RE: خواهش می کنم کمکم کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط setareh_star
من هر چیزی که می خوام تو نت پیدا می کنم، یعنی وقتی قراره دنبال چیزی باشم با یه سرچ به دست میارمش ، و اصلاً نمی رم بیرون دنبالش بگردم.
یکی از مشکلاتی که بهش دچار شدی راحت طلبیه که البته با توجه
به گفته خودت از سخت گیری زیادیه که در حق خودت می کنی. یه بیرون
رفتن ساده رو به قدری برای خودت مشکل می کنی که ترجیح می دی اصلاً
بیرون نری!!! این به مرور زمان باعث می شه دوستانت ازت فاصله بگیرن و بعد از
مدتی منزوی خواهی شد.
به نظرم اولین راه حل برای شما ساده گرفتنه :310:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط setareh_star
الانم یه تردمیل خریدم که ورزش کنم ، ولی وقتی میبینمش اصلاً حسش نیست.
اصلاً حسش نیست یه کلمه بی مفهومه که راه چاره ای برای شما
باز نمی کنه و معمولاً برای فرار از توضیح دادن قوانین سنگینی هست که برای
خودمون وضع کردیم پس با این کلمه از توضیح زیاد دادن به خودمون فرار می کنیم.
این چیزی که می گم تجربه خودمه، امتحانش کن ،در این جور مواقع از خودت بپرس
: " اگر چطوری بشه حسم میاد؟" اینطوری متوجه می شی که چه چیزهایی
مانع از عمل کردن شما می شن .
اغلب هم به این نتیجه می رسید که مشتی مقررات سفت و سخت هستن که
مانع شما می شن.
سلام؛
شما ميتونيد از اين موقعيت بهترين استفاده رو ببريد،مثلا" روي يه موضوع كار كنيد؛تحقيق كنيد؛ يا جداي از كامپيوتر كتاب بخون؛مطالعه كن، اما به شكلي كه نتيجه بگيري،
حالا كه ميخواي از اين وضعيت خلاص بشي،لازمه اش تغيير و تغيير است.
ببينيد دوست عزيز؛ هر چقدر دوستان شما رو راهنمايي كنند، كه هيچ خودتان هم بهترين روشها را انتخاب كنيد براي دوري از اين حال وهوا مادامي به نتيجه ميرسيد كه خودتان آغاز يك حركت باشيد؛ فقط به زبان اقرار كردن كافي نيست؛ حركت لازمه،
اصلا" بيا و سبك زندگي رو عوض كن، روزت يه جور ديگه شروع كن؛ خط فكرت رو عوض كن، واقعا" لذت داره از خونه بزني بيرون و بري گردش ؛پياده روي؛ لابد ميگي حسش نيست؛ مگه شما خودت طالب خلاص شدن از اين وضعيت نيستي؟ اين حس از كجا مياد؛ از دورن شمايي كه ميخواي تغيير كني ولي نميخواي؟!
فقط خودت ميتوني به خودت كمك كني؛
سعي كن توي زندگيت مديرخوبي باشي براي خود؛وقت و زمانت رو مديريت كن ؛تكرار خستگي مياره
از موضوع زير هم استفاده كن
فرار از زندگي يكنواخت
طبق نتيجه تحقيقات جديد "تنبلي ، يك بيماري است"
ميتوني توي گوگل سرچ كني تا مقالاتش رو بخوني...ستاره جان من هم زياد از عبارت " حسش نيست " استفاده ميكردم ونتيجه جالبي بدست نياوردم(در مورد اضافه وزن و ...)
مشكل اصلي تو بي اراده بودن هست نه تنبلي...تو نميتوني اراده كني و ورزش كني...نميتوني اراده كني كه از سيستم و نت دل بكني...
سعي كن شب ها براي فردا برنامه بنويسي...صبح اول صبحانه سبك (البته فعلا كه ماه رمضونه برنامه فرق ميكنه ، من براي ساير روزها ميگم) بعد ورزش 30 دقيقه اي با تردميل بعدش دوش گرفتن و اينها صحبت كردن با مامان جان(كه كار واقعا لذت بخشي هست) و يه ساعت نت گردي...قبل از ظهر فقط يه ساعت!!
