RE: پرسش و پاسخ های ازدواج
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دختر مهربون
(نمیدونم وقتی حواسم انقدر جمع بوده، چرا این یه مورد رو حواسم نبوده:311: ))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasa
كلا ما دخترها بدبختيم آقاي خارپشت ...
خدا كنه هيچ وقت عاشق نشيم :323:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasa
مثلا یه خانوم ممکنه به خاطر علاقه به همسرش از یه سری از جزییات اختلاف برانگیز صرف نظر کنه یا حتی خودشو هماهنگ کنه ؟ خانمها عموما اين كارو ميكنند مخصوصا اگر همسرشون رو دوست داشته باشند :43: كلا خانمها خيلي ماهند :227: اما اين تغييرات بايد دوطرفه باشه وگرنه به مرور زن دلزده ميشه [/color]
دیگه چاره ای برام نمیذاره و خودم رو فعال میکنم از نظر سیاسی. ولی میدونم که سختم میشه.
به این میگن رشد
تکامل
رسیدن به قله هایی که تنها و تنها پس از ازواج ممکن میشه
محالات ممکن میشه
بله سخته اما چاره چیه ؟؟:311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed65
سوال مسلمان خیلی جالبه.
فقط من به سوالش یک سوال دوم هم اضافه می کنم.
اگر برعکس قضیه باشه چطور؟
مثلاً من از بحثهای سیاسی در جمع اصلاً خوشم نمیاد.
اصلاً هم دوست ندارم خانمم در جمعی شروع به بحث سیاسی کنه.
اگر شوهرتون چنین چیزی از شما بخواهد، شما قبول می کنید؟
یا اینکه فکر می کنید اینطوری او حق شما رو ازتون گرفته؟!
سوال من از همه دختر خانم هاست.
راستی جا داره که من از فرهنگ عزیز تشکر کنم که این تاپیک رو باز کرد.
خیلی ایده ی جالبی داشتی فرهنگ جان.
خواهش می کنم.http://raazebaghaa.ir/imagecenter/im...jnbuif19o3.jpg نگفته نمونه توی کلوب همچین تاپیکی بود دیدم جاش
اینجا خالیه با اجازه صاحبش اینجا کپی کردم.
دقت کردید دکمه تشکر پریده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed65
مثلاً من از بحثهای سیاسی در جمع اصلاً خوشم نمیاد.
اصلاً هم دوست ندارم خانمم در جمعی شروع به بحث سیاسی کنه.
اگر شوهرتون چنین چیزی از شما بخواهد، شما قبول می کنید؟
من كه كللللللي هم خوشحال ميشم :227: كه همسرم به اپيدمي مزخرف حرف زدن بيش از حد اونم در مورد مسائلي كه نه به درد دنيا ميخوره نه آخرت مبتلا نشده! :203:
اما نمي تونم در مورد همه نظر بدم.
ولي فكر كنم اكثرا خانمها به سياست و ابراز نظر توش علاقه اي ندارند.
يه چيزي هم اضافه كنم و اون اين كه با پرسيدن سوال قبلي من به اشتباه نيفتيد خانمها هر چه قدر هم كه اطلاعاتشون گسترده باشه يا باهوش باشن تو جمع زياد مايل به بحث بيش از حد بويژه با همسر خودشون نيستند!
یا اینکه فکر می کنید اینطوری او حق شما رو ازتون گرفته؟!
نه ابدا ولي بايد قبلش حتما اينو به شايستگي با ايشون مطرح كنين! (قبل از ازدواج)
سوال من از همه دختر خانم هاست.
ببخشيد كه من فقط نظر ميدم.
اين شايانا كجا رفته خفه اش ميكنم!:97: هي به من گفت بيا! حالا كه اومدم غيبش زده!
آقا اجازه ... آقا سؤال دارم:
به نظر شما ازدواجي كه افراد كمي با هم متفاوت باشن از نظر روحيه و اخلاق و حتي اعتقادات به رشد و شكوفايي فرد يا افراد يا رسيدن اون فرد به تعادل فكري بيشتر كمك نميكنه؟ تا ازدواج با كسي كه دقيقا مثل خودته و ممكنه بيماريهاي فكري يا اعتقادي خودت رو كه خودت هم متوجهش نيستي رو داره؟
خوب من که نفهمیدم این ویژگی مشترک من و خانم یاسا چی بود فقط می دونم دارم سعی می کنم خودم را مشغول کنم که از این دندان درد لعنتی خلاص شم:302: حالا واسه همینم که شده می پرسم این ویژگی مشترک چی چیه؟
من اما حتی ممکنه کتاب «15 نکته ی انتخاب همسر» را بردارم ببرم بدم به خانم و بگویم من را با این معیارها بسنجید و اگر قبول شدم که :310: یعنی دوست دارم طرفم من را با عقلش انتخاب کند حالا اگر این اتفاق افتاد اون وقت خواهیم دید این که رفقا به من می گویند تو زن له می شی (چیزی فراتر از زن ذلیل) یعنی چی :311::311::311:
خلاصه این که قبل از ازدواج سخت گیری هام را می کنم و بعد از ازدواج :43::43::43::43::310:
سوالم در مورد علاقه ی همسر به مسائل سیاسی را پاسخش را گرفتم، ممنون ازتون. خانواده ام معتقد بودند که من سخت گیری بیش از حد می کنم که به نظرم حداقل توی این مورد اشتباه نکرده ام.
مي خواهين بدونين چيه؟ ... ناراحت ميشينا :227:
ولش كنين اميدوارم دندون دردتون خوب شه.
سؤال: سؤال قبلي
خانواده ميگن شما سخت گيري ميكنيد؟
در سؤال شما كه چيز خاصي مطرح نشد!!!
