دوباره سلام خواهر گرامی،
باید بگم که همون 18 سال به این آقا پسر بیشتر میخوره...!چون واکنش های بشدت عاطفی و احساسی از خودش نشون میده،دست خودشم نیست.هم شمارو درک میکنم هم ایشون رو.در ضمن خواهر من اصلا" درست نیست عیوب رو در نظر نگیرید.
برید تو تاپیکهای دیگه بخونید ببینید شاید 90 درصدشون قبل از ازدواج شیرین و فرهاد بودن!!!
ما پسرا یه مثال بین خودمون داریم که میگه:قبل از ازدواج به کسی فک میکنی که بعد از ازدواج باهاش، همه ی زنها و دخترهای عالم به چشت میان جز همون یه نفر!!!(البته ممکنه برعکسش در خانما صدق کنه ولی بعد ازدواج که حرارت عشق فروکش کرد تازه اونوقت هست که کم کم عیوب مشخص میشن)
این اصرار به ارتباط داشتن اصلا" نشانه خوبی نیست،برای همین پیشنهاد میکنم اگر روزی دوباره با این آقا پسر به هر صورت مواجه شدید پیشنهاد بدید که چند ماه تا 1 سال باهاتون ارتباط نداشته باشه و بهش بگید اگه واقعا" دوستون داره اینکارو بکنه،البته باهاش قرار بذارید که در این مدت با کس دیگه ای ارتباط نخواهید داشت.
این آقا پسر در این مدت سرد میشه و احتمال داره دیگه برنگرده.اگرم برگشت حداقلش اینه که دیگه اون حرارت سابقو نداره و میتونید منطقی متوجه شرایطتون کنیدش. اخطار: این فقط در حد یک پیشنهاد و نظر شخصی من است.
البته این میتونه آخرین راه باشه،سعی کنید تو همین وضعیت که ازش جدا هستید بمونید،اگه بتونید یکماه در این وضعیت بمونید نتیجه بخش خواهد بود.
یادتون باشه این آقا پسر الان بشدت احساساتیه و به همون اندازه که الان احساساتیه در آینده پشیمان خواهد بود،شک نکنید. من رو برادر خودتون بدونید و مطمئن باشید من این دوره رو گذروندم...من مخالف ازدواج نیستم و حتی اگر آشنایی قبل از آن باشد،ولی مطمئنم این آقا پسر انقدر خام و احساساتی هست که نداند انتظارش از همسر آینده اش چیست.امیدوارم تصمیمتون رو برای جدایی با قاطعیت گرفته باشید....
ما هرچه بگوییم تصمیم آخر با شماست.موفق باشید و پیروز
--------------------------------------------------------------------
و خدایی که در همین نزدیکی است...