RE: مهارت بيتوجهي به كارها و حرفهاي ناراحتكننده
سلام..منم تو خونه یه همچین گرفتاری داشتم و دارم..ولی مال من یک مقداری با تعنه به خودم همراهه..تنها کاری که کردم فرار کردن از این موضوع نبود..من از این طرز رفتار خانوادم فرار نکردم.نشستم باهاشون منطقی حرف زدم که اینطوری اشتباهه..خداروشکر به جز پدرم همه اصلاح شدن.برای رفتار پدرم هم جز صبر کردن راهی دیگه ندیدم..پدرم حرف میزنه.من هیچی نمیگم و سریع بحث رو عوض میکنم رو یه موضوع دیگه که پدرم ادامه نده..مادرم هم از من حمایت میکنه..این راهی بود که من پیش بردم و موفق هم بودم:46::305:
با سلام دوست عزیز هیج جا هیچ کس مثل خونه وخانواده آدم نمیشه. بهتره اوقاتت رو با کلاسهای هنری مورد علاقه پر کنی وزیاد روی این مسئله حساسیت بخرج ندی.:46:
سخت بوده ، متوجه می شم، در دوره ای از زمان فشارهایی به شما اومده که بعدها فهمیدی
بی دلیل و بی خود بوده ، کارهایی انجام شده که شما فکر می کنی باعث خراب شدن سرنوشت شما
شده و الان وضعیت فعلی خودت رو ناشی از رفتارهای اشتباه پدر و مادرت می دونی ، اینکه حتی نتونستی در
ازدواج فرد مناسب خودت رو پیدا کنی، کار مناسب خودت رو و ....
تنها کاری که می تونی انجام بدی اینه که بفهمی گذشته ها ، گذشته . در مورد گذشته ، خوب یا بد کاری
نمی تونی بکنی ، حتی نمی گم فراموش بکن یا نکن ولی یه کاری رو حتماً انجام بده و اون اینکه تمام تمرکزتو روی آینده بگذار.
خدا رو شکر 28 سال سن داری و خوب و بد رو تشخیص می دی ، اختیار زندگیت رو تو دستت
بگیر ، آینده تنها چیزیه که الان تو دست هات داری ، اگر همین طور روی مشکلات گذشته ات متمرکز بشی
آینده رو هم از دست می دی ،اگر در گذشته ضربه خوردی الان ابتکار عمل رو بدست بگیر و نگذار اشتباهات دیگران زندگیت رو خراب کنه.
هر قدر بیشتر زندگیت رو در دستانت بگیری ، تصمیمات درست بگیری و مستقل تر بشی ، این حس ضربه
خوردن در گذشته و کینه ، بیشتر در تو رفع می شه!
راز زندگی افراد موفق اینه که : "فقط 10 درصد از فکرشون رو صرف مشکل می کنن ، 90 درصد رو صرف
حل کردن مشکل و تغییر وضعیت می کنن"
تو مشکلاتت غرق نشو
:72: :72: :72:
خوشحالم که به بالا بردن اعتما به نفست فکر میکنی، imansدرست میگه هیچ چیز بهتر از موسیقی آرام و بدون کلام برای جمع وجور کردن افکار درهم گسیخته نیست و کتاب چشم دل بگشا و قانون شفا از آثار ترجمه شده گیتی خوشدل خیلی می تونه بهت کمک کنه حتما براش وقت بذار و بخونش . :104::310:
hello عزیز و نازنین
گرم و صمیمانه خوش آمدت میگم برای ورودت به جمع گرم دوستان همدردی
عزیزجان
کافیه از تکنیک توقف فکر در لحظاتی که افکار مزاحم و موجب خودخوری سراغت میاد استفاده کنی .
همیچنین ، عزت نفست را بیشتر تقویت کن تا ارزشمندیت نزد خودت از رنجوریت در مقابل رفتارهای دیگران شما را درامان دارد و محکم و با اعتماد به نفس پیش بروی .
گذشته ها را هم برای خودت حل کن ( مثلاً اونچه دیده ای را منبع درس بدون و نه عامل بدبختی ) ، نگران آینده هم نباش.
سازگاری مثبتت در رابطه با خانواده قابل تحسینه اما دقت داشته باش که استقلال و خلاقیت شما نباید خدشه ببینه ( در این صورت سازگاری منفی خواهد بود و منشاء تعارض در درون ) در هر جایی که استقلال شخصیت شما نیازه حفظ بشه حفظ کن و از مهارتهای ارتباطی برای تعامل در عین استقلال با خانواده ات بهره بگیر .
موفق باشی
.
سلام به همه دوستان عزيز و مهربون
حرفاتون خيلي براي مفيد و راهگشا هستند. ممنونم كه وقت گذاشتيد برام.
الآن حالم خيلي خوبه. راستش فكر كنم يه مقدار هم تنهايي بهم فشار آورده بود. خواهر كوچيكم كه خيلي با هم جوريم و دوستش دارم حدود 2 ماه بود كه تهران نبود به خاطر كاراي فارغالتحصيليش رفته بود شهرستان. امروز اومد و من خيلي خوشحالم.
از خدا ميخوام بهم قدرت و صبر و تدبير بده تا مشكلات رو از سر راه بردارم.
مطمئنم اوضاع روبراه ميشه.
يه دنيا از همتون ممنونم. :46:
سلام
به تالار همدردی خوش آمدید:72:
نقل قول:
يه چيزي يادم رفت بگم. به نظرم عادت كردم وقتي يه موضوعي پيش ميياد خيلي بهش فكر كنم. و وقتي اين اتفاق ميافته هي مسأله در نظرم بزرگتر و بدتر جلوه ميكنه. بايد بتونم رو فكرم كنترل بيشتري داشته باشم.
لطفا این لینک را مطالعه بفرمایید :
می خوام برای ترافیک فکریم یه پلیس بذارم !
خطاهای شناختی و مشکلات ما
تو خودت رو چطوری شارزمی کنی؟!
از حال بد به حال خوب
نکته های طلایی جهت برقراری ارتباط سازنده با دیگران
مهارتهای زندگی
آرامش و نحوه مواجهه افراد با مسائل و مشکلات زندگي
قدر خانواده ات رو بدان"