RE: خداحافظی داملا با همدردی
گلنوش جان
سو تفاهم در مورد همیشه تنها و شب باورنی بود
ولی در مورد داملا که سو تفاهم نبود که!
خود داملا نوشته بود این پست رو می نویسم حتی اگر به قیمت اخراج شدنم تموم شه
خودش هم این احتمال رو می داد
مدیر همدردی هم کاربری داملا رو برای یک هفته مسدود کرد به این دلیل که مشاوره احساسی داده بود
البته از نظر من که اصلا مشکلی نبود و پستش احساسی نبود چون ما در جربان این ماجرای دوستی شب بارونی نبودیم ولی داملا بود ...ولی چون خودش هم تو پستش نوشته بود شاید اخراج شم ،مدیر همدردی رو به این موضوع متوجه کرد که پستش مشکلی داره .....
داملا جون منظورم از نوشتن اینها این نیست که بگم این حق تو بود که کاربریت بسته شه
فقط توضیح دادم بچه ها متوجه شن
و منم مثل بقیه دوستان ازت خواهش می کنم بمونی :46:
چون واقعا با خوندن راهنمایی های خوبت لذت می برم.
داملای گلم برات سوئ تفاهم پیش اومده است ؛ من فقط یک گزارش به مدیر مربوط به سوئ تفاهمی که در مورد ارتباط همیشه تنها و شب بارونی پیش اومده بود ؛ فرستادم که موضوع باند شدن هر سه نفر شما حل بشود ؛ حالا بعد این مدیر هر صحبتی که با شما کرده اند به بنده مربوط نمی شود.
من اون گزارش رو به خاطر احساس مسئولیتم در مقابل موضوعی که متوجه شده بودم ،فرستادم تا حقی از کسی زایل نشود.
این هم پیام خصوصی که در پاسخ به گزارشم داده شده است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
ضمن تشکر از بابت همکاری شما در گزارش ارسالهای تالار، به اطلاع میرساند گزارش شما با مشخصات زیر هم اکنون توسط یکی از مدیران خوانده شد.
جزئیات گزارش:
نویسنده مطلب:
مدیرهمدردی
موضوع:
خواب دوستی از دست رفته
دلیل گزارش: lotfan ejaze dahid in gozaresh ro khode aghaye sangtarashan bekhunand, jenabe modir fek konam zud ghezavat kardid, ina dust dokhtar pesar nabudan ke, ina jofteshun ham dokhtaran va baeset ashnayishun aslan hamdardi nabude, pas ghanuni naghz nashode
تاریخ گزارش: امروز ۰۲:۳۹
این پیام بطور خودکار برای شما ارسال گردیده است.
در مورد اینکه در ادامه چرا فقط شما باند شده اید ؛ بنده برداشت از نوع دیگری داشتم که از لفظ تنبیه یک پدر مهربون استفاده کردم ؛
به هر حال من هیچ قضاوتی در این مورد نمی تونم بکنم ، فقط اینو می دونم که دوست دارم نری ؛ چون دوستت دارم ودلیل دیگه اش این هست که موقعی از همدردی خداحافظی کن که دیگه بودن همدردی تو زندگیت تاثیری نداشته باشه و چیزی بهت یاد نده ؛ اگر الان این حس رو داری ؛ خب اون بحث دیگه ای هست.
فقط یک خواهشی از صمیم قلبم ازت دارم ؛ چند روز صبر کن ،بعد از روی منطقت تصمیم بگیر. چون هنوز پرده هایی از رنجش جلوی چشمت راگرفته است.
این را نیز بدان داملا چه همدردی باشد ، چه همدردی نباشد ، همیشه در یاد ما هست.:46::43:
سلام داملا جان
خوبی ؟
بهتری ؟
با این همه هم حسی و محبت که نثارت شده ، باید خوب باشی :43::310: مگر نه ؟
ما همه برای شما احترام و ارزش قائلیم و ........ خانمی به قول فرهنگ چرا تا کمی آزرده میشی چمدونتو برمیداری و دِ برو که رفتی ............ :316: آخه نمیگی این دوستان دلواپست میشن ، اونم با این حال و هوا رفتن .
من که نه خدا حافظیت را می پذیرم و نه این برآشفتنت را . اینها اصلاً به داملا نمیاد ، یعنی نباید بیاد :46::43:.
