با منطق تصمیم گیری کن.بعد ازدواج این احساسها کم کم فروکش می کنه و در صورتی علاقه باقی می مونه که قبلا با منطق انتخاب کرده باشی.
نمایش نسخه قابل چاپ
با منطق تصمیم گیری کن.بعد ازدواج این احساسها کم کم فروکش می کنه و در صورتی علاقه باقی می مونه که قبلا با منطق انتخاب کرده باشی.
یه سوال میتونم بپرسم؟
الان به من مهریه تعلق میگیره؟ اون کلی کآدو واسم خریده و تو این مدت هم ۱ میلیون پول داده بود که خرج کنم.
اگه واسه جدایی اقدام کنم نمیتونم مهریه بگیرم؟
عزیزم شما که ادم معتقدی هستی ببین چه اقدامی به عدالت نزدیکتره؟
اول میخوام از نظر قانونی بدونم چون خانواده میگن بگیر.
اما اون میگه من اگه شما در خاصتِ مهریه بعدی طلاق نمیدم چون من با شما زندگی نکردم که بخوام الکی مهریه بدم. البته نصف مهریه هست. میگه اگه مهریه بخوای من حرفی ندارم اما زورم میاد واسه همین شما باید بیاین اینجا چند ماه باشید که من مهریه رو بدم و وقتی همشو دادم طلاقتون میدم.
حالا از نظر قانونی من میتونم هم مهریه بگیرم و هم ازش جدا بشم؟
اون میگه اگه همینجوری جدا بشی من رضایت میدم و حتا هدیههای ازدواج هم مال شما همش که الان حدود ۱۵ میلیون میشه.
البته خانوادهٔ اون که مسی که گفتن حتا باید کدوها رو پس بعده چون میخواد از پسر ما جدا بشه.
نمیدونم خوب اون بنده خدا هم از ۶ ماه قابل عقد همینی بود که الان هست. من باید بیشتر فکر میکردم. خودش میگه مس اینه که شما بدونی یکی نماز نمیخونه و باهاش ازدواج کنی و بعدش بگی باید نماز بخونی.
ولی خوانواهام میگن مهریه رو بگیر . اصلا قانونی میشه؟
اینکه بگم منو با بقیه مقایسه میکنه یا عزم ایراد میگیره یآا نمیتونه نگاهش رو کنترل کنه و یآا اینکه الکی رو ظاهرِ من گیر میده یآا اختلافِ سننیمون رو به رخم میکش یآا اینکه میخواد خارج زندگی کنه آیا میتون اونو محکوم کنه تو دادگاه؟
(البته واسه اینکه بعضا یواشکی به خانمها نگاه میکنه عزم قول گرفته که اینا رو به کسی نگم چون میگه اینا گناههای شخصی هست که انجام میدم و هیچ کی نمیدونه)
این تاپیک را بخوانید
جدایی ۶ ماه بعد از عقد ؟
مرسی.
ولی من آخرش نفهمیدم جواب سوالم رو.
از دوستان کسی هست که در این رابطه مطلع باشه؟
دوست عزیز
من فکر میکنم که شما همون آقا هستید که اینبار از زبان همسرتون نوشتید شاید جواب دیگری بگیرید
برای به نتیجه رسیدن در مشاوره صداقت اصل مهمی است
به هر حال
تنها راه ندادن مهریه این است که زن آن را ببخشد
مهریه هیچ ربطی به طلاق ندارد و عند المطالبه است یعنی از لحظه عقد به بعد هر وقت زن بخواهد میتونه اون را بگیره
در صورتی که همسرتون هنوز باکره است و ارتباط جنسی نداشتین نصفه مهریه را باید بدید
اگر هم باکره نیستند تمامش را
مگر اینکه ایشون ببخشن
سلام
بله مهریه به طلاق ربطی نداره
دختر تا زمانی که رابطه جنسی کامل نداشته باشه حق داره از انجام وظایف زناشویی خودداری کنه تا تمام مهر به اون داده بشه.به این حق حق حبس می گن. بعد گرفتن مهریه با کمک یک وکیل مجرب می تونه طلاقش هم بنا به دلایلی مثل عسر و حرج بگیره یا به دلیل عدم سلامت اخلاقی همسر.
همه ما مسئول رفتارمون هستیم کسی حق نداره با آبرو و احیایات وآینده کسی بازی کنه وقتی پسری خواستگاری از دختری میکنه باید با خودش کنار اومده باشه و عزمش جزم نشده برای آزدواج و خوشبخت کردن اون فرد.
مهریه تاوانشه:305::305::305::305: