سلام
وقت بخير
در همين جا لازم هست از دوستاني كه در صندلي داغشون شركت نكردم معذرت بخام. وقت نشد بنويسم
سلام ، وقت شما هم بخیر
و اما سوالات من
1-فرض كنيد زندگي دنده عقب داشت و برميگشتيد به سنين نو جواني چه تصميماتي مي گرفتيد تا زندگي بهتري داشته باشيد؟
خب اگر همین همسرم چند سال بعد به خواستگاری ام می آمد در سن 14 سالگی ازدواج نمی کردم ، سفت و سخت درسمو ادامه می دادم و پرستار یا ماما می شدم و بعد با همسر فعلیم ازدواج می کردم
2- ظاهرا شما دانشجويي چه رشته اي ميخونيد؟ دانشگاه دولتي يا...؟ به رشته اي كه ميخونيد چقدر علاقه داريد؟ تا حالا شده استاد بپيچونيد؟بعد پيچوندن استاد چه حسي داشتي؟.
روانشناسی ، آزاد ، من اون جوری که نسبت به این رشته تصور داشتم نبوده گاهی ازش زده میشم.من زیست و اینا رو دوست ندارم از درس هایی مثل انگیزش و هیجان که مربوط به اعضای بدن و ایناست بیزارم.فکر می کردم می تونم چیزهایی یاد بگیرم که به درد زندگیم بخوره!!! تا الآن من بیشتر از همدردی آموختم تا رشته ای که دارم درس می خونم
درس های مشاوره ای رو بیشتر دوست دارم این که مثلا برای درمان یک بیماری روانی چه کارهایی بکنیم! نه استادی رو نپیچوندم ، مثلا چند جلسه نرفتم علتشو واسش توضیح دادم.
3-با پولي كه همسرتون هديه كرد به شما ميخايد چيكار كنيد؟
مقداریش خرج خانه مقداری هم لباس
ميانگين خرج ماهيانه خانواده شما چقدره؟
نمی دونم حساب نکردم ، چون فقط از حقوق همسر من نیست
4- گواهينامه رانندگي داريد؟فرض كنيد همسرتون ي ماشين گران قيمت تازه خريده و شما ماشينش قرض ميگيريد و ميريد دانشگاه در حين از پارك در آمدن ي خش خوشكل به ماشينش ميندازيد .... رفتيد خونه به همسرتون چي ميگيد؟عكس العمل همسرت؟
من گواهینامه ندارم اضطرابم زیاده فکر نکنم بتونم رانندگی یاد بگیرم...به همسرم میگم یه چیز میگم منو دعوا نکنیا یه کوچولو ماشینت خش افتاده ! ایشون اصلا بابت این مسائل از من دلخور نمیشند ، بدتر از این بلاها بر سرش آوردم :(
5-به من اثبات كن كه
* پول خوشبختي نمياره!!!!
کی گفته؟؟ اتفاقا پول خوشبختی میاره:))
* كي مهريه داده كي گرفته؟؟
نمی دونم من بخشیدم
* حجاب مهم نيست من دلم پاك هست
اگر دل پاک تنها کافی بود خدا می گفت «آمنو» در صورتی که گفته « آمنو و عمل الصالحات»
آیت الله مجتهدی فرمودند اگر مغز تخم کدو رو بکاری سبز نمیشه ، اگر پوست تخم کدو رو هم بکاری سبز نمیشه.مغز و پوست باید باهم باشند .هم دل هم عمل
6-قبل ازدواج چه اهدافي داشتيد؟چه معيار هايي داشتيد براي انتخاب همسر؟ و الان به كدوم اهداف رسيدي و معيارتون چند درصد درست بوده؟
من هیچ اهدافی جز فرار از وضعیتم نداشتم بچه بودم حالیم نمیشد.14 سالم بود
7-بزرگترين درسي كه از زندگي گرفتي چي بوده لطفا كامل توضيح بدهيد.
به خودت احترام بذاری بقیه هم بهت احترام میذارند ،سبک سر باشی رفتارهای ناشایست داشته باشیم دیگران هم بهت بی حرمتی می کنند
8- چرا آمدي همدردي؟چه درسي گرفتي از همدردي؟تاپيك ها زير خاكي و قديميش خوندي؟ تاپيكي پيدا كردي كه داستانش داستان زندگي شما باشه ؟ از نظراتش استفاده كردي؟
من اون موقع ها در رابطه با همسرم مشکل داشتم نمی دونم چه چیزی سرچ کردم که همدردی ( همدردی قدیمی بود) اون موقع برام باز کرد.تاپیک روزن و نادیا رو خوندم.
تاپیکی که داستان زندگی من باشه ندیدم ، یا دقت نکردم
بله برخی تاپیکا خیلی چیزها یاد می گیرم
9-طرز تهيه قرمه سبزي و كوفته تبريزي را بنويس.
قرمه سبزی : ابتدا پیاز رو تفت میدم بهش کمی زرد چوبه اضافه می کنیم کمی که طلایی شد گوشت رو اضافه می کنیم و تفت میدیم و بعد سبزی قرمه سبزی رو که از قبل جدا تفت دادیم به مواد اضافه می کنیم و لوبیا (من چیتی میریزم) رو که از قبل نیم پز کردیم اضافه می کنیم و به میزان لازم هم آب میریزیم . و لیموترش خشک رو پوست می کنیم و میریزیم تو قرمه سبزی مون، نمک هم به میزان لازم.
کوفته تبریزی: طرفای ما این نوع غذا مرسوم نیست منم درست نکردم تا به حال دستورش اینجاست ببینید :)
https://www.2nafare.com/کوفته-تبریزی-kofta-tabriz/
10-ي انتقاد از مجريت و مدير صندلي داغ بكن..... و راه كار جهت اصلاحش بده
انتقاد از مجری ! من باید مدام ازش تعریف کنم تا سؤالات سخت از من نپرسه :)
ولی خوبه همان طور که مهربان و دلسوزه و واقعا هم به من اثبات شده در عمل هم به همه اطرافیانش نشون بده در برخورد اول شاید بعضیا فکر کنند کمی خودشو می گیره ولی چنین نیست چون احساساتش رو کمتر بروز میده این طوری نشون میده (البته شاید من اشتباه می کنم) خودش و شخصیتش خیلی برام دوست داشتنیه.
مدیر صندلی داغ دوست داشتنی ، من بعد یه کمی سؤالای راحت تر بپرسه :)
موفق باشيد