اقای حامد
تاپیکو خوندم
اما برادر من اینجوری نیست !اون منو دوست داره ! :(
دلم نمیخواد به بدنم دست بزنه ولی هیچوقت حس نکردم داره خودشو با اینکار ارضا میکنه
اون پست فطرت نیست
من برادرمو دوست دارم
اون اینجوری نیست :302:
نمایش نسخه قابل چاپ
اقای حامد
تاپیکو خوندم
اما برادر من اینجوری نیست !اون منو دوست داره ! :(
دلم نمیخواد به بدنم دست بزنه ولی هیچوقت حس نکردم داره خودشو با اینکار ارضا میکنه
اون پست فطرت نیست
من برادرمو دوست دارم
اون اینجوری نیست :302:
صرف نظر از این که برادرتون با منظور یا بیمنظور این کارها رو میکنه به هر حال شما از این رفتارها ناراحت میشین پس باید عکس العمل مناسب نشون بدین.پس میتونید این راهها رو در پیش بگیرین:
1.در یک فرصت مناسب پس از یادگرفتن رفتارجرات مندانه حتما به ایشون بگین که از این رفتارها ناراحت میشید و دلتون نمیخاد که تکرار بشه.
2.اگه دیدین که در جواب میگه اینا همه اش از سر محبته خیلی صریح بگین که این نحوه ی ابراز محبت رو برای خواهر و برادر نمیپسندین.
3.توجه کنید نباید به برادرتون کم محلی کنید یا دعوا کنید یا قهر کنید یا... بلکه بعد از این که موضعتونو کاملا در این مورد مشخص کردین اجازه تکرار این قبیل کارها رو به هیچ وجه ندید.مثلا وقتی اصرار میکنه حتما کنارش بشینید خیلی محترمانه روی یه مبل دیگه بشینید.
احتمال این که برادرتون اصلا منظوری از این کارها نداشته باشه زیاده به خاطر همین به احتمال زیاد بعد از طی مراحلی که گفتم رفتار ایشونم تعدیل میشه.(یادتون باشه به هیچ وجه از موضعی که گفتین نیاید کوتاه بیاین اما به ایشون پرخاش یا بی احترامی هم نکنید.)
در نهایت اگه بعد از مدتی دیدن رفتارشون اصلاح نشد به یکی از والدینتون اطلاع بدین(البته ان شالله که پیش از این مرحله حل میشه).درسته که شما به مادرتون گفتین ولی به احتمال زیاد اون قاطعیت لازم رو نشون ندادین برای همین مادرتونم زیاد جدی نگرفته.
موفق باشید
سعاد عزیز
ما هم نگفتیم برادر شما پست فطرت است اما گاهی اوقات عشق افراطی به بیراهه می رود!
متاسفانه آمار سایت هایی که روابط خواهر و برادر یا پدر و دختر و غیره را در قالب یک داستان
عادی ارائه می دهند کم نیست!...دوستان عزیز به خصوص "یک زن امیدوار" توصیه های بسیار
خوبی نموده اند! ... چند پیشنهاد هم من دارم!
ببین سعاد جان بهتر است در خانه از لباس های گشاد و پوشیده تری استفاده کنی و مواقعی
که برادرت به خانه می آید کمتر به خودت برسی و با لباسهای باز ، کوتاه یا تنگ جلوی او ظاهر
نشوی و حتی المقدور با او تنها نمانی!
وقتی هم خواستند کارها را تکرار کنند به او بسیار جدی بگو که قشنگی رابطه خواهر و برادر
به حفظ حریم و یا حرمت آنهاست و بگو که از این باب احساس می کنی که حریم ها دارد به
زیر پا می رود و خیلی جدی ولی آرام حرفت را بزن و قاطعانه مانع برخی کارهای او شو اما
همواره حواست باشد که در لفافه سخن بگویی و مستقیما به رفتار نامناسب او اعتراض کنی
و با سخنانت به او بفهمانی که به او و حریم خواهر برادری علاقه داری و نباید در حریم ها
روی خط قرمزها پا گذاشت!
اگر پسر منطقی ای باشد با توجه به اینکه می گویی به خواسته هایت احترام فراوان
می گذارد این را به عنوان یک خواسته جدی و محتزمانه مطرح کن و به او بگو که اگر دوستت
دارد به خواستت احترام بگذارد!
یک راه حل دیگر هم کمک به احیای ارزشهای معنوی در برادرتان است چون ماه محرم نزدیک
است به او پیشنهاد دهید که کتاب هایی را در خصوص مسائل مذهبی به خصوص زندگی
امام حسین (ع) مطالعه نماید تا متوجه شود که علاقه امام به حضرت زینب چگونه بوده و در
عین حال چقدر حریم ها را حفظ می نموده اند...وقتی باورهای دینی در آدمی احیا شود از
خواب غفلت بیدار می شود...ضمنا بهتر است پدر و مادرتان در خصوص زندگی برادرتان در
آن شهر و دوستانی که با آنها نشست و برخاست می کنند بیشتر تحقیق نمایند تا رفت و
آمد با دوستان نامناسب ایشان را به بیراهه نکشاند!
