....
اگه تاپیک قبلی منو صفحه اولشو بخونین متوجه میشین
لینکشو میذارم براتون
http://www.hamdardi.net/thread-21216.html
مشکل قبلیتو خوندم دلینا جون واقعا روزای سختی رو بشت سر گذاشتین.نظر مشاور هم صددرصد محترمه و قابل تامل.باز نسبت به شرایط فقط خودت میتونی تصمیم بگیری که چی درسته چی غلط.فقط نترس که ترس خیلی چیزارو عقب میندازه
به نظرم دلینا جان در این شرایط بیشتر روی خودت کار کن...
خودتو از لحاظ روحی و جسمی تقویت کن تا بهتر بتونی اوضاع رو درست کنی..
اگر میتونی حتما ورزش کن.
همین ورزش کردن باعث شد من کمتر به زخم زبونا و تحقیرای خانواده همسرم توجه کنم.
پارک برو...پیاده روزی کن...با دوستات ارتباط داشته باش و باهاشون بیرون برو.
جاهای زیارتی برو.
ببین چه کاری رو دوست داری...مثلا دوست داری کیک درست کن.دوست داری ترشی و شور و مربا درست کن.بافتی کن..قلاب بافی کن...وبلاگ بزن...کلاس آشپزی برو...زبانتو قوی تر کن...شنا برو....قرآن حفظ کن...
تو صحبتای اقای دهنوی شنیده بودم که میگفت چند تا از چیزهایی که شنون میده یه مرد سرش به جایی دیگه گرمه و اصلا امیدی به اون زندگی نیست اینا بود
1. نداشتن روابط زناشویی(که شما دارین)
2.نیاوردن خرجی به منزل(که اینم دارین)
میگفت حتی اگر یکی از اینا باشه بازم درست نیست و باید همه شون باهم باشه.فکر کنم یکی دو مورد دیگه بود که یاد نیست.
پس شکر خدا زندگیت به مرحله خوبی رسیده..نگران نباش..
دلینا جان,تا میتونی به همسرت محبت کن و خسته نشو..به خدا مردا مثل بچه ها هستن..نگاه به ادعا و زمختی و هیکل و هیبت نکن.بیخیال حرف اون مشاور شو که گفته محبت ممنوع
فکر میکنی الان شوهرت خیلی از این رفتارش و این سکوتش راضیه!؟ باور کن فقط داره نقش بازی میکنه که بیشتر بهش توجه کنی!!
خودت رو براش لوس کن,ناز و عشوه های زنونه بریز, بغلش کن,ببوسش,تحریکش کن,حسابی به خودت برس,بهونه دستش نده,مطابق میلش رفتار کن,....و مهمتر از همه صبر داشته باش...
مطمئن باش محبتهات نتیجه میده..اگه دلش از سنگ هم باشه نرم میشه...:72:
به نظر من مشاور راست گفته .من فقط از تجربه خودم دارم میگم اینجور مواقع زن نباید ابراز علاقه کنه ولی زندگیتو تعطیل نکن شام ناهار و .... سر جای خودش عادی رفتار کن.ولی قربون صدقه رفتن تعطیل بذار خودش بیاد سمتت و احساس نیاز کنه.
این نظر شخصی منه
سلام
این پست رو خانم be del برام گذاشته شاید به دردت بخوره
ضمن اینکه باز هم توصیه میکنم "به صرف اینکه همسرت محبت کلامی نمیکنه، بقیه انواع محبت کردنهاشو نادیده نگیر و گیر سه پیچ بهش نده!"، یک تجربه عملی که امیدوارم در مورد شما هم جواب بده اینه که: اگر خودت مرتب ورد زبونت عزیزم و جانم و قربونت برم و ... باشه (که صد در صد همسرت هم دوست خواهد داشت) به مرور همسرت هم عادت میکنه با این کلمات صدات بزنه.
یه وقتهایی هم میتونی بهش تنوع بدی یا غلظتش رو (بصورت سورپرایز) زیاد کنی. مثلا فکر کن توی آشپزخونه ای میخوای صداش کنی بیاد ناهار بخوره بهش میگی: عزیز دلم، همسر نازنینم، آااااقای من،...(با خنده ای بر لب و لحنی حاکی از علاقه و یه کوچولو طنز و کلی حسهای قشنگ دیگه) اونوقت ایشون بجز "جانم"؟ "بله عزیزم؟" چی میتونه بگه؟
البته همیشه هم به این غلیظی نه! غلظتش بسته به شرایط میتونه از یک عزیزم خالی باشه تا ... ولی باور کن نتیجه میده. ضمن اینکه همسر شما در ابتدا این کلمات را داشته اند. پس احتمالش زیاده که دوباره اون ادبیات عاشقانه در ایشون زنده بشه.
اینم لینکش:
http://www.hamdardi.net/thread-22007-page-4.html
ممنون از همه دوستان
خیلی لطف کردید
خیلی دلشکسته هستم اما هیچ راه دیگری جز صبر ندارم
احساس میکنم دارم زیر این بار له میشم....اوایل زندگی مشکل مالی....درس...دانشگاه....بیپول ....قسط بدهییییییییییی خوشیهای اول زندگی رو خراب کرد حالا هم بیتفاوتی بیمهری بیتوجهی.............اینده هم احتمالا پیری مریضی.....درد بیدرمون......................مرگ
حقیقت همینه ...زندگی همینه.....
الهی که زندگی همتون روز بروز بهتر بشه
منم دیگه ادامه این تاپیک بدردم نمیخوره...حداقل مزاحم راهنماییهاتون به بقیه نشم
:72:
دلینا هیچ وقت ناامید نباش
شاید این تاپیک به دردت نخوره
اما از خودت و از تواناییهات
از خدا و از مهربونی هاش ناامید نشو
همیشه ی همیشه ی همیشه راهی هست فقط باید پیداش کنی