RE: یک مشکل اخلاقی خیلی جدی(مشکل و درمان خود ارضایی)
برای ترک کردن درسته که اراده مهمه اما بعد از اراده شما با کمک یک سری ابزار و اعمال فیزیکی باید مرجله بعدی ترک رو انجام بدید. من یک پیشنهاد دارم.
اول اینکه به مدت یک تا چند هفته هر وقت داشتید می رفتید سراغ اینکار بلند شید و یک لیوان شربت ابلیموی ترش (کم شیرین) و یا یک لیوان دوغ برای خودتون درست کنید و نوش جان کنید.
دوم اینکه تا همسرتون تشریف میارن پیشتون باید به دنبال یک هم خونه ای برید. چون شما اصلا نباید تا زمان ترک تنها در خونه باشید.
سوم اینکه از هفته دوم بعد از اینکه شربت رو خوردید به پیاده روی بروید. از 5 دقیقه شروع کنید و هر روز 5 دقیقه به اون اضافه کنید تا به یم ساعت برسه.
این تمرین ها رو فعلا انجام بدید.
سلام
[/size][size=large]برادرم خوب به حرفام فکر کن
من کسی هستم که متاسفانه 4 سال درگیر مشکل شما بودم که حتی حالا نمی خوام اسمشو بیارم
من بارها توبه کردم و برگشتم از کارم واقعا خسته شده بودم
تا این که واقعا تصمیم گرفتم و حتی کوچک ترین فکر یا کلمه ی که باعث تحریک بشه رو از خود دور کردم
وبا قسم خوردم در محضر خدا و این که اگر برگشتم خدا عزیزترین کسامو ازم بگیره
و هر روز حمد واخلاصی می خونم و به پیامبر اهدا می کنم که کمکم کنه از هر گناهی رو باشم
و خدار و شکر الان خیلی وقته که پاکم و احساس خوبی دارم
من میل جنسی زیادی داشتم از گیاهان داروی هم برای کم شدنش کمک گرفتم
گیاهانی مثل
اسفند : هر شب قبل از خواب ده عدد با آب گرم
عناب: 20 عدد در آب خیس کرده و روزانه بخورید
اگر در دسترست بود حتما استفاده کن
اول به خدت وبخاطر شعن وشخصیت انسانی خودت این کارو ترک کن
ضمنا من فقط برای راهنمای تو عضو سایت شد
مرسی از راهنمی ها
ببخشید که فینگلیش میزنم. من دانشگاه هستم و کیبردم فارسی نداره
اقای تسلیمِ خدا،
من خیلی سعی یکنمم. همین امروز هم کلی قرعآن گوش کردم و مداحی و اینا.
بد ولی بده یه مدت کار خسته شدم و یهو به ذهنم رسید که بیا یه سر برم سایت ..... و نتونستم جلو خودم رو بگیرم و بازش کردم. اگر چه نرفتم فیلم ببینم و دوباره بستم اما ذهنم درگیر شد و مطمئنم دوباره شب نمیتونم کنترل کنم خودمو.
همیشه همین طوری شده. من حتا یه بار دستم رو سوختم که عدم شم اما نمیشه. تو یه لحظه حواست نیست و یهو میرم به این جور سایتها . بد دیگه همه چی خودش جلو میره. اصلا هم نمیتونم استاپ کنم خودم رو. آخر فقط پشیمون میشم و باز ۲-۳ روز خوبم.
من اصلا هدفم از این تاپیک این نبود که اینو ترک کنم چون میدونم که نمیتونم .
من خیلی سعی کردم اما نمیتونم.
هدفم این بود که از نامزدم جدا شم یآا نه
یون خیلی مذهبیه و واقعا هم عفیفه
باور کن حتا اولها میگفت من میخوام اونجا چادر بذارم سرم و کلی گفتم که گفت باش بدون چادر. سنش هم کم نیست که بگید جو گیر نه. حتا از من چند ماه بزرگتر.
واقعا هم مهربون. و من انتخاب خونواده رو تأیید میکنم
اما من دپ هستم که من اینجوری که بوش میاد نمیتونم ترک کنم تماشای این فیلمها رو
باورت میشه حتا رو برازرِ لپتاپام فیلتر گذاشتم که پسورد میخواد
اما باز دستم میره و ....
حالا همیشه خانمم بهم میگه پاک باشی و عفیف.
میگه این تنها چیزی که میخوام از تو
بد من میبینم که نمیتونم.
اول فیلم بد خود ارضای بد نگاه به نامحرم
همش گناه !
الان ۲ سال که خارج هستم و درگیره این گناه هم.
حتا مسافرت هم میرم بازم انجام میدم
تازه این نگاه کردنها یه عیب دیگ هم داره و یون اینکه باعث میشه من همش تو ذهنم خانمم رو مقایسه کنم.
میدونم این خیلی گناهه بزرگیه .. همین امروز کلی دپ شده بودم صبح ولی زهر نشده دوباره یادم رفت. حالا باز جای شکرش باقیه که یکی اومد و من صدای فیلم رو نشنیدم وگرنه نمیتونستم استاپ کنم خودم رو.
حتا خانمم هم متوجّه شده که میل جنسی من خیلی شدید و همش نگران
دوستان گفت بودن بهش چیزی نگو اما اگه یون یه روز بفهمه من این همه مدت دچار این چیزا بودم (تازه اگه بتونم یون موقع ترک کنم
فکر کنم خیلی پشیمون بشه از ازدواجش.
من الان تنها امیدم به اینه که بدِ عروسی بتونم اینا رو ترک کنم و خانمم هم دیگه نفهمه که یون موقع مشکلی پیش نمیاد.
ضمنا یه چیزی رو هم در نظر بگیر دوست عزیزم که من اینجا جای هستم که هر وقت بیرون هستی میبینی همه با وضع خیلی بعدی هستن منظورم دختر هاست ، به ندرت کسی با شلوار هست . این هم میشه مزید بر علت بد اینترنتِ صرع هم هست و فیری. همیشه خلوت هم که فراهم. خوب واقعا اینجوری بخوام ترک کنم واقعا نمیتونم.
من هیچ راهی نبود که ترای نکنم. یه بار که تونستم ۲ ماه سراغ اینا نرم اونقد سر درد شدم که آخر نفهمیدم چطور شد که دوباره شروع شد،
بازم عذر خواهی میکنم که فارسی نشد بنویسم
فقط چون دیدم به خاطره من عضو شودی گفتم باید الان جواب بدم
این کامنتس ؟
من یک ایرادی در کار شما می بینم. و اون اینکه شما داری جای اون دختر خانم تصمیم می گیری.
یعنی دائم می گویی که اون خیلی پاکه، من خیلی گناهکارم، پس حتماً اون من رو نمی خواهد، پس من باید جدا بشوم!
به هر حال یکی از اصلی ترین راه های درمان خود ارضایی ازدواج است. البته به کسی توصیه نمی شود که به این خاطر برو ازدواج کن، چون ازدواج فقط به خاطر میل جنسی اشتباه هست.
ولی جریان شما فرق می کند! شما دیگه ازدواج هم کردی و این مراحل رو گذروندی.
حالا یک دختری اون طرف دنیا به شما علاقه مند هست و منتظر شماست.
اینقدر هم خودت رو گناهکار در نظر نگیر. البته منظور من این نیست که این کار گناه ندارد. ولی شما اینقدر خودت رو گناهکار در نظر می گیری که فکر می کنی دیگر هیچ راه برگشتی برای شما نیست و دیگر شما آلوده ی آلوده هستی و همه پاک هستند به جز شما! اصلاً خود این تفکر یک حیله شیطان هست تا راحت تر دست به این گناه بزنی.
هیچ وقت از رحمت خدا ناامید نباش! خدا هر وقت بخواهد می تواند تمام گناهانت رو ببخشد.
اینها که می نویسم نظر شخصی من هستند. امیدوارم مدیر همدردی باز هم در تاپیک شما بنویسند. به هر حال هیچ کس مثل ایشون نمی تواند شما رو راهنمایی کند.
به نظر من شما سعی و تلاشت رو بکن که فواصل بین این کار رو زیادتر بکنی. و همینطور سعی کن که برای خودت مرز تعیین کنی. پله پله خودت رو اصلاح کن.
و همینطور تلاشت رو بکن که هر چه زودتر به همسرت برسی.
خدا بزرگ است. ان شا الله بعد از ازدواج با کمک خدا و همسرت همه چیز رو کنار می گذاری.
سلام دوست عزیز
من تست رو دادم . نمره ام ۹ شد ! حدس می زدم!! خانمم هم نگرانه و میگه " تو به نظر میاد خیلی میل جنسیت قوی هس و من مثل تو نیستم و می ترسم بعدا مشکل بشه " که اینو می خوام تو یه تاپیک جدا مطرح کنم۰
در مورد عوارضش هم من به چشم دیدم !! جدا از بحث شرعیش ؛ ضرر داره
من خیلی جاها عوارضشو از قول کسایی که انجام دادن خوندم۰ حتی غیر ایرانی۰
سیگار هم خیلیها می کشند و همه هم می دونیم ضرر داره۰
من از اون دسته ام که می دونم ضرر داره ولی نمی تونم انجام ندم۰
اصلا همه چی به کنار کلی وقت آدمو می گیره و بعدشم فکر آدمو مشغول می کنه! آدمو حیوون می کنه چون دوست داری اون فیلم ها رو تجربه کنی. من می دونم که اونا فیلم هستند و کارهایی که اونجا میشه خیلی واسه سلامتی ضرر داره اما فعلا که ذهنمو پر کرده و مطمئنا بعدا دوست دارم امتحان کنم۰ فکر نکن آدم نفهمی هستم . من رتبه ام زیر ۱۰۰ بود. واقعا اطلاعات خوب و زیادی دارم اما میل جنسی آدمو کور میکنه. من تک تک عوارضی که تو کتابها واسه خودارضایی هست رو با خودم تطبیق دادم. بیشترش رو دیدم که درسته .
من الان خیلی نگران اعتیادم به تماشای فیلم های غیر اخلاقیه. اصلاً نمی تونم ترک کنم و باید حداقل هفته ای یه بار از اون فیلم ها ببینم و این خود ارضایی هم پیرو تماشای همین فیلم ها پیش میاد. ضمناً تماشای این فیلم ها باعث شده که دیگه خانمم واسم اون جذابیت سابق رو نداشته باشه و وقتی عکس های خانمم رو می بینم فکر می کنم اون طور که می خوام نیست !! انسان وقتی اختیارشو بدست شهوت بده دیگه همه چیزش رو شهوت کنترل می کنه حتی فکرشو !!
شاید بگی من که اینقد می دونم و به ضرر هاش آگاهم خوب چرا ترک نمی کنم.؟! فقط می تونم بگم لغزش تو یه لحظه اتفاق می افته و منم نمی تونم وقتی یه ذره پام لغزید از لغزش بیشتر جلو گیری کنم.
سلام خسته عزیز
ببین من تاپیک شما را دنبال کردم. من هم چون یک پسرم خیلی خوب میدونم چی میگی
فکر میکنم همه دوستان خیلی خوب راهنمائی کردند.
اول از همه همونطور که مدیر همدردی هم گفتند احساس گناه بد تر از خود گناه هست اگر افراطی بشه. به نظر میرسه شما دری افراط میکنی
ببین لغزش شما یک لحظه نیست... شما براش بستر سازی میکنی... مثلا با نگاه بد به خانومها یا با زدن حرفهای جنسی و ... بعد معلومه وقتی شما این حس را برانگیخته کردی دیگه کار حضرت فیل جلوش را بگیره... اینها هیچ ربطی به اینکه تو کدوم کشوری و ... نداره
پس باید نگذاری به اون مرحله برسی... همونطور که خودت هم میدونی همه اینها از ذهنت داره تغذیه میشه... پس تمرکز کن روی این که ذهنت را منحرف کنی
خوب برای اینکه بتونی ذهنت را کنترل کنی باید دیدن این فیلم ها را برای خودت (با منطقی که به دلت بچسبه) زشت جلو بدی... ببین مثلن فکر کن آدمهایی که توی این فیلم ها هستند خیلی اشقالند... من با دیدن این فیلم ها چی گیرم میاد...و ... نیاز داری یه کم با خودت خلوت کنی و با خودت مهربانانه درد و دل کنی... وقتی دلت قبول کرد که این کار اشتباهه اونوقت یعنی توبه کردی...باید دلت به حال خودت بسوزه اونوقت از خدا کمک بخاه... والا توبه زبانی فایده نداره اگه شوق گناه تو دلت باشه
ببین نیاز جنسیت را انکار نکن... اگه انکارش کنی سر میکشه... بخودت بگو ممکنه من تو شرایطی نیاز به خود ارضائی داشته باشم ....خیلی مواقع وقتی میگی من میتونم این کار را بکنم (یعنی هیچ مانعی برا خودت نگذاری) دیگه میلی به اون هم نداری... بعد هم از انجام ندادنش احساس افتخار و عزت نفس میکنی... این بهترین نتیجه پاک بودن است
اما اگه یه زمانی خیلی از نظر جنسی تحت فشار بودی و خاستی خود ارضائی کنی بدون دیدن این فیلمها انجام بده ... چون اولان در اون صورت خیلی لذت نمیبری بعد هم ذهنت درگیر نمیشه
کنار این کارها سعی کن چیزی که برا ذهنت جذاب هست پیدا کنی و بش بگی حالا که اون نیست بیا بریم دنبال این چیزها... چون گفتی دری درس میخونی میتونی بگی میخام یه مقاله بدم که مثه توپ صدا کنه. بعد تصور کن چه لذتی خاهی بورد وقتی ببینی مثلان مقالات ۱۰-۲۰ سیتئیشن خورده،... این مثال بود میخام بگم ذهنت مثه یه بچه است باید باهاش با حوصله و نرمش و منطق و بیمنطقی رفتار کنی تا میلش از اون چیزها کم بشه بیاد به سمته چیزهایی مثبت
در مورد اینکه از خانومت جدا شی یا نه ... من میگم اول به خودت یه فرصت دیگه بده.. ذهنت را آزاد کن بعد تصمیم بگیر...
یکم دیگه حرف داشتم اما میزارم بعد اگه لازم شد میگم
ببخشید پستم طولانی شد... اما فکر کردم لازمه
در پناه حق باشی
سلام
من کاملا درکت می کنم
ببین آدم با هر شرایطی می تونه خودشو وفق بده
درست تو تو شرایط بدی زندگی می کنی ولی هچ کاری نشد نداره
خوب یه پیشنهاد چرا به ایران برنمی گردی
با عوض شدن محیط و ازدواج و زندگی تو ایران شاید بتونی زندگی تو عوض کنی
اول عزم و اراده واقعی تو بر این باید بگذاری که می خوای ترک هر گناه جنسی رو داشته باشی ولی اینو میگی
من اصلا هدفم از این تاپیک این نبود که اینو ترک کنم چون میدونم که نمیتونم .
