نقل قول:
نوشته اصلی توسط zaman90
شما هنوز اول راهي بعدا مشكلاتت به اندازه آدم هاي توي اين تاپيك ها بزرگ مي شه.
چرا عاقل كند كاري كه بازآرد پشيماني؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط zaman90
شما هنوز اول راهي بعدا مشكلاتت به اندازه آدم هاي توي اين تاپيك ها بزرگ مي شه.
ممنون :72:
آخه حسن های زیادی هم داره.
و خیلی نسبت به هم شناخت داریم و تفاهم داریم . و اونم خیلی منو دوست داره.
منم بعضی موقع ها میگم کاش فلان طور بود و.. اما بازم نمی تونم بیخیالش بشم و جذب مهربونیش و خنده هاش میشم.
با دیدن دخترای دیگه به فکر میرم والا تا وقتی که فرد خیلی زیبایی رو ندیدم حالم خوبه :316:
درست میگینا
اما اون موقع باید همه چیز رو با عقل حساب کرد و به چیزای دیگه کار نداشت . عقل میگه اگه بابای دختره ثروتمند باشه و اونم تک دختر باشه خیلی خوبه !!
از نظر عقلی ما رابطمون نکات مثبت هم کم نداره.
بین این مثبت و منفی موندم . از خیلی نظرها اگه من بتونم با یه سری فکر های مزاحم و سطحی مفابله کنم تو بلند مدت ما خیلی خوشبخت میشیم
سلام،
لطفاً یک عنوان مناسب تر و مشخص تر در ارسال بعدی ذکر کنید تا این عنوان رو تغییر بدهم.
عنوان فعلی مبهم است. اگر شما در رابطه با ظاهر خانم تردید دارید، باید این رو در عنوان ذکر کنید.
در رابطه با مسئله ی تردید در ظاهر، این تاپیک را مطالعه کنید تا جوابهای بسیاری از دوستان را بخوانید: کلیک کنید
و در مجموع بهترین کار همانی هست که در اول تاپیکتان آقای Baby گفتند:
موفق باشید.نقل قول:
چند نکته:
1-رسما و به اتفاق خانواده برید خواستگاری (بقیه فرآیند شناخت رو رسمی دنبال کنید)
2- با ادامه این روند ، هر دو احساسی تصمیم خواهید گرفت. هم او که دلبسته شما شده ، هم شما که دقیقا نمی دانید دنبال که هستید!
3- در کل این فرآیند به خدا توکل کنید.
4- اگر همین جوری به دلتان ننشسته ، نخواهید از او که عوض شود (چه جسمی - تغییر ظاهری دماغ و چه روحی )بعد برید خواستگاری ، بعد هم آیا بروید آیا نروید !
ممنون آقا حامد :72:
عنوان رو لطفا به این تغییر دهید: مشکلم با بزرگی دماغ دختر مورد نظر و...
در کل آدمی هستم که زیاد ایراد میگیرم و کمال گرام و به ظاهر این خانم هم زیاد ایراد گرفتم و بعضی موقع ها در دادن لفظ خوشگل به ایشون گیر میکنم بیشتر به خاطر دماغشون (که از خیلی ها بهتره) و ته دلم میگم آخه دماغش فلان طوره!!:302:
که فکر کنم یه مقداریش هم به اعتماد به نفس پایینم در یه سری حالت و یه مقدار نازیدن زیاد به خودم که اونم شاید به خاطر خوبی های ایشون و تعریف هایی که از شخصیت من کرده برمیگرده
لطفا بازم منو از نظراتتون بهره مند کنید اما خواهشا همینطوری نگید که ارتباط رو قطع کنید
:325:
از بالهای صداقت و خارپشت و سایر دوستان هم اگه نظر بدن خوشحالم میکنن. :303:
یه سری از این مشکل ها به شخصیت خود من برمیگرده که ایراد گیرم و حرفای دیگران هم روم اثر می ذاره.