ان شاالله که این راهها جواب می دهد
این راهکارها را با توکل به خدا دنبال کن و نتیجه را بگو
همه دوستان همدردی حتما برای شما و برادرت دعا می کنند!
در پناه حق محفوظ باشی عزیز دلم
:72:
شهری که برادرت هست از نظر وسعت و مذهب چه وضعی داره؟
در آمدش انقدری هست بتونه خانواده اداره کنه؟
امنیت شغلی داره؟
آپارتمان داره یا ویلایی؟
همسایه ها از اونایی هستن که حواسشون به همسایه های دیگست کی میاد کی می ره یا کار ندارن؟
تو اون شهر کسیو دارید به برادرت سر بزنه؟
برادرت تنها زندگی می کنه یا با چند نفر دیگه؟آنها چطور آدمیان؟
سعاد عزیز
نگران نباش ، بله برادرت شما رو دوست داره اما متاسفانه همونطور که از عنوان تاپیک برمیاد نمی تونه به درستی احساساتش رو کنترل و بیان کنه
بیاین ببینیم چه اتفاقی افتاده :
برادرت گاهی اوقات و احتمالا هر شب ، علی رغم میل شما تمایل به بوسیدن و نوازش شما داره
موضوع وقتی حادتر میشه که برادرت دقیقا نقاط تحریک پذیر بدن شما مثل لب و گردن شما رو میبوسه
پس احتمالا اگه ادم طبیعی باشه با اینکار خودش هم تحریک میشه
اما چون میگی هیچوقت حرفی از مسائل جنسی نمیزنه و حتی دوست نداره همراه شما فیلم های دارای صحنه های غیراخلاقی رو ببینه پس این فرض که اون قصد داره شما رو تحریک و یا از شما سواستفاده کنه منتفی میشه
وقتی در کنار شماست از حضور در کنار شما ابراز خوشحالی میکنه و از دلتنگی هاش وقتی که پیش شما نیست میگه
در کنار شما بودن برای اون به معنای خوشی کامله چون شما رو دوست داره
در عین حال احتمالا زیبایی و ظرافت بدن شما هم برای اون جذابه
با نوازش شما یه خوشی موقت و یه تحریک جنسی کوتاه بهش دست میده که اصلا نمیتونیم اون رو به معنای ارضا شدن بدونیم
حضور در کنار کسی که دوسش دارم _ نوازش بدن و بوسیدن اون _تحریک شدن به همراه یه احساس خوشایند_حضور در کنار کسی که دوسش دارم _نوازش بدن ............................
و این چرخه ادامه داره ، حتی وقتی کنار شما نیست دلتنگ شماست
بنظر من برادرت قصدش سواستفاده از شما نیست چون اگه این بود خیلی وقت داشت برای اینکه یه حرکتی انجام بده
اما در هر صورت شما براش تحریک کننده هستین ، دوست داشتن شما هم مزید برعلت شده ، ضمن اینکه بخاطر داشته باشیم که اون کسی رو نداره که به وسیله اون از ارضای کامل برخوردار بشه
باید این رابطه رو اصلاح کنی اما اصلا در مورد برادرت فکر بدی نکن و همچنان اون رو دوست داشته باش
اینارو به این خاطر گفتم که بدرفتاری ، تحقیر، توهین و بی محلی رو فراموش کنی ، چون برادر شما کاملا اگاهانه این کارارو انجام نمیده
روش هایی که دوستان عنوان کردن میتونن مفید باشن
اما کاملا باید دقت کنی که مستقیما از قبح اتفاقاتی که بین شما افتاده صحبت نکنی ، چون برادرت همه اینها رو به معنای دوست داشتن شما میدونه
هنوزم باهاش قهری ؟:)
از این شرایط میتونی استفاده کنی !
بیست سوالی میپرسین اقای فرهنگ ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
اگه واقعا اینطوری باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
امیدوارم این سفر اخری باشه که میبینمش :324:
:302::302::302:
ببینید، ما فقط می توانیم حدس بزنیم که منظور برادرتون از این کار چی هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط سعاد
ولی خیلی هم دانستن علت این کار برای حل مشکل شما مهم نیست!
هر چه باشد شما هم رو دوست دارید و نمی خواهید یک مو از سر هم کم بشود.
برادر شما راهی اشتباه رو برای ابراز علاقه کردن پیش گرفته.