خدا بسیار بخشنده و مهربونه از هر گناهی می گذره باور کن
من با نزدیک شدن به خدا و همین که تو همه وقت یاد خدا بودن و از ته دل ذکر گفتن و همیشه خدا رو ناظر همراه خودم دونستن تونستم ترک کنم
تو همه ی فکرت پر از تصاویر و یاد سایت ها و چیز های که دیدی
باید کمکم از خودت دور کنی
کار های سالم ومفیدی که می تونی تو برنامه ات بیشتر قرار بده
و[color=#FF4500]واقعا یه اراده ی بکن تو حتما می تونی
خدا رو همیشه پیش خودت حاضر بدون و خیلی باهاش حرف بزن از مشکلت از این که خسته شدی از اون یاری بخواه :323:
حتما از دارو های کم کننده نیوی جنسی استفاده کن
راستی من یه خانمم نه آقا
من حالا مثل خانم شما کاملا پاک هستم و از قبل جز خود ارضایی هیچ گناه دیگه ی نداشتم و کاملا پاک بودم و هستم حتی به نامحرم نکاه هم نمی کنم
و فکر می کنم باید همه چیز رو راست وکامل بهش بگی اون خیلی می تنه کمکت کنه
مرسی خانم تسلیم خدا
بنده خدا خانمم فکر کنم نمی دونه از این جور فیلم ها هم هست و گرنه باید از نحوه حرف زدنم می فهمید ( شاید هم اصلاً گمان نمی بره که من اینکاره باشم)
اومدن به ایران دیگه واسم سخته. من اینجا یه موقعیت خیلی عالی دارم و نمی تونم دیگه ازش بگذرم. در ثانی همون ایران هم که بودم دقیقاً همین برنامه بود با این تفاوت که مثل اینجا دسترسی به فیلم راحت نبود.
امروز با خانمم داشتم حرف می زدم . میگفت می خوام برم پیش مشاور بگم که همسر من خیلی میل جنسی قوی داره و مخصوصاً که من چند ماه هم ازش بزرگترم ، این شاید بعداً که من پا به سن بذارم دردسرساز بشه . می گفت تو باید یه دختر چند سال کوچکتر می گرفتی و تازه مطمئن می شدی که اونم مثل تو میل جنسی زیادی داشته باشه. می گفت من با هر چیز میسازم اما نمی تونم فردا ببینم که تو بری یه زن دیگه بگیری. هرچی هم من می گفتم اینطوری نمیشه می گفت من می ترسم. باید برم پیش مشاور.
در مورد من فکر کنم خدا از منم نا امید شده . چون می بینم هر چی چیز دنیایی می خوام بهم می ده پس نشون می ده که مثل اون آیه قرآن که می گه اونایی که وضعشون خیلی خرابه و دیگه امیدی نیست رو به حال خودشون واگذار می کنه که تا می تونن غرق دنیا بشن. تازه همین مساله باعث شده من یه خورده مغرور هم بشم طوری که تو حرفام خانمم رو ناراحت کنم (هر چند چیزی بهم نمیگه اما می دونم که دارم بد حرف می زنم چون احساس غرور کردم. )
آقای سید یه نکته خوبی گفتن . من تا وقتی شیرینی گناه تو دلم باشه یعنی وقتی بهش فکر کنم احساس لذت کنم نمی تونم ترک کنم. خیلی وقتا من می شینم فیلم سیاحت غرب می بینم فیلم مرگ و قبر و عذاب می بینم . حتی مناجات امام علی رو زیاد گوش می دم که بتونم شیرینی عذاب رو از بین ببرم اما وقتی یه صحنه بدی می بینم و شیطان میره تو مخم که یه لحظه فقط یه سایت رو باز کن و ببند . فقط یه لحظه . اما حیف که الان چند ساله با همین حیله تا ته خط رو میرم.
شما گفتید به خانمم همه چی رو بگم. اگه بگم من مطمئن هستم 100% که اون ازم جدا میشه. تصوری که اون ازم داره یه فرد خیلی مومنه . خانواده اون مخالف خارج رفتنش بودن اما اون یه تنه جلو همه وایستاد . اونا مخالف بودن که دخترشون رو بدن یکی که بره و یه سال بعد دخترشون بره پیشش. اما اون گفته بهشون که اون پسر می ارزه. حتی تو تمام مسائل مراسم ها و مخارج هوامو داشت چون فکر می کنه من آدم خیلی مذهبی هستم. اون رو اینکه من صورتم رو بعضی وقتا با تیغ می زنم مشکل داره و بعضی وقتا می گه کاش اون کار رو نمی کردی. حالا شما فکر می کنید من بهش بگم که یه چند ساله دارم فیلم می بینم و گناه حرام انجام می دم ، حاضر به ادامه زندگی می شه. ؟؟ اصلاً حاضر می شه بهم اعتماد کنه ؟
من فقط یه بار یه اشاره هایی بهش کردم که من خیلی میل جنسیم قویه و از چند سال پیش نمی تونستم کنترل کنم و بعضی وقتا نگاه به نامحرم می کردم ، تا چند روز می گفت گریه می کرده که منی که اینقد پاک بودم که هیچ نامحرمی موی سرمو ندیده و با هیچ پسری برخورد نداشتم چرا قسمتم اینطوری شده و .... و حتی می خواسته به خانوادش بگه ولی خودشو کنترل کرده و بعد که من کلی باهاش حرف زدم و بهش گفتم توبه کردم و خیالشو راحت کردم آروم شد. همون موقع خواستگاری هم می خواستم بهش بگم اما مشاور گفته بود بهم که نباید اشتباهاتتو بگی ، منم سعی کردم یه جوری بهش بفهمونم که من اونطوری پک نیستم که اون فکر می کنه. بارها بهش گفتم من ظاهرم پاکه و باطنم نیست. اون تازه نتیجه گیری کرده که من خاکی و متواضع هستم !!!