بعدش هم ناهار و خواب عصرونه و گردش و خريد و خونه دوستات رفتن و اينها و باز هم غروب كه برگشتي خونه يه ساعت نت گردي...البته گفتي كه درس هم ميخوني خوب ميتوني يه وقتي هم براي مطالعه دروست بذاري..باباحيفه بخدا يه روزي به خودت مياي ميبيني كه كم كم داري روش هاي برقرار كردن ارتباط با ديگران رو فراموش ميكني...خنده داره اما باور كن اگه يه مدت طولاني توي دنياي حقيقي با كسي ارتباط نداشته باشي جز خانواده ات..ناخوداگاه منزوي و گوشه گير ميشي...ديگه نميتوني كانال هاي ارتباطي تو باز كني...
مراقب خودت باش:72:
همه جواب ها خوب بود قضیه چند بخش متفاوت داره یکی اینکه ایشون رشته تحصیلی خودشون ، وضعیت خانواده ، رابطه با دوست پسر ، مدت ابتلا به این مشکل بیان نکردن پس صورت مسئله گنگه
پس هر کس فراخور ذهنش جواب میده نه مشکل دوستمون
بسته به جوابشون راه حل های متفاوت داره
این گوشه نشینی میتونه ریشه در افسردگی ، اختلافات خانوادگی و افت شدید جایگاه در خانواده ، کم صبری و آستانه تحمل پائیین ، ترس و ... باشه بیشتر توضیح بدید تا دقیقتر بررسی بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط یهسن
همه جواب ها خوب بود قضیه چند بخش متفاوت داره یکی اینکه ایشون رشته تحصیلی خودشون ، وضعیت خانواده ، رابطه با دوست پسر ، مدت ابتلا به این مشکل بیان نکردن پس صورت مسئله گنگه
پس هر کس فراخور ذهنش جواب میده نه مشکل دوستمون
بسته به جوابشون راه حل های متفاوت داره
این گوشه نشینی میتونه ریشه در افسردگی ، اختلافات خانوادگی و افت شدید جایگاه در خانواده ، کم صبری و آستانه تحمل پائیین ، ترس و ... باشه بیشتر توضیح بدید تا دقیقتر بررسی بشه
مرسی از توجهتون
دقیقاً چه چیزایی رو باید بگم ، میگم
من از گفتن هیچ چیز مشکلی ندارم ، اگه واقعاً گفتن این چیزا موثره حتماً خواهم گفت.
شما دقیق بگید من حتماً میگم .
ممنونم از همه دوستانی که به فکرم هستن و کمکم میکنند.
می خواستم بهتون بگم امروز به هر سختی ای بود یه تغییر تو خودم ایجاد کردم و زیاد پای کامپیوتر ننشستم.
رفتم برای شب غذا درست کردم و کلی وقتممو اینجوری پر کردم و از این بایت خیلی خوشحالم و خیلی حس خوبی دارم
:310:
سلام
بهتون به خاطر این اراده قوی تبریک می گم. :104: :104: :104: :104: :104:
آفرین :104: :104: :104:
چندین کار رو در لیست داشته باش تا زمانی که پای کامپیوتر نمی ری ،
جایگزین اون کنی
احسنت به شما گام به گام پیش رفتن خیلی خوبه
اگر اجازه بدی یه مسئله ای مشخص کن : تو اینترنت دنبال چی میگردی اگر مطالب گوناگون هدف گذاری کن و مسائل بی اهمیت از دامنه سرچتون پاک کنید منظورم delete نیست تو ذهنتون shift delete کنید اگر دامنه جستجوتون روی مسئله خاصی هست لطفا بیا کنید
با این کار یه قسمت از وقتتون آزاد میشه پیشنهاد میکنم کاغذی برداشته و آن را به دو قسمت تبدیل کنید یه قسمت نکات مثبت آن روز و یک قسمت نکات منفی را یادداشت کنید لازم به ذکر است نکات مثبت باید بیشتر از منفی باشد بعد از پایان آن یکبار از برگه روخوانی کنید نکته منفی را جدا و به آشغالی بندازید و این کار را با تمام انرژی انجام دهید و بنشینید به نکات مثبت فکر کنید و آن را بسط دهید این کار را تا چند روز انجام دهید اگر موفق شدی و خواستی ادامه بدی خبرم کن تا گام بعدی بگم در ضمن هر روز در صورت موفقیت به خودتون جایزه بدهید مثلا یه میوه خوشمزه یا هر چیزی که در کودکی باز هم میگم در کودکی به آن علاقه داشتید
این جایزه ما به شما برای اولین گام :72:
یا علی شیعه علی