سلام.:72:نقل قول:
از همتون ممنونم که منو به عناوین مختلف تحمل کردیدوبیشتر ممنونم که خیلی کمکم کردید وتنهام نذاشتید.
شما باعث شدید من باور کنم آدمای خوبی هم وجود دارن که قلبشون واسه دیگران میتپه.
امیدوارم همتون همیشه شاد باشید.
دوباره بوی تهدید میاد!!!تهدید به رفتن!!!این جور موقع ها انگار موی من رو اتش بزنید من پیدام میشه:311:
یه پیشنهاد بهتون می کنم.قبلا هم گفتم.خانم میشل هم گفتن.اما خانم میشل شیک و با کلاس می گه،من دیمی:311:
فکر کنید تا حالا هیچ تاپیکی اینجا نزدین.اصلا تازه عضو شدین.هر کاربرم اجازه داره فقط فقط فقط یه تاپیک ایجاد کنه.حالا شما چه تاپیکی ایجاد می کنی که برات از همه مهمتره؟درسته می گید ذهنتون به هم ریختست.اما با یه خرده دقت میتونید بهش برسین.بعدش زوم کنین رو مشکلتون.نذارید تاپیکتون منحرف بشه.تا رسیدن به نتیجه نهایی و نتیجه گیری ادامش بدید.
این حقیر به نمایندگی از لشکر مشاوران نوع دوست و مخلص این سایت(اقایان و خانمها مجید،امین،میشل،نوپو،مهراا د،ابی بیکران،اسکارلت،و ... )سعی می کنیم که همواره در کنارتون باشیم.(دوستان پر رنگ این پست رو به اشتراک بذارید من ضایع نشم یه بار):311:
اما نگران نباشید،هر کدوم این دوستان نیومدن من میام و تاپیکتون رو پر می کنم.فقط تضمین نمیدم حالتون بدتر نشه:311:
اما به دور از شوخی کمی سعیتون رو بیشتر بکنید.شاید همین تمرین خوبی باشه که شما یه تاپیک رو بدون اینکه ذهنتون منحرف بشه به پایان ببرید.
فقط خدا :72::72::72: