RE: از اینهمه فراز و نشیب های زندگی خسته شدم
سلام دوست عزيزم مادر دو كودك :72:
به نظر من هيچوقت نبايد اجازه بدي نظر ديگران راجع به تو ، باعث بشه كه از خودت بدت بياد . تا وقتي كه تو نسبت به خودت اخساس بدي داري نمي توني انتظار داشته باشي ديگران هم نسبت به تو احساس خوبي داشته باشند .
يه مسئله ديگه هم اينكه سعي كن ارامش رو به زندگيت برگردوني . خيلي ها هستن كه شوهر وسواسي دارن و با گيردادنهاي بيخودي اونها رو ازار ميده يكيش خود من . ولي بهت قول ميدم با داشتن نگرش مثبت و اميدوارانه و حفظ آرامش تحت هر شرايطي مي تونه بهت كمك كنه تا به همه اون چيزهايي كه مي خواي برسي .
عزيزم مطمئنا تا وقتي تو نارامي اين ناارامي رو به شوهرت و بچه ها منتقل مي كني و تبعات بدش هم به خودت برمي گرده . لطفا مقالات مربوط به مثبت انديشي وخوشبيني رو مطالعه كن و سعي كن با پيروي از انها نگرشت رو عوض كني .
در ضمن با انجام يه برنامه ريزي واسه كارهات هم به همه اونها ميرسي و هم ارامشت رو از دست نمي دي . توكل به خدا و شكرگذاري رو فراموش نكن . چند تا لينك خوب بهت ميدم كه سعي كن مطالعه كني و اونها رو بكار بگيري چون براي خود من نتيجه داده و واقعا سنگهاي بزرگي رو تونستم با اونها از جلوي پام بردارم .
خلاصه كتاب راز
خوشبيني و مثبت انديشي
زندگي انعكاسي از رفتار شماست
RE: از اینهمه فراز و نشیب های زندگی خسته شدم
با سلام
از اولی که ازدواج میکنیم دید مثبتی به همسرمون داریم و دوستش داریم مرور زمان و کارهایی که میکنند و دست گذاشتن روی نقطه ضعفهای ما ککم کم و به مرور زمان این خوشبینی نسبت به همسر را تبدیل به بدبینی میکند
البته مادر و پدر بنده هم کمی در آموزش دید مثبت واهمیت دادن به خود برای من کمتر وقت گذاشته اند
اما من خیلیها را دیدم که با وجود اینکه والدینشون خیلی بدبینتر از والدین من بوده اند و همسرانشون خیلی بدی ها در حقشون کرده اند باز هم خودشون با مقاله خواندن و کار کردن روی خودشون همه چیز را درست کرده اند و با مثبت نگری خود و همسرشون و فرزندانشون بهتر و بهتر شده اند
از لطف و کمک و همیاری شما پریوش عزیز متشکرم