دقيق تر بگين!
یه مطلب داخل پرانتزی:
خارپشت گرامی، گفتی که:
نقل قول:
به این میگن رشد
تکامل
رسیدن به قله هایی که تنها و تنها پس از ازواج ممکن میشه
محالات ممکن میشه
بله سخته اما چاره چیه ؟؟
کلاً طرف مقابل هم اگه تا حد مطلوبی انعطاف داشته باشه خیلی خوبه.
مثلاً من توی این موضوع از خودم میپرسم چرا همسر آینده ی فرضی نباید انعطاف نشون بده و چیزی که براش از محالاته (دست کشیدن از بحث های سیاسی) رو ممکن نمیکنه؟
به قول یاسا، کلاً خانوما ماهن:)
پاسخ به خانم یاسا:
خوب وقتی طرف شما را بیمار می بینه! نه! یعنی این جور ازدواجی یعنی دو طرف حتی اهدافشون توی زندگی متفاوته که مسلما به هم مسیر شدن و کمک به یکدیگر در تعالی نمی انجامد. اما وقتی هدف یکی است حتی اگر همراه نباشیم یعنی راه های مختلفی را برای رسیدن به هدفمون انتخاب کرده ایم (اختلافات جزئی) به همدلی می رسیم و در تعالی یکدیگر کمک می کنیم و یکدیگر را کامل می کنیم.
اصلا دقیقا عین خودت که نشد انتخاب! یعنی عاشق خودت بودی رفتی یکی را مثل خودت انتخاب کردی! اصلا می خوای به کجا برسی وقتی اینقدر از خودت راضی هستی ؟ مساله همراه شدن است کسی که بتواند با تو همراه شود!
نقل قول:
مثلاً من توی این موضوع از خودم میپرسم چرا همسر آینده ی فرضی نباید انعطاف نشون بده و چیزی که براش از محالاته (دست کشیدن از بحث های سیاسی) رو ممکن نمیکنه؟
خوب مساله نوع نگاه کردن به بحث های سیاسیه و میزان تاثیر اون روی زندگی است! یعنی اگر همسر شما فعال سیاسی باشد و کلا مقدار زیادی از زندگیش توی مسائل سیاسی باشه خیلی فرق می کنه با وقتی که همسرتون فقط اخبار را می شنوه و در موردش اظهار نظر میکنه!
در مورد دوم حداکثر سری تکان می دهید یا نچ نچی می کنید و تاییدی می کنید و خلاص! اما در مورد اول ...
بالاخره اين آقاي مسلمان نگفت چرا خانواده بهش ميگن سخت گير!
آقا افتخار بدين و سؤالتون رو واضح تر مطرح كنيد چون در سؤال قبلي چيز خاصي رو حداقل من نفهميدم!
راستشو بگين آقاي مسلمان چرا شما و سخت گيري؟؟!!
نكنه شما هم از اين وبلاگ ها و وب سايتها داريد (الف رو نميگم) كه تمام اخبارش به جاي عقل بر اساس احساساته و تمام كامنتهاي احساساتي افرادش سراسر توهين و تحقير هموطنان خودشونه و اينو تقرب به خدا و ... ميدونند؟؟؟!!! :163::302:
قول ميدم كه اصلا شماتتون نكنم http://www.hamdardi.net/imgup/25809/...7621ba60ca.gif فقط براي اطلاعات مي پرسم نه هيچ چيز ديگه http://www.hamdardi.net/imgup/25809/...dc5cecbb32.gif
خانوم یاسا شما از بحثای سیاسی خوشتون نمیاد:311:
فکر میکنین اونایی که خوششون میاد چه شکلین؟؟!!
در دسته بندی های سیاسی اصولا بی طرفی معنایی نداره
بی طرف بودن خودش یه جبهه است
بی طرف بودن یه مکتبه !
بی طرفی معنایی نداره
مشکل اینجاست که ما به فقط دو طرف قائلیم
و با خساست تموم سعی میکنیم ادمایی که در مورد اطرافشون فکر میکنن رو توی یکی از دو دسته جا بدیم
میدونید چرا
چون حوصله نداریم تفکرات جدید رو بدون پیش داوری بپذیریم
فقط میخوایم دسته بندی و بعد محکوم کنیم و تایکی به قول شما یه مزخرفی گفت یه جبهه رو به کل زیر سوال ببریم
یاسای عزیز
با شما نیستم کلی دارم میگم :72::72::72::72::72::72::72::72:
اگه میگیم از بحثای سیاسی خوشمون نمیاد
منظورمون صرفا (به قول دوستمون)مجادله های احساسی و متعصابه است
و الا مسائل سیاسی جدای از زندگی ما نیستن
مجبوریم موضع داشته باشیم
به عبارت بهتر اصلا امکان نداره موضع نداشته باشیم
اما چون میدونیم داریم عقلانی قضاوت میکنیم و از طرف دیگه دو جبهه کذایی موجود رو متهم به احساس گرایی میدونیم
خودمون رو بی طرف حس میکنیم
رها کنین این طرفین را . . . رها . . . :310:
خانم یاسا ممنون من جواب سوالم را گرفتم دیگه نیازی به بازکردنش نیست.
نقل قول:
قول ميدم كه اصلا شماتتون نكنم فقط براي اطلاعات مي پرسم نه هيچ چيز ديگه
از کنجکاوی در آن چه دانستنش برای شما سودی ندارد بپرهیزید:72:
به قول امام زمان:
در برداشتن پرده از اسراري كه بر شما پوشيده است، نكوشيد واز راه راست منحرف نشويد و به سمت راست و چپ متمايل نگرديد.
یا علی