اگه در حل این مسائل هم کمک کنید ممنون میشم دیگه نخواستم واسه اینا تاپیک جدا بزنم.
دوست دارم مثل خانم مورد نظرم سعی کنم تا عظمت در نگاه من باشه نه به اونچه که نگاه می کنم !! :316:
ببینید،
در رابطه با مشکل شما تاپیک های زیادی داریم که البته چند تا از آنها رو هم معرفی کردیم.
همینطور در رابطه با کمالگرایی جستجو کنید، مطالب زیادی پیدا خواهید کرد.
توصیه های لازمه هم به صورت مختصر تواسط کارشناسان عزیز داده شد.
برای اطلاعات بیشتر، تاپیک های مشابه را مطالعه کنید به نتیجه می رسید.
ممنون
خیلی از این مطالب رو خوندم من بیشتر از یه ساله که به این سایت سر میزنم و مطالب مختلفی رو خوندم.
اما بازم اگه دوستان در مورد مشکل من نظر بدن ممنون میشم:72:
با سلام.
به جز این که باید معیارهاتونو برای داشتن همسر کاملا مشخص و رتبه بندی کنید نکته ی دیگه ای هم هست و اون اینه که شرایط و موقعیت خودتونم دقیقا بررسی کنید.مثلا سطح تحصیلات خودتون سطح زیبایی و شرایط ظاهری خودتون موقعیت مالی و فرهنگی و تحصیلاتی خودتون و خانواده تون.
بعد ببینید که شرایط خودتون چقدر با معیارهایی که دارین (صرف نظر از و جود این خانم) منطبقه.مثلا اگر سطح مالی خانواده تون معمولیه ایده ی ازدواج با یک تک دختر ثروتمند فقط یک ایده ی خیالپردازانه است(نمیگم امکانش نیست بلکه لزوما باعث خوشبختیتون نمیشه).
در تصور آدم حتی بعد از ازدواج ممکنه این طور باشه که برای خوشبختی اگر طرف مقابلم زیباتر بود اگر ثروتمندتر بود اگر باجناقم فلان شرکت رو داشت من خوشبخت تر میبودم.اما غملا این تفکرات ناشی از عدم شناخت درست فرد در مورد مقوله ی ازدواجه.
چند نکته که برای قدم گذاشتن در یک ازدواج صحیح(نه آرمانی) باید مد نظر قرار بدین اینه:
1.آیا اصولا خودتون رو آماده ی پذیرش شرایط ازدواج میبینید.
2.آیا طرف مقابل هم کفو شما هست؟
3.ایا هدفتون رو به درستی از ازدواج میدونید؟(اگر هدفتون این باشه که بخاید به دیگران ثابت کنید که خوشبختید مثلا از طریق اثبات این که خانواده ی همسرتون وضع مالی خیلی عالی دارن راهو کلا غلط رفتین)
اساسا ازدواج مقوله ی پیچیده ای هست که نمیشه فقط به خاطر یک بینی ازش صرف نظر کرد یا بهش تمایل پیدا کرد.
به نظر من مشکل اصلی شما بینی این خانم نیست بلکه عدم آگاهی کاملتون از هدف دقیق(نه آرمانی) ازدواجه.
ممنون از وقت گذاشتنتون:72:
در مورد شرایط خودم از نظر خانوادگی (تحصیلات . مادی) بالاتر از خانواده دختر خانم هستم تحصیلاتم لیسانسه و میخوام مثلا واسه ارشد بخونم و مطمئن هستم که ایشون هم ادامه تحصیل خواهند داد ( فعلا دانشجوی کارشناسی هستند)
از نظر ظاهر خودم هم ظاهر بدی ندارم قیافه ی مردونه ای دارم و متوسط هستم.
میدونم که خیلی ها از نظر ظاهر از من بهترن و ایشون هم میتونن با خیلی های بهتر از من ازدواج کنن.