سلام.مشغله های ذهنیت علت بیرونی خاصی داره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.مشغله های ذهنیت علت بیرونی خاصی داره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط deljoo_deltang
بله تغيير مكان زندگي مسئوليتهايي كه داشتم و با اين اوضاع دو تا كلاس فشرده هم رفتم
كه قوز بالا قوز بودن.
نه چكاپ نداشتم. يعني همون آزمايش معمولي خون و ... بايد بدم؟
(منو باش جاي اينكه برم از بابام بپرسم اومدم از همدردي ميپرسم:311:
راست گفتن كه گيرم پدر تو بود فاضل.....:311:)
زن اميدوار عزيز
بله علت بيروني خاص داره كه همه مردم در گيرشن مثل مراسم عروسي، امتحان دو تا كلاسي كه رفتم و .... مسائلي كه شايد شادي آور هم باشه ولي شده استرس واسم
گلنوش جان من فکر میکنم عصبانیت به روشی برای تخیله احساساتت تبدیل شده.احساساتی مثله خستگی از مسئولیت و غیره.باید بتونی شیوه ی جدیدی برای تخیله احساساتت پیدا کنی شاید قدم زدن یا ورزش کردن.
نباید اجازه بدی مشغله های ذهنیت اون قدر بالا بره.باید این مشغله ها رو در ذهنت سامان بدی.مرتبشون کنی اونهایی که اساسین رو فایل بندی کنی تا بتونی بهشون رسیدگی کنی و بی پایه و اساس ها رو هم دور بریزی.
اگر درونت آرام باشه تا حد زیادی عصبانیتهات فرو کش میکنه.
موفق باشی
بهتره که شرایط رو بپذیری منم تازگیها بدجوری عصبی شدم ولی همش به خودم گفتم پذیرفتن شرایط..
چرا شرایط زندگیت بهم ریخته یکمی بیشتر توضیح می دی که اصلا ریشه عصبانیتت توی چیه؟
سلام بچه ها
از همتون ممنون من ممكنه يه چند روز نيام ولي شما نذاريد اين تاپيك خاك بخوره ها
منو از راهنماييهاتون محروم نكنيد.
همين الان داشتم حرفي رو كه يه نفر بهم زده بود واسه مامانم تعريف ميكردم
و حرص ميخوردم و ميگفتم مامان حقش اين بود جوابشو ميدادم.
بهم گفت چت شده يه مدته همش داري با خودت دعوا ميكني ميگفت خود درگيري پيدا كردي ها:311:
ميگفت بنده خدا كه چيزي نگفته ...
راست ميگه حداقل پذيرش اينو دارم كه بفههمم بيخودي عصباني ميشم كاش يكم خويشتن دار باشم كاش يكم تحمل و ظرفيتم ميرفت بالا
كاش............
:72:سلام گلنوش خانم
این تاپیک ها رو بطورکامل وباجزییات مطالعه کنید حتما کمکتون خواهدکرد.
*:* کنترل احساساتتان را در دست بگیرید *:*
زود عصباني مي شم
موفق باشی دوست عزیز:72:
عزیزم اول از همه برو و چکاپ کامل داشته باش. چون تغییرات ناگهانی در رفتار ممکنه ناشی از عوامل فیزیولوژی باشه.
در ضمن هر وقت در زندگیت تغییر اساسی پیش اومد (که می تونه شامل اضافه شدن وظایف و مسولیتهای جدید، قرار گرفتن در شرایط جدید که قبلا تجربه ای در اون نداشتی، عوض شدن محیط و ...) در کنارش یک برنامه برای ارامش حتما داشته باش مثل یک ورزش یا هر چیزی که باعث ارامشت میشه. البته به صورت روزانه و مستمر تا احساسهای غلیان یافته ات به طور مثبت تخلیه بشه.
سلام دوستاي عزيزم
دوباره من برگشتم با خبراي خوب
5 -6 روزي ميشه كه بنده عصباني نشدم نه فكر كنيد موقعيتش نبوده اتفاقا به وفور هم شرايط مساعد طوفان بود.
ولي من كاملا خونسرد برخورد كردم.خودمم هنوز تو شوكم. البته
يه سري كاراي عقب مانده، 2 تا امتحان مربوط به كلاساي فني حرفه اي و يه سري كاراي
ريز و درشت بود كه همه رو يه تنه همين هفته انجام دادم. با اينكه سخت بود ولي انجام شدن.
در رابطه با اون يكي دو نفر هم كه گفتم حساس شدم ، اين هفته كه ديدمشون و باز طبق
معمول نظر دادند در مورد كارام، باز هم كاملا خونسرد از يك گوش شنيدم و از ديگري
بيرون كردم.
يعني اين عصبانيت ها ميتونه ناشي از شرايط و استرس هايي كه داشتم باشه؟
به هر حال از همتون ممنونم
اگر دوباره عصبي شدم ميام و ازتون نظر ميخوام.:46:
خدا رو شکر که حالتون خوبه.....
عزیزم امیدوارم که دیگه هیچ وقت عصبی نشی .
با یاد خدا دلها آرام می گیرد ....
اين متنو از تاپيك نت برداري برداشتم.فكر كردم به درد افرادي كه زود عصباني ميشن ميخوره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان