RE: میگه به خاطر خودت ترکت می کنم!!! من نمی خواااااام
با سلامی دوباره
دوستای خوبم، حرفای شما خیلی خوب بود و باعث شد، ارتباط از طرف من کاملا قطع بشه
اما ایشون خودشون، هفته پیش، یعنی قبل از کنکورش، برام آف گذاشت که: "کجایی"
بعد از کنکورش هم که من آنلاین بودم، اومد و گفت که منظورش قطع ارتباط نبوده، فقط میخواد که دوست معمولی باشیم، که به هم لطمه نزنیم، گفت اینطوری واسه هردومون بهتره!
من نمی دونم دوست معمولی یعنی چی؟!!!!! ولی این معلومه که دیگه نمیخواد اس ام اس یا ملاقاتی باشه، ولی چت رو هست
به نظرتون چرا این کارو کرده، چرا اینا رو گفته؟ همش تو ذهنم هزار تا سواله
میگم نکنه من فقط حکم یه زاپاس رو داشته باشم، که هر وقت تنهاشد، یکی باشه
نکنه تو رودرواسی مونده، که نخواسته کلا قطع کنه ارتباطو؟؟؟ ولی آخه خودش برگشت، من که چیزی نگفتم دیگه
اگه از من خوشش نیومده، پس چرا میگه چت کنیم؟
یعنی باور کنم که احساس کرده داشته وابسته میشده، و نخواسته این اتفاق بیفته؟
شایدم فکر کرده، من میخوام بهش بچسبم واسه ازدواج، اینطوری در رفته، ولی من که تا حالا هیچی بهش نگفتم، حتی ابراز علاقه نکردم.... بهتونم گفتم که یه بارم خیلی غیر مستفیم یه چیزی گفتم، خیلی تعجب کرد از حرفم، تازه اگه اینطور بود نباید دوباره برمیگشت که!!
اینا فقط یکم از سوالای ذهنم بود، خیلی گیج شدم
آخه چرا این کارا رو می کنه؟
سلام،
ببخشید من کل تاپیکتون رو نخوندم، اما حالا یه نظر کوچیک می دم!
شما می گید: آخه چرا این کارها رو می کنه!
مهمه؟
چرا باید مهم باشه؟
دلیلش هر چی باشه، به نفع شما نیست!
یکی از مراحل قطع ارتباط، مسدود کردن تمام پل های ارتباطیه!
شما این کار رو کامل انجام ندادین و این آقا، خیلی راحت برا شما آف می ذاره! پس دیگه این چه قطع ارتباطیه!
به هر حال، این آقا هدفش جز دوستی، چیزه دیگه ای نیست و خواهشاً این فکر که باهاش دوست بشم و شاید به ازدواج منجر بشه رو از ذهنتون خارج کنین! این زمانی که می خواین برا راضی کردنش به ازدواج (به فرض) صرف کنین، اگه روی تاپیک قبلیتون بذارین، بهتر نتیجه می ده!
دلایل عینی برای منع رابطه های دوستی دختر و پسر
مهمیش که مهمه
چون همه ی فکر و ذهنمو مشغول کرده
شاید چون میخوام باهاش دوست باشم، چون با حرفاش همیشه، منو به پیشرفت ترغیب کرده، شادم کرده، مشکلاتمو حل کرده
اصلا ازدواج نه! من اصلا به ازدواج فکر نمی کردم، تقصیر خودش شد، یه چیزایی گفت که اینو انداخت تو سر من
وقتی ارتباطمون شروع شد، اصلا نه قصد دوستی داشتم نه ازدواج، فقط یه مشکلی داشتم، که ...
منظورم از قطع ارتباط هم این نبود که نخوام باهام ارتباط داشته باشه، منظورم این بود که من دیگه باهاش تماسی نگرفتم، ولی خب دوست داشتم خودش باهام تماس بگیره
از لحن همتون مشخصه که کاملا مخالف هستید که هیچ، اصلا از آدمایی مثه من متنفر هم هستید
شاید لازم نباشه بگم، ولی دوست دارم، بدونید که انقد راجع به من بد قضاوت نکنید
من اصلا آدمی نیستم که همش دنبال دوستی و این حرفا باشم، تا الآن هم هیچوقت دوستی نداشتم، و نخواستم که داشته باشم
متاسفانه، اوایل امسال برام یه مشکلی پیش اومد، منم کسی رو نداشتم که باهاش حرف بزنم، به اشتباه، رفتم تو چت روم، و با ایشون آشنا شدم، اصلا هم قصد دوستی نداشتم، فقط می خواستم، یه طوری، این بحرانو پشت سر بذارم
اما کم کم، ازش خوشم اومد، و این اتفاقا افتاد
من خودم از کسایی هستم که همیشه مخالف دوستی و این حرفا بودم و هستم، اما ....
چرا مخالف بودی؟
اما چی؟
چی شد که نظرت در مورد این دوستی ها تغییر کرده؟
مهمیش واسه اینه که باید هدف از ارتباطو بدونم
نگید هدفش سواستفادس، چون اگه این بود، نمی گفت ارتباط چتی
به خاطر مسائل مذهبی مخالف بودم و اینکه تا حدودی خطراتی که تو تاپیکی که شما معرفی کردید رو شنیده بودم
الآنم نظرم عوض نشده راجع به دوستی، همونه... بودن هم، کسایی که تو همون چت روم باهاشون آشنا شدم، و خواستن که دوست باشن، ولی من وقتی احساس کردم مشکلاتم بهتر شده، با همشون قطع ارتباط کردم، حتی با یک نفرشون هم ارتباطی بیشتر از چت نداشتم
اما ایشون، واسم فرق می کنه
ازش خوشم اومده، بهش اطمینان دارم، و خب شایدم ایمانم هم ضعیف شده:302:
- یعنی چی فرق می کنه؟ چه فرقی می کنه؟
- از چه لحاظ بهش اطمینان داری؟ مگه قراره چی کار کنه که مطمئنی درست انجام می ده؟
-خب ایمانت که ضعیف شده، چون داری از هوست پیروی می کنی، دقت کن: "ازش خوشم اومده،"
- هدفش شما چیه از رابطه؟
- به نظرتون هدف اون چیه از رابطه؟
- سوء استفاده هم فقط دیداری نیست، نمی خوای بگی که اون از صحبت با شما لذت نمی بره!!! بالاخره کاچی بعض هیچی! نه؟
ببین، من نمی خوام جواب این سوالا رو به من بدی! خودت فک کن و جوابش رو به خودت بگو! خودت رو گول نزن!
تو فرق داری با اینا که شغلشون شده دوستی با جنس مخالف، تو آگاهی، فقط آگاهیت رو به کار نمی گیری!
چرا یه راهی رو می ری که خودت می دونی اشتباست!
به خدا سختیش فقط یه ماهه، فقط کافیه دوام بیاری، این احساسا تمومم می شه و بعد تازه سرت رو از برف می یاری بیرون می بینی داشتی چه اشتباهی می کردی!
دوست معمولی یعنی تو هم باش تا تو هم بخشی از تفریحاتم بشی و گوشه ای از وقتم رو با تو پر کنم.:310:
قرار بود فراموشش کنی اما نکردی.بهش وابسته شدی و بترس این وابستگی یه روز کار دستت بده و به جایی برسی که از سر وابستگی که به غلط خودت دوست داشتن میدونیش تن به هر خواسته ایش بدی و اینجا تاپیک پشیمونی بزنی.(هر چند الان فکر همچین اتفاقیم نمیکنی):163:
:305:کمترین ضرر این رابطه اینه که تو هر روزبیشتر از قبل بهش وابسته میشی و اون نه ،و روزی که ترکت بکنه کاملا در هم خواهی شکست.
تمومش کن و عزت نفست رو بالا ببر.احتمالا کسی هستی که اولین باره تو همچین موقعیتی قرار گرفتی و ادم احساساتیم هستی(اینو از شعر اول تاپیکت حدس زدم) اما شعرهای عاشقانه و احساست رو بذار واسه اونی که ارزش داره
بیشتر فکر کن
دیگه اصلا اهمیتی نداره
اما من فکر نمی کنم بهش وابسته شده باشم، چون اگه نباشه هم راحت زندگیمو می کنم، فقط ازش خوشم میومد
الآن شاید بیشترین ناراحتیم از اینه که منی که همیشه تو دوستام به خوش تیپی معروف بودم، الآن در نظر اون یه آدم شلخته و بد تیپ دیده شدم، این حرص منو درمیاره
اینکه چرا باور کردم که گفت ظاهر براش مهم نیست، این حرص منو درمیاره
اینکه من از اول اصلا نمیخواستم این ارتباط از چت فراتر بره، اون خیلی اصرار کرد، ایناس که حرص منو درمیاره
اگه میدونستم، این مسائل مهمه میتونستم خیلی بهتر هم برم، چرا اصلا فکر نکردم، که الآن انقد کوچیک نشم
اینکه چرا وقتی بعد از اون حرفا، واسم آف گذاشت، من جوابشو دادم و باهاش حرف زدم....
اون خودش گفت ، فکر می کردم باهام قهر کنی، اما منه احمق، حتی یه ذره هم ناراحتیمو نشون ندادم، و گفتم اصلا مهم نیست
و حالا می بینم، منظورش از دوستیه معمولی، اینه که فقط قهر نباشیم، و قطع کامل ارتباط نباشه
حالا می فهمم؛ فقط می خواسته مطمئن بشه من ناراحت نشدم، همین و بس
ای کاش کلا دیگه ارتباط قطع شده بود
ای کاش که من قهر می کردم باهاش
ای کاش اصلا قبول نمی کردم که شمارمو بهش بدم
ای کاش هیچوقت نمی دیدمش
ای کاش حالا که قبول کردم ببینمش، بهتر می رفتم
همه ی این اشتباهات خودمه که داره منو عذاب میده
ای کاش آدما ظاهر و باطنشون یکی بود
سلام عندلیب عزیزم.