الان هم نمی خوام جدا بشم ازش. اما می ترسم به چند دلیل.
اولاً می گم شاید بهتر بود یکی رو می گرفتم که اونم از این اشتباهات کرده بود که بعداً اگه هم بفهمه از ازدواجش پشیمون نشه
دوماً اینکه من که ایننقد تند هستم مطمئناً تا 50-60 همین طوری می مونم . ولی خانمم فکر کنم می گن از 45 به بعد سرد میشن. شاید بهتر بود که صبر می کردم یه مقدار سنم زیاد می شد بعد یه دختر با اختلاف سنی 7-8 سال می گرفتم که تو اون سن 50-60 خدایی نکرده دنبال زن دوم یا گناه نرم.
سوماً من قبلاً فکر می کردم که اون نمی فهمه اما الان می ترسم که بعداً بفهمه این گناهام رو و بعد شدیداً پشیمون بشه که می تونسته ولی با یه آدم پاک ازدواج نکرده.
و چون می بینم الان هنوز عروسی نکردیم می گم اگه قرار باشه جدا بشم ، الان بهترین موقع است و حتی واسه اون هم خیلی بد نیست. ولی دلم نیاد دختر به این خوبی رو از دست بدم. حتی چند بار که ازم ناراحت شده بود ازم خواهش کرد که اجازه بدم اون جدا شه و هیچی هم ازم نمی خواد ولی من گفتم نه . البته امروز بهش اجازه دادم که بره پیش مشاور و بهش گفتم اگه دو تا مشاور بری و هر دو تا بگن از هم جدا شید اون موقع بیا جدی روش فکر کنیم. من مطمئناً اون دلش نمی خواد جدا شه مخصوصاً که جلوی خانوادش وایستاد و اونا رو راضی کرد اما خوب بنده خدا حق داره. این فیلم ها خیلی مضر هست. من اکیداً توصیه می کنم که اگه هم کسی نگاه می کنه ترک کنه. چون حتی حرف زدن آدمو تححت تاثیر می ذاره ، طرز فکر آدمو ، روان آدمو و .....
ببخشید که طولانی شد . واقعاً خیلی واسه شما و همه اونایی که وقت می ذارن و می خوان به بقیه کمک کنن دعا می کنم . البته اگه دعام به جایی برسه
دوست عزيز چرا اينقدر قضيه رو پيچيده ميكني،شما الان دچار دوتا مشكل هستين
1-علاقه زيادي به تماشاي فيلمهاي پورنو و عمل خودارضائي دارين و احساس ميكني كه تركش خيلي سخته
2-احساس ميكني خانمي رو كه براي ازدواج انتخاب كردي و الان عقد هستين ،جذابيتهاي لازم رو نداره و اي كاش با يه دختر جذاب تر ازدواج ميكرديد
خيلي رك بهتون ميگم كه مشكل اول شما مشكل اكثر جوونا هست! حيف كه هرگز نميشه توي اين زمينه يه آمار درست گرفت ولي شك ندارم كه در خوشبينانه ترين حالت بالاي 50 % جوونا به اين عمل مبتلا هستن!