فکر می کنم نیاز نیست اینقدر این مسئله رو بزرگ کنی.
دفعه بعد که چنین کاری از او سر زد، اگر موقعیتش بود همان موقع، وگرنه در یک موقعیت مناسب و خیلی محترمانه به او بگو که در ابراز علاقه اش نباید از یک سری مرزها بگذرد. بگو احساس خوبی نداری و اینطوری ناراحت می شوی.
به احتمال 99% برادر شما هم گوش خواهد داد و مشکل ان شا الله حل می شود.
نیاز به این همه نگرانی و فکر کردن نیست.
شما تا به حال در مقابل برادرت رفتار منفعلانه داشتی.
ولی نیاز به این هست که خواسته خود رو جراتمندانه بگویی!
این تاپیک یکی از کارشناسان تالار رو مطالعه کن: کارگاه آموزشی - رفتار جرات مندانه
هر وقت با او صحبت کردی، بیا نتیجه اش رو بگو.
سعاد
اصلا رفتار برادرت طبیعی نیست!!!!!!
علاقه برادرانه به این سمت نمی ره :305:
سنشم کم نیست که بگی از بچگیشه این رفتارش و نمی فهمه
جفتون عاقل و بالغین
من خودم برادر ندارم ولی دیگه این کاملا واضح که رفتارش طبیعی نیست
می گی کار ناشایست نکرده!
نا شایست یعنی چی ؟
من به نظرم بین دو خواهر هم اگر این روابطی که شما میگید باشه غیرطبیعیه (بوس از لب و...)
چه برسه به برادر و خواهر
اول به نظر من رو لباس پوشیدنت بیشتر دقت کن ،
چون شاید از دید خودت لباست خوبه و مشکل نداره ولی واقعیت این طور نباشه
بعدم به نظرم بهش بگو این رفتارش معذبت می کنه
به نظرم یه جوری نگو که انگار قصد بدی داره و بهش بر بخوره و یا حرمت بین تون از بین بره
باید خودتو بزنی به اون راه و بگی من موذبم یا وقتی تو ازدواج کنی علاقه زیادی که به من داری باعث میشه نا خود آگاه خانومت رو من حساس شه واسه همین از الان تمرین کن این علاقه رو انقدر نشون ندی ...
یا یه سری بهونه این جوری
و به نظرم به مامانتم بگی بد نیست ..
سعاد عزیزم
خیلی جدی و محترمانه به برادرت بگو که از این کارش اذیت می شی.سعی کن اصلا باهاش تنها نباشی.روی پوشش خودت دقت بیشتری کن گلم.لباس های تنگ و باز استفاده نکن .من دوستی داشتم که برادرش در همین حدی که شما گفتی این رفتارا رو باهاش داشت که خدا رو شکر با رفتار جرات مندانه اش بعد از یه مدت مشکلش رفع شد.عزیزم مطمئن باش برادرت دوستت داره.بهش بگو می دونم اینها نشان دهنده علاقه ات به من هست اما من خوشم نمی یاد.
منم
موافقم.دیگه دقیقا چکار باید بکنه که زشت باشه؟.دست زدن به سینه و بوس لب و
...مشکل دقیقا اینجاست که برادرت فکر میکنه این کارا زشت نیست واسه همین
ادامه پیدا کرده تا به جایی رسیده که لباستو کشیده.یعنی چون تو تا حالا
واکنش جدی نشون ندادی اونم فکر میکنه این کارا طبیعیه.
در واقع احساسش به تو تقریبا طبیعیه اما نحوه ابرازش درست نیست.احتمالا
خودش هم ادمیه که مورد نوازش قرار گرفتن و بوسیده شدن رو میپسنده برای همین
این راه محبت کردن به تو رو انتخاب کرده.اما تو باید بهش بگی که هر نوع
رابطه ای یک نوع ابراز احساسات داره مثلا به جای اینکارا با کتاب خریدن
محبتشو بهت ابراز کنه
باید این دید رو ازش بگیری که این کارا اشتباه نیست اما سرخوردش نکن که فکر
کنه اصل دوست داشتن خواهر غلطه یا صرف احساسشو ندیده گرفتی
البته گویا این ناشی از نداشتن شریک جنسی هم هست
وقتی خودتو از بغلش کنار میکشی نذار فکر کنه داری خودتو لوس میکنی.بهش بگو
معذبی.وقتی میپرسه چرا نمیخوای اینکارارو ادامه بده بهش بگو مشکلت چیه
وقتی کامل موضوع رو بهش تفهیم کردی ببین واکنشش چیه؟کارشو ادامه میده یا از
طریق درست محبت میکنه؟
تو خونه هم اینجور نباشه که لباس زیاد تنگ نپوشی.اصلا لباس تنگ نپوش.اس ام اس هم عشقولانه بهشنده