داملا جان هرکدوم از اعضاء در این تالار جایگاه خاص خودشون را دارند و در جای خود ارزشمند هستند . و اتفاقاً همین ارزشمندی از طرفی و توجه مدیر همدردی به ارتقاء این ارزشمندی از طرف دیگر باعث می شود که گاه در مقابل اشتباهاتی که ممکنه قابل توجه باشه مدیر محترم در عین محبت ، جدی برخورد کند ، چون هر کس اینجا در موقعیت مورد توجه مراجعین بودن قرار می گیرد نیازه که از همین همدردی هم برای ارتقاء خودش بهره ببرد حتی مدیران . حتی خود مدیر همدردی هم مطمئن باشید چنین می کند .
عزیزم قدری تأمل و دقت در پست مدیر و توجه به جملاتی که در رابطه با شما نوشتند و بخصوص ذکر این جمله که : "و پذیرفتن تبعات آن " اینرا می توانست روشن کند که چه بسا این یک امتحان باشد برای شما در صحنه عمل ، که وقتی می گویی " حتی به قیمت اخراج شدنم از تالار " تا چه حد به آن پایبند هستی ، و اینکه خود اذعان داشتی که پستت ممکنه درست نباشه و برای همین هم اعلام کردی پای تبعاتش هستی .
گذشته از آن شما هم متوجه پست مراجع نشدی ( البته به خاطر شیوه اشتباه مراجع در بیان مطلب و سراسر احساسی کردن آن و اساساً عدم طرح مشکل بلکه نوعی پیام رسانی به مخاطب خاصش ) و واکنش نشون دادی .
به دوستان عزیز هم عرض می کنم که :
برداشت اشتباه مدیر در رابطه با داملا نبوده ، به عبارتی سوء تفاهم مربوط به داملا نبود بلکه مربوط به مراجع و مخاطبش بود که اشتباهاً دو جنس متفاوت و با زمینه آشنایی از طریق همدردی تصور شده بود .
پاورقی
======
سخنی با hamishetanha عزیز
خانمی ، خوشحالم که بعد از مدتها می بینم حضور پیدا کردی در تالار . جات خالی بود ، خوش آمدی :46::43:
عزیزم می بینی ....... می بینی که روش شما در بیان دغدغه ات چه اثراتی داشته ....... . نکنه همین روند و روش هم دوستت را از شما گریزان کرده باشد . کمال گراییت را یادم هست و ..... قضاوت نمی کنم اما می تواند روزنه ای برای تأمل باشد .
بیان ادبی خیلی خوب است گلم اما در جایگاه و موقعیت خودش . در چنین جایی و انجمن و شاخه ای که شما تاپیک باز کردی ، اصلاً نمی طلبد با یک بیان مبهم ادبی و کاملاً احساسی و با روش پیام رسانی و نه طرح مشکل ، ارائه مطلب کنی .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamishetanha
هدفم بیشتر از کمک گرفتن، رساندن پیغامم به گوش بعضی هاست که این تاپیک به خاطرشه.
حتی ما در شاخه های ادبی هم توصیه داریم که پستها و تاپیکهایی که مرثیه سرایی احساسی هست مورد پرهیز قرار گیرد چه رسد به اینگونه عمل کردن .
تبعات این روش و روند خود را می بینی ؟ نمی خواهم سرزنش کنم اما حق است که تلنگری باشد برای شما . چون هم داملا پست شما را به نظرم خوب متوجه نشد . هم مدیر ابتدا به اشتباه تصور کرد کلام خطاب به یک جنس متفاوت است . یعنی سنخ کلام از نظر احساسی اگر شما یکجا اونم اشاره ای گذرا به جنسیت نمی کردی برای همه ما چنین برداشتی در پی داشت .
امیداورم در یک فضای مشاوره ای دقت کنید که دیگر چنین پیش نیاید
موفق باشی نازنین .
.
.
میون این همه پست جا داره از اقای مدیر همدردی هم تشکر کنم هم گلایه.
تشکر از اینکه اینقدر نسبت به اعضا تالار مهربان هستن و مثل پدری مهربان سر بزنگاه از فرصت ها برای کمک به اونها استفاده می کنند.
داملا جان الان بعد از این همه پست منی که iq ام انقدر پایین هست متوجه شدم که ماجرا چی بوده خودت هنوز متوجه نشدی؟
فرشته مهربان کاملا دلیل اینکه چرا مدیر همدردی پستت را حذف نکرده وبه جای مسدود کردن چرا به شما پیام خصوصی نداده کاملا مشخص است.
مدیر همدردی کاملا درست عمل کرده بانک نوازشیت هم که حسابی پره پرشده. پس چرا هنوز نمی تونی به خودت مسلط بشی وعواقب کر کری خوانی ات(حتی به قیمت اخراج شدنم
را قبول کنی؟
داملا جان فقط یک نکته به نظرم رسید که باید بگم هیچ کس نمی دونست چی شده شاید تعداد انگشت شماری می دونستند اما با زدن این تاپیک خودت ، خودت را سر زبون ها انداختی. البته به نظرم ناخواسته تاپیکی شد که اگه داملا بخواد می تونه یکی از بزرگ ترین درس های زندگی اش را بگیرد.
نکته دوم اینکه هر کی خربزه می خوره پا لرزش هم می شینه.
وقتی می یای کر کری می خونی و پست میذارید دیگه چرا ناراحت می شی خانمی؟!!!!!!!!!
این درسی بود که من گرفتم. تو چی ؟
اما گلایه ام به آقای مدیر همدردی:
آقای مدیر چرا از این گوشه چشم ها به ما نمی کنی؟:72: این داملا خانم از کجا تشریف آوردند که بدون اینکه خبر دار باشند داری بهشون مشاوره رایگان می دید؟
در اخر اینکه با تمام این حرف ها دیگه زشته اگه داملا بعد از 4 صفحه نیاد پیغام بذاره یه موقع توی iq شما شک می کنیم ها.
داملا جون دوست داریم.:46::43:
می گم خیلی تند نوشتم؟!!!!!!!!!!!!!!!!
نباید اینجور می گفتم؟!!!!!!!!!!
RE: خداحافظی های اعضایی كه از تالار می روند (2)
سلام دوستان گل همدردی
راستش می خواستم سی و سه روز دیگه ازتون خداحافظی کنم ولی خب فک کنم قسمت بود که امشب وقتش باشه
الان که می خوام براتون بنویسم هنگ کرده ام ؛ نمی دونم چی بگم ، تصویر مجازی که ازتون ساخته ام دونه به دونه از جلو چشمام رژه می ره ، فک می کردم خداحافظی خیلی آسون باشه ولی الان می بینم که واقعا سخته ، و این سخت بودن فقط یه دلیل می تونه داشته باشه و اون اینکه از صمیم قلب همه شما رو دوست دارم.
دوست عزیزی که داری این متن رو می خونی ، اگر خدای نکرده جایی حرفی زده ام که رنجوندمت ، بدون ناخواسته بوده وازت حلالیت می خوام.
امیدوارم همه شما به آرزوهای قشنگتون برسید و هیچ غمی تو دلتون نباشه.
در پناه حق
عزیزم کوزه گر از کوزه شکسته اب می خوره. شما تو تاپیک داملا نوشتی هر وقت همدردی دیگه تو زندگیت نقشی نداشت برو. حالا من می گم همدردی به نقش شما در زندگی خودش نیاز داره که همون کمک به دوستان است.
به هر حال امیدوارم هر جا هستی موفق و شاد باشی.
سلام،
گل مریم، انتخاب با خودت هست که بروی یا بمانی.
جدا از هر تصمیمی که بگیری، برای شما آرزوی سلامتی و موفقیت می کنم.
آی خانوم کجا کجا ، دوستت داریم به خدا
آی خانوم یواش یواش ، با ما اینجوری نباش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gole maryam
[b][color=#FF1493]سلام دوستان گل همدردی
راستش می خواستم سی و سه روز دیگه ازتون خداحافظی کنم
گل مریم عزیز
اینجوری آدم یاد جنگهای سی و سه روزه لبنانیا می افته !!!
خیره ایشاله ، حالا چرا 33 روز ؟؟
چرا خداحافظی؟
امیدوارم گرفتاریتون زود زود حل بشه و با فراغ بال (بدون آنلاین شدن از طریق گوشی) بازم در خدمتتون باشیم.