نوشته اصلی توسط
digitalman
1- از چه غذایی بدتان می آید ؟
تا جایی که تصور می کنم از غذایی بدم نمی آید. اما طبیعتا غذاهایی رو کمتر دوست دارم مثل دلمه
2 - لطفا یکی از بزرگترین اشتباهات و یکی از بدشانسی ها و یکی از خوش شانسی های بزرگ زندگیتان را بگوئید ؟
از بزرگترین اشتباهاتم این بود، که اولین بار که کنکور شرکت کردم به خاطر رتبه بسیار خوبم علیرغم اینکه می خواستم رشته دلخواهم را بروم به اصرار مدیران و معلمان دبیرستان و با فشار آنها که با این استعداد باید رشته ای را انتخاب کنی که به مردم خدمت کنی و نباید رشته پایین تری را انتخاب کنی بر خلاف علاقمندیها و توانمندیهای به رشته پزشکی رفتم. که متوجه اشتباهم شدم و تغییر رشته دادم. هنگام بیرون آمدن از پزشکی بسیار سد و مقاومت از همه جهت بود ولی این بار با یاری از خدا و اعتماد به نفس تصمیم گرفتم و از این بابت خدا را بسیار شاکرم.
البته به بد شانسی و خوش شانسی اعتقاد ندارم. اما در انتخاب همسر لطف خدا بسیار شامل حالم گردیده است.
3 - اهل سیاست هستید ؟
البته سیاست کلی هست.
بله. سیاست هم جنبه بسیار مهمی از زندگی اجتماعی ما آدمهاست و بسیار تحت تاثیر شخصیت فردی و اعتقادات و استعدادها و خودسازی های فرد هست. خطا یا درست بودن انتخابهای آدم در حوزه سیاسی با زندگی دیگران هم گره می خورد و مهم ارزیابی می شود.
4 - برای مسافرت کدام شهر را ترجیح میدهید ؟
تبریز نرفتم. شاید به این علت فکر میکنم شاید دیدنی تر باشد!
5 - دو تا از بهترین فیلمهایی که دیده اید را نام ببرید ( یکی ایرانی و یکی خارجی )
فیلم ایرانی توبه نصوح
فیلم خارجی نیز مسیر سبز.
با تشکر :72: