1سال خوبم هست ولي طرف من نميان ميترسم دوباره برم وپشيمون بشم خيلي ناراحتم همون بهتر بمونم ازدواج نكنم
نمایش نسخه قابل چاپ
1سال خوبم هست ولي طرف من نميان ميترسم دوباره برم وپشيمون بشم خيلي ناراحتم همون بهتر بمونم ازدواج نكنم
الان ناراحتی طبیعیه
اصلا دیگه به اون نامزدی فکر کن
در حد یه خواستگاری ازش بگذر...محرم بودین ؟ در چه حد رابطه داشتین؟
راستی چند سالته؟؟
کلا سعی کن فراموشش کنی گذشته ای که کمکی به آیندت نمیکنه رو بریز دوور فقط ازش درس بگیر
درس بگیر که این دفعه شجاع باشی و بتونی خودت تصمیم بگیری
به خودت برس به موهات صورتت آرایش کن برو کلاس ورزش و...
همه آدمها تو همچین شرایطی قرار میگیرن بعضیها تو کار بعضی ها تو زندگی بعضی ها تو درس بعضی ها تو ازدواج
کلا زندگی سختی هایی داره باید ببینی میارزه کنار یکی که دوسش داری و دوست داره و اهداف مشترک دارین این سختی ها رو تحمل کنی یا تنهایی
در ضمن مطمئن باش هر کسی یه تکه گمشده داره و باید پیداش کنه یا صبر کنه بیاد سراغش
شاید خیلی از متاهل ها از زندگیشون راضی نباشن یا به قول تو گاهی پشیمون شن اما همیشه همشون در کل راضین پس یعنی ازدواج با همه سختی هاش خوبه
آخه دختر خوب یعنی چی که به زور انگشتر رو دستم انداختند.:300:نقل قول:
نوشته اصلی توسط nahid24
خب شروعی اینجوری نتیجه بهتری هم نمیتونست داشته باشه.این به این معنا نیست که اگر در
آینده ازدواج کنید خدای ناکرده باز به این مرحله می رسید . ان شالله که مرد خوبی قسمتت
خواهد شد.البته باید با درایت بیشتری عمل کنید.
توصیه میکنم لینک زیر را مطالعه کنید.
کارگاه آموزشی رفتار جرات مندانه
من الان 24 سالمه بله ما عقد كرديم و رابطه انچناني نداشتيم كه نگران باشم هنوز يه دخترم خدارو شكر ميكنم كه زود متوجه شديم هردومون فقط2ماه طول كشيد ولي مردم بدفكرميكنن از طرفي ميترسم اگه راضي به ازدواج بشم اونم مثل اينن باشه ميخواست ظاهرخوب ولي باطن بد باشه من ظاهر برام ملاك نيست باطن مهمه چيزي كه اون برعكسشو داشت من ظاهر عاليي ندارم ولي بدم نيستم