اول بگم که اینجا هیچ کس حق نداره در مورد عضو دیگه ای قضاوت کنه و بهش برچسب بزنه. ما هم هیچ کدوم این کار رو نکردیم.
عندلیب جان، بعضی از ماها دچار همچین شرایطی بودیم و بعضی هامون هم نبودیم. هر دو گروهمون، شما رو درک میکنیم و دوست داریم حالا که اینجایی، بهترین و درست ترین راه رو انتخاب کنی و اونو انجام بدی.
دوست گلم، یه بررسی بکن. ببین شرایط الانت چیه. چه اتفاقاتی افتاده، چه چیزایی پیش روی شماست و چه اهدافی داری.
من درست متوجه هدف شما از این ارتباط نشدم. اگه میشه برام یه کمی توضیح بده که از ادامه ی این ارتباط چی میخوای.
عندلیب عزیز، این همه "ای کاش" که نوشتی، همه ش مال گذشته هست.
ازشون عبور کردی و کاریشون نمیتونی بکنی. (جز اینکه ازشون درس بگیری برای آینده ت.)
اگه زودتر به خودت نیای، یه سری ای کاش ِدیگه هم به اینا اضافه میشه که مربوط به فرداهای تو میشه.
الان ببین کجا ایستادی و جلوی اشتباهات آینده ت رو بگیر.
منتظر حرفات هستم:46:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط عندلیب
الآن شاید بیشترین ناراحتیم از اینه که منی که همیشه تو دوستام به خوش تیپی معروف بودم، الآن در نظر اون یه آدم شلخته و بد تیپ دیده شدم، این حرص منو درمیاره
اینکه چرا باور کردم که گفت ظاهر براش مهم نیست، این حرص منو درمیاره
اینکه من از اول اصلا نمیخواستم این ارتباط از چت فراتر بره، اون خیلی اصرار کرد، ایناس که حرص منو درمیاره
اگه میدونستم، این مسائل مهمه میتونستم خیلی بهتر هم برم، چرا اصلا فکر نکردم، که الآن انقد کوچیک نشم
اینکه چرا وقتی بعد از اون حرفا، واسم آف گذاشت، من جوابشو دادم و باهاش حرف زدم....
اون خودش گفت ، فکر می کردم باهام قهر کنی، اما منه احمق، حتی یه ذره هم ناراحتیمو نشون ندادم، و گفتم اصلا مهم نیست
حالا می فهمم؛ فقط می خواسته مطمئن بشه من ناراحت نشدم، همین و بس
ای کاش کلا دیگه ارتباط قطع شده بود
ای کاش که من قهر می کردم باهاش
ای کاش اصلا قبول نمی کردم که شمارمو بهش بدم
ای کاش هیچوقت نمی دیدمش
ای کاش حالا که قبول کردم ببینمش، بهتر می رفتم
همه ی این اشتباهات خودمه که داره منو عذاب میده
ای کاش آدما ظاهر و باطنشون یکی بود
لطفا حالا از اونور بوم نیوفت.دیگه تمام شد.اصلا نباید برات مهم باشه نظرش نسبت به ظاهر تو احیانا بد بوده.تو با همون ظاهری که پیشش رفتی ممکنه در نظر یک پسر دیگه خیلی هم خوب باشی.کلا میخوام بهت بگم زیاد دنبال تایید دیگران برای ظاهرت نباش.بهترین چهره و تیپها ازنظر ما شاید از نظر کسی دیگه اصلا خوشایند نباشه.
همیشه هم دنبال کسی باش که تو رو با همون قیافه و ظاهری که هستی و خودت دوست داری دوست داشته باشه،نه اینکه بخاطرش خودت رو تغیر بدی.
.البته این برای ازدواجه و رابطه های بی سرانجام و هدف که کلا درست نیست،چه از ظاهرت خوشش بیاد چه نیاد
خوبی این ماجرا این بود که فهمیدی ادما همیشه ظاهر و باطنشون یکی نیست و اونچه که به ما نشون میدن حتما اونچه که واقعا هستن نیست.
پس دیگه یاد گرفتی از رو ظاهر قضاوت نکنی.فکر کن همچین تجربه ای به دست نمی اوردی و واسه ازدواج از رو ظاهر تصمیم میگرفتی و اشتباه میکردی.چقد بد میشد؟
:305:همه اتفاقات توش حکمتی هست به شرط اینکه چشم و گوشمون رو باز کنیم.