البته اين به هيچ عنوان به معناي توجيه اين كار نيست و چيزي از زشتيش كم نميكنه ولي خب دونستن اين موضوع باعث ميشه احساس كنيد كه شما تنها نيستيد..
دركنار اين مسئله بايد به اين نكته هم توجه كرد كه خيلي از افراد امثال شما و حتي در حالت هاي شديدتر موفق به ترك شدن پس شما هم خواهي تونست...
و در مورد مشكل دوم هم جالبه كه اين هم مشكل خيلي از پسرهايي هست كه تازه ازدواج كردن!چه اونايي كه خود ارضايي ميكنن و چه اونايي كه نميكنن!اگه يه سرچ كني توي همين سايت موارد مشابهي وجود داره!
درضمن به نظر من نگراني اصلي شما مربوط به مسئله دوم هست،و سعي دارين با بيش از حد بزرگ جلوه دادن مسئله اول، اين توجيه ذهني رو براي خودتون ايجاد كنيد تا بتونيد راحتر جدا بشيد و سراغ يه گزينه ديگه بريد !
*درباره عمل خودارضائي و نحوه كنترلش يكي از دوستان نظر جالب و منطقي و عملي دادن كه نميدونم چرا سانسورش كردن!!!!!:102:
آقای مهرداد عزیز
من اگه بخوام از خانمم جدا بشم خیلی راحت می تونم. کافیه بهش بگم من از این کارها می کنم و مطمئناً اون خودش ازم جدا میشه. اصلاً همین الانش هم بعضی وقتا می گه من می ترسم و اجازه بده که برا جدایی اقدام کنم. نه اینکه از من بترسه از این می ترسه که خارج اومدن باعث بشه به ایمانش لطمه ای بخوره.
آره قبول دارم که بعضی وقتا فکر می کنم دیگه واسم جذاب نیست ( هر چند که وقتی خانم های دوستام رو می بینم تقریباً از متوسط هم بالاتره و لذا ظاهر نسبتاً جذابی داره) و این هم اثرش از همون فیلم ها میاد. البته تو این زمینه من بیشتر از این می ترسم که منی که اینقد تند هستم و حتی تو اون تست که اون دوستمون گفتن هم نمره ماکسیمم شدم !!! بعد وقتی جفتمون بشیم 50 سال، اون دیگه سرد شده ولی من احتمالاً نه. من مرد های معمولی رو هم که می بینم می بینم طرف 60 سالشه و هنوز از دختر خوشگل و اینا میگه. بعد منی که اینقد تند و گرم هستم دیگه چی !!
بعد می گم شاید باید یه اختلاف سنی 8-9 سال رو رعایت می کردم. البته اینا هم دلیل جدا شدن تو این تاپیک نیست . اینا رو واسه اطلاع گفتم.
به نظر شما یه دختر که قلباً شما رو دیوونه وار دوست داره چون فکر می کنه که خیلی پاک و مومن هستید و واسه خاطر شما می خواد حتی دوری و غربت رو هم تحمل کنه، بعد تو زندگی یهو متوجه بشه که نه طرف اونطوری هم نبوده و حتی گناه های بزرگی هم می کرده ، چه اتفاقی ممکنه بیافته؟
من می خوام اینو بدونم که این نگرانی های من به جاست یا نه؟ آیا باید این نگرانی ها رو جدی بگیرم یا بی خیالشون بشم؟
البته خیلی خوشحالم که این تاپیک رو گذاشتم چون راهنمایی های دوستان واسه ترک این گناه ها هم خیلی مفید بود.
و در مورد مشكل دوم هم جالبه كه اين هم مشكل خيلي از پسرهايي هست كه تازه ازدواج كردن!چه اونايي كه خود ارضايي ميكنن و چه اونايي كه نميكنن!اگه يه سرچ كني توي همين سايت موارد مشابهي وجود داره!
میشه از این موارد مشابه لینک چند تاشو واسم بذارید که بخونم ؟ ممنون میشم