RE: حال و احوال دل شما همدردای مهربون تالار چطوره؟
چند وقتی است از بالهای صداقت و موطلایی خبری نیست .
مادر و دختر کجاهستید ؟
کسی از این دو نفر خبر دارد ؟
دلم برایتان تنگ شده .
بی دل دلم برات تنگ شده .
شیرین زبان نمی شه خواهش کنم آشتی کنی ؟
آرمان 26 که هر از گاهی یک سری می زنی و بی سروصدا می آیی و بی سروصدا می روی . دل تنگ خودت و هنرنمایی های تو در تالار هستم .
گردآفرید - سورنا - قلب سفید - کاترین -دانه و.........بابا جان دلم برایتان تنگ شده .
راهگشا ( نقاب ) - kamran2007- nastaran58 - -wintersun77 - آقای سنگ تراشان - دلتنگم و غمگین .....
انی تازه منم می خوام برم
میام برای خداحافظی
یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا همه دارن میرن ؟؟؟
واقعا رفتن کار درستی ؟؟ بمونین و حرفتونو بزنین ؟؟؟ رفتن یعنی پاک کردن صورت مسئله
چرا تا یکم جو تالار عوض میشه همه قصد رفتن میکنن
آقای نقاب شما دیگه چرا خداحافظی کردین؟؟؟
کاش مدیر همدردی یه تاپیک درست میکرد تا همه حرف دلشونو بزنن و فکر نکنن حرفای نا گفتشونو نمی تونن بزنن و باید برن
اگه میشه مدریت یه تاپیک بزار تا همه مشکلاتشون و دلخوریهاشونو و حرفای ناگفته شو از تالار اونجا مطرح کنن
:72:
سلام چند وقتي خانم بي دل در تالار نيست جا در تالار خالي است خانم موعود چند وقتي تو تالار نيست اقاي لرد حامد چند وقت تالار نيست سه نفر دلم برايتان تنگ شده به تالار سر بزنيد:72::72:
جناب مدیر خواهشا در مورد این دوستان تجدید نظر کنید
:72:
با سلام
فکر میکنم این تاپیک اگرچه محتویاتش تکراری هست و بارها تکرار کرده ام، اما برای کسانی که واقعا نیاز به شفاف سازی دارند مفید باشد.
قوانین بسته و سخت گیرانه همدردی
از ياداوري مجددتون ممنون!!!
خسته نباشي واقعا
شما وقت كردي يه كم روي اسم اعضا خط خطي كن ...
کاش حداقل در این فضای مجازی که گهگاهی حرف دلمونو میزدیمو گوش شنوایی برامون بود میتونستیم آزاد باشیم
اخه مامفرد جون گوش شنوا بود که اینهمه بچه ها دلگیر از تالار نمیرفتن
بی خیال عزیز دلم
حیف بچه های تالار که دلم براشون تنگ میشه:302:
بچه ها خواهش می کنم این بحث را تمام کنید .
ما مثل اعضای یک خانواده هستیم و کاملا ممکن است در یک خانواده اختلاف نظرو مشکل و دعوا و داد و بیداد پیش بیاید .
صبر کنید و خواهش می کنم سکوت کنید . به اندازه کافی اعتراض کردیم و به اندازه ای که نشان دهیم انگشتان یک دست هستیم و اتحاد داریم هم واکنش درست و غلط نشان داده ایم .
حال باید صبر کنیم و منتظر باشیم . تا این حد از اعتراض و هواداری و جانب داری و نشان دادن احساس درست است و بیش از آن باز منجر به یک اختلاف و دعوای بزرگ تر می شود .
صبر - صبر - صبر - صبر توام با سکوت .
اتفاق امروز ، برای هر یک از ما درست یک درس بزرگ زندگی بود و برای هر یک از ما پیامی داشت . پس دقت کنید که پیام خودتان را اشتباه دریافت نکرده باشید .